Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrik kesintileri

sandino

Öne çıkan mesajlar

O geceki kesinti bu yakinlardaki bir trafo yuzundendi sanirim. Bir patlama falan oldu cunku. Gerci elektrik kesildikten sonra oldu o da garipti.

Gunduz kesintileri icin 5 gun surecek trafo bakim calismalari icin bolge bolge kesinti uygulanicak 5 gun boyunca. Ayin 10'unda basladi ve sadece anadolu bolgesi icin gecerli bu. Ayin 14'unde de bagdat caddesi cevresini kesicekler diye hatirliyorum. Bir gun oncesi ya da sonrasi da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
ya geçen bi gitti gece 2 mi neydi tüm kadıköy gitti gln karartma varmış gibiydi.dışarda müthiş bi sessizlik..atom bombawsı yemişiz sanki.
ben de ups olduğu için küçük gidiş gelişleri de anlıyorum sürekli bi bozukluk var hatlarda şu an

O gün tüm Anadolu yakası yalan oldu sanırım :D

Burda da voltaj hafif düşüyo da bilgisayara bişi olmadı sadece ışık azalıp geliyo :)

Burası Suadiye burdan çıkış yok bu arada!
Sosyal ağlarda paylaş

gitmesi değil gelmesi sıkıntı.

her geldiğinde benim hoparlörler önce bi cızırıııııı yapıyor. sonra windows başlarken g25 tak tuk dönmeye başlıyor. gece gece uyanıyorum tabi. Nooooluyo lan diye.

ha gidince de yandaki jeneratörlerin gürültüsü var (bahçe kısmını aydınlatıyor abiler.)

niye gider ki her gece? elektrik tasarufu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...