Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahah öyle bişey yaptılarsa sövmem helal derim. Eh beklicez o zaman bir çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 CusTodeM said: windows live gaming etc olayı falan çıkıyor bende de geçen oynadığım save olmamış çok üzüldüm... tekrar baştan oynuyorum anlamadım ne iştir aynısı bana oldu ve oyunu bıraktım deneiblir şu dakika. saatlerdir oynuyodum insaf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 save olmuyor sanırım oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sign in olman lazım live a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bütün live'lı oyunlarda var o olay. En azından offline account açman lazım. Tek bu oyuna özgü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 çok az oynayabildim ama, şimdiye kadar gördüklerim baya iyi. atmosfer çok iyi, grafikler çok iyi, seslendirmeler iyi, lead animator da zafer çoban :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 çözdüm tamam arpası az gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şu saniye bitti. son dönemde oynadığım en güzel oyundu sanırım. god of war esintileri taşısa da zaten bu oyun şekli yeni moda oldu. god of war 3 için de ön hazırlık gibi birşey sayabiliriz bunu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oyun çok mı kısa yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben saat 10 da yeniden başlayıp sabah 7 ye kadar aralıksız oynadım ve bitti. aslında kısa değil, riddler' ın bilmecelerini de çözdüm bir çoğunu ama daha da çok vardı. uğraşırsanız maksimum 5 saat daha koyun oynanabilirlik süresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 windows live oyunlarında offline hesap açmayı unutmayın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ivy ye giderken açtığım kapıda hop sonsuzluğa düşüyorum. Adamlar süper kopya koruması yapmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bitti, güzel oyun yapmışlar, keyifliydi ama level atlayınca gelen skiller biraz gereksiz gibi, daha güzel bişeyler koysalardı keşke. son savas (hint) plastik patlayıcı ile acayip kolay son savası gecmesi, otomatik patlama özelligine verdiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi doğru düzgün crack bulun ben bi tane buldum glide falan düzgün çalışıyor hiç bir yerinde takılmadı oyunun hiç bir yerde de sonsuzluğa düşmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben başladıktan sonra çıktı iyi versiyon, %50 oynadıktan sonra tekrar baştan başlamak üzer beni derinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bitti sonunda. kısa olmasından korkuyordum ama hardda ve riddleları arayarak oynayınca tatmin edici bir oyun süresiymiş. oyun sıradan bir aksiyon oyunu değil kesinlikle, klasik olma potansiyeli var. hikayeyi çok güzel işlemişler. seslendirmeler falan zaten muhteşem. bir de scarecrowun son kabusuna girerken kimin fikriyse artık ekran kartı gidiciymiş gibi bir efekt eklemişler. 2 kere BSOD geliyor diye oyunu kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu oyunun sadece şu kadarcık post alması gerçekten çok ilginç ya. müthiş başarılı bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 süper kahraman ve film oyunlari ne kadar güzel olursa olsun oyunlarla ilgili kişiler tarafından pek itibar edilmez ondan. ama bu konuda haksiz da sayilmazlar. toplasan 2-3 tane düzgün vardır bu tarz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 DadashNik0F said: ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ? kopya koruması o, daha neler gelcek başına ahah. Orjinal al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 neyse sildim oyunu uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hard mode da bitirdim.müthiş bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 cidden şukela oyun olmuş ben bane'i fln dövdüm,bulmacaları çöze çöze ,araya araya ilerliyorum o yüzden yavaş oluyor ama eğlenceli. tek üzüldüğüm nokta,oyunun başlarındaki riddelları hiç önemsemedim intensive treatmenttı sanırım,geri dönebilecekmiyim o binanaya? olmadı hard'dan geri başlarım çünkü medium çok basit geliyor özellikle korkuluk bölümleri çok ilginç olmuş dövüşler eğlenceli gerçi bazen biraz tekrar edici oluyor şu oyun GTA türü serbest şehir dolaşımlı olsa, suç mahalinden suç mahaline batmobil'le bassak, arada bizi o ışınkla çağırıp özel görevleri fln verseler, kafamıza göre batcave'lere,köşkümüze gidip takılsak fln , etrafımızla detaylı olarak etkileşime girebilsek, mü-kem-mel olur. bu haliyle bile uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri en azından oyuna emek harcandığını,her yıl yenisi çıkan para tuzagı seri oyunları gibi olmadığını görmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oyundaki heryere geri donebiliyosun. ben oyunu bitirdikten sonra bulmacalari tamamladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hard oynamadıktan sonra bir anlamı yok bu arada oyunun film izleyin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar