sandino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 birkaç gündür yaşanıyor bugün de yaşanır mı acaba kaç dakka sürer nereleri saat kaçta kesiyolar ? sizede oluyo mu bu kesintiler sinir oluyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 vilayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sırf sıkıntıdan topic açtığın, oturduğun şehri bile yazmamış olmandan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sarılmandan belli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ya geçen bi gitti gece 2 mi neydi tüm kadıköy gitti gln karartma varmış gibiydi.dışarda müthiş bi sessizlik..atom bombawsı yemişiz sanki. ben de ups olduğu için küçük gidiş gelişleri de anlıyorum sürekli bi bozukluk var hatlarda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bakırköyde oturuyorum. son 2.5 3 saattir voltaj düşüyor bişiler oluyor valla. ups olmasa bilgisayarı çöpe atmak zorunda kalacaktım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 İstanbul Erenköy'deyim 5 6 kere voltaj düştü, 2 kere bilgisayar kapandı. UPS bozuk, Bilgisayarı da çöpe atıcaz sanırım bu gidişle. ne bitmez çilesi varmış bu hayatın be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2 gün önce saat 3 civarı 1 saatliğine kesildi / KOZYATAĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Göztepe'de de gittiydi o gece. Bana bir güç kaynağına mal oldu o elektrik firmasındaki zibidiler 2-3 sene önce, UPS alma sebebim adamlar ya. Uyarın arkadaşım kesmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O geceki kesinti bu yakinlardaki bir trafo yuzundendi sanirim. Bir patlama falan oldu cunku. Gerci elektrik kesildikten sonra oldu o da garipti. Gunduz kesintileri icin 5 gun surecek trafo bakim calismalari icin bolge bolge kesinti uygulanicak 5 gun boyunca. Ayin 10'unda basladi ve sadece anadolu bolgesi icin gecerli bu. Ayin 14'unde de bagdat caddesi cevresini kesicekler diye hatirliyorum. Bir gun oncesi ya da sonrasi da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gilean said: ya geçen bi gitti gece 2 mi neydi tüm kadıköy gitti gln karartma varmış gibiydi.dışarda müthiş bi sessizlik..atom bombawsı yemişiz sanki. ben de ups olduğu için küçük gidiş gelişleri de anlıyorum sürekli bi bozukluk var hatlarda şu an O gün tüm Anadolu yakası yalan oldu sanırım :D Burda da voltaj hafif düşüyo da bilgisayara bişi olmadı sadece ışık azalıp geliyo :) Burası Suadiye burdan çıkış yok bu arada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu tur durumlarda direk arayın 186 mı ne olacak. Genel arıza varsa banttan soyluyor zaten. Yoksa da elektrik kesintisini haber verin ki gelsin tamir etsin adamlar. Herkes hayıflanıp oturursa kim haber verecek adamlara elektriğin olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Arkansis said: sarılmandan belli ... arkansis ayse hatun onal dinliyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kiziltoprak, iki gündür sürekli voltaj oynuyor ups alarmda** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kitana said: 2 gün önce saat 3 civarı 1 saatliğine kesildi / KOZYATAĞI ben de diodum acep benden başka farkeden oldu mu gecenin 3ünde ayakta kimler var belli oluo :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gitmesi değil gelmesi sıkıntı. her geldiğinde benim hoparlörler önce bi cızırıııııı yapıyor. sonra windows başlarken g25 tak tuk dönmeye başlıyor. gece gece uyanıyorum tabi. Nooooluyo lan diye. ha gidince de yandaki jeneratörlerin gürültüsü var (bahçe kısmını aydınlatıyor abiler.) niye gider ki her gece? elektrik tasarufu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar