Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Asylum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

windows live gaming etc olayı falan çıkıyor bende de geçen oynadığım save olmamış çok üzüldüm... tekrar baştan oynuyorum anlamadım ne iştir

aynısı bana oldu ve oyunu bıraktım deneiblir şu dakika. saatlerdir oynuyodum insaf ya.
Mesaj tarihi:
şu saniye bitti.

son dönemde oynadığım en güzel oyundu sanırım. god of war esintileri taşısa da zaten bu oyun şekli yeni moda oldu.

god of war 3 için de ön hazırlık gibi birşey sayabiliriz bunu hehe.
Mesaj tarihi:
ben saat 10 da yeniden başlayıp sabah 7 ye kadar aralıksız oynadım ve bitti.

aslında kısa değil, riddler' ın bilmecelerini de çözdüm bir çoğunu ama daha da çok vardı. uğraşırsanız maksimum 5 saat daha koyun oynanabilirlik süresine.
Mesaj tarihi:
bitti, güzel oyun yapmışlar, keyifliydi ama level atlayınca gelen skiller biraz gereksiz gibi, daha güzel bişeyler koysalardı keşke.

son savas (hint)

plastik patlayıcı ile acayip kolay son savası gecmesi, otomatik patlama özelligine verdiyseniz

Mesaj tarihi:
abi doğru düzgün crack bulun ben bi tane buldum glide falan düzgün çalışıyor hiç bir yerinde takılmadı oyunun hiç bir yerde de sonsuzluğa düşmedim yani.
Mesaj tarihi:
bitti sonunda. kısa olmasından korkuyordum ama hardda ve riddleları arayarak oynayınca tatmin edici bir oyun süresiymiş. oyun sıradan bir aksiyon oyunu değil kesinlikle, klasik olma potansiyeli var. hikayeyi çok güzel işlemişler. seslendirmeler falan zaten muhteşem.

bir de

scarecrowun son kabusuna girerken kimin fikriyse artık ekran kartı gidiciymiş gibi bir efekt eklemişler. 2 kere BSOD geliyor diye oyunu kapattım :D

Mesaj tarihi:
ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi

abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ?
Mesaj tarihi:
süper kahraman ve film oyunlari ne kadar güzel olursa olsun oyunlarla ilgili kişiler tarafından pek itibar edilmez ondan. ama bu konuda haksiz da sayilmazlar. toplasan 2-3 tane düzgün vardır bu tarz oyun.
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi

abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ?

kopya koruması o, daha neler gelcek başına ahah. Orjinal al bence
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cidden şukela oyun olmuş

ben bane'i fln dövdüm,bulmacaları çöze çöze ,araya araya ilerliyorum o yüzden yavaş oluyor ama eğlenceli.
tek üzüldüğüm nokta,oyunun başlarındaki riddelları hiç önemsemedim intensive treatmenttı sanırım,geri dönebilecekmiyim o binanaya?

olmadı hard'dan geri başlarım çünkü medium çok basit geliyor
özellikle korkuluk bölümleri çok ilginç olmuş
dövüşler eğlenceli
gerçi bazen biraz tekrar edici oluyor

şu oyun GTA türü serbest şehir dolaşımlı olsa,
suç mahalinden suç mahaline batmobil'le bassak,
arada bizi o ışınkla çağırıp özel görevleri fln verseler,
kafamıza göre batcave'lere,köşkümüze gidip takılsak fln ,
etrafımızla detaylı olarak etkileşime girebilsek,
mü-kem-mel olur.
bu haliyle bile uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri
en azından oyuna emek harcandığını,her yıl yenisi çıkan para tuzagı seri oyunları gibi olmadığını görmek güzel
  • Yeni Oluştur...