Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünya dışında yaşayan bizim gibi başka canlı varmıdır?

shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Yok be adamlar başta "bilemeyiz" filan türünden şeyler yazmış ya onun için dedim.Bu topicte konu edilen şeyler varlıklar bizim gibi canlıların olabililip olamayacağını tartışıyor millet 1.sayfada bu lafı eden arkadaşlar bi önceki tanrı topicinde agnostik düşünenlere akıllarınca laf atmışlar fakat tanrıyı bizim gibi bir varlık kategorisine indirgemişler farkında olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Yok be adamlar başta "bilemeyiz" filan türünden şeyler yazmış ya onun için dedim.Bu topicte konu edilen şeyler varlıklar bizim gibi canlıların olabililip olamayacağını tartışıyor millet 1.sayfada bu lafı eden arkadaşlar bi önceki tanrı topicinde agnostik düşünenlere akıllarınca laf atmışlar fakat tanrıyı bizim gibi bir varlık kategorisine indirgemişler farkında olmadan.

arkadaşım saygılı olur musun adamın tanrısına.
benim tanrımın elinde çekiç var mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:

neydi o laf? ateist laik agnostik aciz bişey bişey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...