Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hazıne yardımının yarısının kesilmesi üzerine şimdi bagıs kampanyası başlıcakmış show tvde göslüyor artık bol bol camide kutu görürsünüz cuma namazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 %&@!!#$!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yuhhh artık bi gemicik daha yaptıramaz ama yeter de artar o hazine yardmının yarısı.. ne yapacaklarını bilemediler artık yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 altında yatan sebep % kaç oy alacağını hesaplamak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 edit: neyse çok ofens oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pati olarak da toplayalım bence Herkes 1 ytl mi veriyor şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yuh yani kepceyle vergi verip kasikla bile geri alamiyan halktan birde utanmadan para istiyorlar verir ama fanatikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 her ay barbielere o kadar para veriyorsun viktor 1 ytl de partine ver işte hayır yapmış ol kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yazık bu millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kaede said: Pati olarak da toplayalım bence Herkes 1 ytl mi veriyor şimdi ? 1ytl naptın sen ya batırcanmı bu milleti 100 kişi toplanıp 1ykr verse onlara yeter de artar bile. Hatta düşündümde 100 kişi fazla 1000 kişi toplanıp versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hepsini göndemem zaten, arada cebe indircem >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar. "Ne var, ne olmuş acaba?" "Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz." "Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?" "Valla yaklaşık olarak beşer litre..." Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: %&@!!#$!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sg-1 said: Adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile ilerlememektedir. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıklattığını görür ve camını açar. "Ne var, ne olmuş acaba?" "Teröristler Tayyip'i yakaladılar... Eğer 1 milyar YTL verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. Biz de bunun için herkesten yardım istiyoruz." "Peki insanlar ne veriyorlar ortalama olarak?" "Valla yaklaşık olarak beşer litre..." Fıkranın kahramanı Bush'tu, başka bi bush'la değiştirdim. hahaaaa çok iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: %&@!!#$!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mağdur onu geçtim bunlar anayasa mahkemesinin kararıyla da dalga geçiyorlar böyle. bu size ciddi bir uyarı, paranızı kestik dendi adamlar bağış toplamaya başladılar vallahi "helal" olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 verdiğimiz vergiler yetmiyor demek ki, bir de bağış kampanyası başlatıyor. 1.5 milyon dolarlık villalarında rahat rahat osururlar artık... neden başlıkta ak parti yazıyor o ayrı konu... akp'ye bağış verir bizim vatandaş. vergiler felan katlanır... sonra o verdiği bağışın 1/100'ü kadarı kömür yardımı alır, "aa akp bize hizmet ediyor" olur adı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çok ciddi olarak söylüyorum. O bağış türkiyenin dış borçlarını ödeme maksadı ile toplansaydı malvarlığımın %25 ini hiç acımadan verirdim. Daha iyi bir yarın için. Ancak köpeklere evsahibeliği (evsahibi erkek, evsahibesi kadın) yapan bir parti için sadece allahtan belalarını isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar