Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Asylum

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

bitti sonunda. kısa olmasından korkuyordum ama hardda ve riddleları arayarak oynayınca tatmin edici bir oyun süresiymiş. oyun sıradan bir aksiyon oyunu değil kesinlikle, klasik olma potansiyeli var. hikayeyi çok güzel işlemişler. seslendirmeler falan zaten muhteşem.

bir de

scarecrowun son kabusuna girerken kimin fikriyse artık ekran kartı gidiciymiş gibi bir efekt eklemişler. 2 kere BSOD geliyor diye oyunu kapattım :D

Sosyal ağlarda paylaş

ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi

abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ?
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

ya benim oyunda bi sorun var ya da ben bulamadım nerden gireceğimi

abandoned tunnelin kapısından girdiğimiz zaman karşımıza kitli bir kapı geliyor. o kapının üstünde de grapple (f tuşuna basarak kullandıgımız zımbırtı ismini hatırlamadım) kullanacak yer var ama çıkmıyor bir türlü ikon. oradan ileri nasıl gidecem ?

kopya koruması o, daha neler gelcek başına ahah. Orjinal al bence
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
cidden şukela oyun olmuş

ben bane'i fln dövdüm,bulmacaları çöze çöze ,araya araya ilerliyorum o yüzden yavaş oluyor ama eğlenceli.
tek üzüldüğüm nokta,oyunun başlarındaki riddelları hiç önemsemedim intensive treatmenttı sanırım,geri dönebilecekmiyim o binanaya?

olmadı hard'dan geri başlarım çünkü medium çok basit geliyor
özellikle korkuluk bölümleri çok ilginç olmuş
dövüşler eğlenceli
gerçi bazen biraz tekrar edici oluyor

şu oyun GTA türü serbest şehir dolaşımlı olsa,
suç mahalinden suç mahaline batmobil'le bassak,
arada bizi o ışınkla çağırıp özel görevleri fln verseler,
kafamıza göre batcave'lere,köşkümüze gidip takılsak fln ,
etrafımızla detaylı olarak etkileşime girebilsek,
mü-kem-mel olur.
bu haliyle bile uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri
en azından oyuna emek harcandığını,her yıl yenisi çıkan para tuzagı seri oyunları gibi olmadığını görmek güzel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...