Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ak parti bağış kampanyası başlatıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazıne yardımının yarısının kesilmesi üzerine
şimdi bagıs kampanyası başlıcakmış

show tvde göslüyor artık bol bol camide kutu görürsünüz cuma namazında
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Pati olarak da toplayalım bence
Herkes 1 ytl mi veriyor şimdi ?

1ytl naptın sen ya batırcanmı bu milleti

100 kişi toplanıp 1ykr verse onlara yeter de artar bile.

Hatta düşündümde 100 kişi fazla 1000 kişi toplanıp versin.
Mesaj tarihi:
Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar.
"Ne var, ne olmuş acaba?"
"Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz."
"Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?"
"Valla yaklaşık olarak beşer litre..."

Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar.
"Ne var, ne olmuş acaba?"
"Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz."
"Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?"
"Valla yaklaşık olarak beşer litre..."

Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim.

hahaaaa çok iimiş
Mesaj tarihi:
mağdur

onu geçtim bunlar anayasa mahkemesinin kararıyla da dalga geçiyorlar böyle. bu size ciddi bir uyarı, paranızı kestik dendi adamlar bağış toplamaya başladılar

vallahi "helal" olsun
Mesaj tarihi:
verdiğimiz vergiler yetmiyor demek ki, bir de bağış kampanyası başlatıyor. 1.5 milyon dolarlık villalarında rahat rahat osururlar artık...

neden başlıkta ak parti yazıyor o ayrı konu...

akp'ye bağış verir bizim vatandaş.
vergiler felan katlanır...
sonra o verdiği bağışın 1/100'ü kadarı kömür yardımı alır, "aa akp bize hizmet ediyor" olur adı da...
Mesaj tarihi:
çok ciddi olarak söylüyorum. O bağış türkiyenin dış borçlarını ödeme maksadı ile toplansaydı malvarlığımın %25 ini hiç acımadan verirdim. Daha iyi bir yarın için. Ancak köpeklere evsahibeliği (evsahibi erkek, evsahibesi kadın) yapan bir parti için sadece allahtan belalarını isterim...
  • Yeni Oluştur...