Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hocaya laf oturtma hedesi

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

• Admin
az sakinleşince böyle durumlarda köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz lafını hatırlamanız gerekiyor :)

türkiyede geçerli bir laftır ömrünüz boyunca kullanıyorsunuz :)

ha aslında yanlışlar düzeltilse ayıya dayı deilde dur orda bakalım desek daha iyi ama elde var 0 oluyo hep :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan bir yerde haklısın ama hocaya gıcıklığın derstende soğumanı sağlıyor hele özünde biraz tembellikte varsa(yani insansan)daha beter misal liseye ilk geldiğimde matematikten 15 almıştım ümmühan diye bi matematik hocam var sayesinde şu an 4 kadın bana matematiği sevdirdi .Dediğinde güzel bir cevap olur ama daha uzun vadede ve daha çok laf sokup sınıfın önünde küçük düşürmek istiyorum ama öneride çok hoşum gitti dolayısıyla iyi bir nottan sonra işin ucunu bırakmayıp sınıfta size kapak olsun yada bu 100 sizle bir alakası yok gibi bişi uygun olur sanırsam sonuçta ne kadar sevmesemde bi hoca ve saygısızlıktan çok bir ders vermek istiyorum.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hoıca harbi çok değiştirio bizim de analitik ci öle kıl oluom saten karıya. kadın hem anlatamıo hem hede hödö konuşuo her ders bize laf sokmaya çalışıyor. Ya geçen sene sayısal derslerden manyak hoşlanıdrım bu sene analitik bi de bu karı çıkdı sayısaldan nefret etmeye başladım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimcik, birisine laf sokmak sizin boyunuzu uzatmaz ama rahatlatır. Ancak böyle bir şey yaparken eninde sonunda onunda size bir şeyler sokacağının bilincinde ve sonuçlarına katlanabilecek güçte olmalısınız. O sebepten hocaya laf sokmanızı pek fazla tavsiye edemeyeceğim.

Ancak ben ısrarlıyım illada sokacağım diyorsanız bu cidden güzel bende destekliyorum.

Yaşasın türk eğitim sistemi; geometri öğretemiyor ama ağustos böceği ve karınca masalını çok güzel yutturuyor"[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bende zaten bir işe yarayacağından değil rahatlamak için ve sinmeyen tiplerden olduğumu göstermek için öle yapacam.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ol yeter, ne diyeceksen de..
lisedeyken dengesiz hocalar bize de rast geldi, bir ikisi ile sorun yaşadım ama çoğunda sustum içime attım. Birike birike bir yerde yanlış kişiye patlayabilir ama. Supermarket teki kasiyerdeki bayan olma! :))Sonuçta herkes seni sevmek zorunda değil ..

Hee bahar da geldi aşk rüzgarları esiyorsa sende, diyorsan bir güzellik yapsam da onun ilgisini çeksem; küçük düşünme ...[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

hocam sizin türünüzle ilgili bikaç hikaye de ben biliom ama şimdi yeri diil de, yiyosa :D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ama diğer türlüde içimde ukte kalcak.Hazırlıkta falan köprüyü geçene kadar dayı dicem diye sölemedikelrimden şimdi çok pişmanım[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

ehehhe lisedeyken hoca sınıfı pis bulunca "yere çöp atmak hocanın suratına çöp atmaktır "demişti de biz de sınıfça hiç bi planlama k-falan olmadan doğaçlama bi şekilde aynı anda yere tükürmüştük, tabi topluca disipline gitmiştik o ayrı konu :)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

trojan aslında tüm sınıf hocayı sevmiyo dediğin gibi topluca bişi olabilirdi ama sınıftada kopukluk var millet birbirinin kuyusunu kazıyor güvenilir kişi az.Yani daha öğreni öğrenciyi bile kollayamıyor.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum valla.
Trojan öyle bişi yaparsan büyük ihtimal eğitim hakkınız elinizden alınır bence fazla yazdın ;)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 02 Nisan 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
hocaya kalkan eller kırılır

Öğretmenleri Sevmem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

yok beee. walla ööle oldu ama soora bayaa bi özür diledik, üniversite sınavı zamanıydı bi de bizi severdiler hocalar saolsunlar. fazla uzatmadılar :)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 02 Nisan 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
Ya hıoca harbi çok değiştirio bizim de analitik ci öle kıl oluom saten karıya. kadın hem anlatamıo hem hede hödö konuşuo her ders bize laf sokmaya çalışıyor. Ya geçen sene sayısal derslerden manyak hoşlanıdrım bu sene analitik bi de bu karı çıkdı sayısaldan nefret etmeye başladım

Sen bizim okulda olmayasın:) bizimkinin farkı bide matematiğe giriyo fena annatıyo sayılmaz ama bi gaza geldimi bi saat laf sokuyo battle rage'e giriyo nerdeyse:) tam ütüleyici yani

bence asla laf sokmaya çalışma. çünkü öğretmenler odası var ve orda öğrencilerin tüm kirli çamaşırları dökülüyo. bide bizim okulda bunun için toplantı falan bile yapıyolar. tabi sizde durum farklıdır... bilemem. ama bence bişey deme. zaten desen de adamın umurunda olcağını sanmıyorum, bide üstüne öğretmenler odasında çekiştirir, laf fena girerse disipline vermeye kalkar, falan filan

sen mezun olduğun gün arabasının camlarını indirip adama tekme tokat gir en iisi:)

edit: space tuşu bozuk olduu için aralarda kelimeler birleşmiş:)

[Bu mesaj Heffer tarafından 02 Nisan 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...