Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Abi bu m.schumacherin(doğrumu yazdım bimiom) artık emeki olmasının zamanı gemedimi bıktık her yarış o her yarış o kazanıp duruo insan biraz heyecan istio emekli olsun açsın genç gpcilerin önünü[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Niye en iyinin çekilmesini istiyorsunuz ki? Diğerleri daha çok çalışıp ona yetişmeye çalışsa daha iyi değil mi? O zaman 4 sene üstüste şampiyon olduğu için Galatasaray kulübünü kapatmak gibi bişey olur bu söylediğin.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 o arabayi metin $enturk'e ver oda $ampiyon olur :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet haklisin ben ferrari taraftari olmama ragmen katiliyorum formula 1 in artik eski tadi heyacani kalmadi. DMX in dedigi gibi araba ve takimda cok onemli hatirlarsaniz Schumaherin ayagi kirilmisti bi ara o zaman yerine dandik bir takimdan Mika Salo yu gecirmislerdi her yarista sondan derecelere giren bua adam nasil olduda 3. luge akdar yukseldi. Ama tabiki söforunde cok etkisi var eski bi pilot vardi ayton sella midir nedir schumaherin tek rakibi diyorlardi adam oldu gitti neyse ben uzun zamandir seyretmiyorum sadece sonuclara bakiyorum artik.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Schuminin de hakkını yemeyin ama ayıp. Yani adam kaç sezondur şampiyon oluyor ve her sezonda arabası diğerlerinden iyi değildi. Adam bariz şekilde Sennadan sonra dünyaya gelmiş en iyi F1 pilotu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Sennayı unutsaydın abso walla utanırdım yani senden valla arabalrın farkı inanılmaz zaten teknolojik oldu yarıslar iyice artık çoğu şeyi bilgisayarlar yapıyor gittikçede tadı kaçıyor f1in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 turkiyede yarışsın 2005 de ondan sonra bıraksın pLzZz.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 fistan'da kendini du$unuyor :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 vallahi bi görelim schumi yii şu topraklarımızda yarışırken sonra ne yaparsa yapsın[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar