Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ak parti bağış kampanyası başlatıyor

Llama

Öne çıkan mesajlar

Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar.
"Ne var, ne olmuş acaba?"
"Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz."
"Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?"
"Valla yaklaşık olarak beşer litre..."

Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar.
"Ne var, ne olmuş acaba?"
"Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz."
"Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?"
"Valla yaklaşık olarak beşer litre..."

Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim.

hahaaaa çok iimiş
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğimiz vergiler yetmiyor demek ki, bir de bağış kampanyası başlatıyor. 1.5 milyon dolarlık villalarında rahat rahat osururlar artık...

neden başlıkta ak parti yazıyor o ayrı konu...

akp'ye bağış verir bizim vatandaş.
vergiler felan katlanır...
sonra o verdiği bağışın 1/100'ü kadarı kömür yardımı alır, "aa akp bize hizmet ediyor" olur adı da...
Sosyal ağlarda paylaş

çok ciddi olarak söylüyorum. O bağış türkiyenin dış borçlarını ödeme maksadı ile toplansaydı malvarlığımın %25 ini hiç acımadan verirdim. Daha iyi bir yarın için. Ancak köpeklere evsahibeliği (evsahibi erkek, evsahibesi kadın) yapan bir parti için sadece allahtan belalarını isterim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...