dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahahahaha süper nokta bunu imza yapcam. bi de kestik bitti üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory hep öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nerden biliyon be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 albüme bi foto koyarsın bi kaç yorum yaparız fdfd ne anamız kalır ne avradımız dgfdfgd sonra kaldırırsn tabi fotoyu buda onun gibi bişidir işte daha cogaltılarbilri saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory birazdan güdümlü terlik saldırısına geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 terlik emaya mahsus, yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 deneme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 emanın görevini birisinin üstlenmesi lazım artık, vakit geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yerden tas alip atabilirsiniz ema yokken. bence hic kizmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahahaha ama bu doryde evasion var abicim. ben 6600 atmistim kafasina zamanında da isabet etmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 *dodges* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 cause she's a bubblegirl and bubblegirlz don't crai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iyi bilgisayarı olanlara ölümmmm şeklinde yeni bir boyut getirmek istiyorum konuya!!! Ben wow'da iken windowsa dönünce oyuna geri dönmem 45 dakika falan sürüyor tıkladıktan sonra tekrar oyun'a.. Herhalde raid yaparken paticiğe girsem raid biter tekrar açana kdr ekranı :( Bİ dakika ya ben raid yapamıyorum ki zaten bilgisayarım kaldırmıyor.. Evet evet kaldırmıyor du ... O zaman sorun yok yaşasın pati! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Abov, raid sırasında alt tab. /gasp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Abiler hangi servarda oynuyorsunuz, elimden tutun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kızla oyunmu oynanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kızlarla bı suru oyun oynanır neden oynanmasın oynacagın oyuna gore degısır. Eskıden kızlarla bı evcılık oynanırdı ama zamanla kızlarda degıstı gelıstı :) Su andakı kızlarla Tavla , okey , risk , monopoly bile oynayabılıyosun hatta pes2008 bıle oynadıgımı bılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory toptur. mesajımı duyuyosan msnden muhabbet et sıkıntıdan çatlıcam.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kurabiye canavarı: hee o mesele kurabiye canavarı: oynar oynar kurabiye canavarı: git fingirde rainfall: fingir ne kurabiye canavarı: çüşşş kurabiye canavarı: onu da bilmiosan kurabiye canavarı: ben sana türk demem kurabiye canavarı: yunan derim alman derim kurabiye canavarı: olmadı ispanyoşl derim rainfall: sole sen kurabiye canavarı: ama türk demem kurabiye canavarı: fingirdemek işte kurabiye canavarı: böle kızlarla erkekler arasında olan cilveleşme tarzı bi fiildir. kurabiye canavarı: bunu böle rainfall: uahaua kurabiye canavarı: bil kulağına küpe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aauhaauh gece gece koptum :Cddsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 doriyle mi fingirdeşicen? sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 beni de engellemişler. hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 top adindir. ne ne NEEE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sen yoktun ki listemde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar