NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mactan once 3-1 yeniliriz demistim, arkadaslar kiclariyla gulmustu, insallah mac bitiminde gene gulen taraf onlar olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şaka gibi ya yani hep yapsak da bunu bu sefer beklemiyodum ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adamlar önde süper basıyorlar.hücuma çıkarken çok hata yapıyoruz, kanatları daha fazla kullanabilirsek belki bir gol atabiliriz. bence bu maç kolay kolay çevrilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bişi olmaz agalar beyler ağalar istanbul nerede? şaka bi yana fenerbahçe deplasmanda oynuo 2-2 yapsa yeter evinde her türlü ezer de gs nin işi daha sakat bari 3-2 yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yediğimiz gollere bakın ya. of amatör takım gibi..hucum organizasyonu yok bir şey yok. aragones sahaya girip dövecek birilerini şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 penaltııııaaaa edit: ve gool. çogzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Alex taktıııı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 lan taktı dedigin penaltı. neyse hadi bi beraberlik getirir turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 biraz olsun rahatladım. İzleyemiyorum maçı ama almamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 alex topu müthiş önüne alıp ceza alanına girdi ve düşürüldü. penaltıyı yine kendisi kullandı terse yatırdı. zaten gol geliyorum diyordu çok baskı kurmuştuk son dakikalarda. neyse bu gol iyi oldu 2-2 olursa gayet iyi skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oh bee gool =) yalnız düştüğümüz hallere bakın. beraberlik tur getirir filan diye düşünüyoruz fark atmamız gereken takıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk yarı bitmeden oldugu icin guzel oldu. ilk yarı 2-0 bitse feci seyler olabilirdi yani, iyice kapanıp kontra atak falan. simdi yeniden baslıyo gibi olcak mac 2. yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2-1 bile iyi skor çelsiyi hatırlatırım.. Fakat izleyebildiğim kadarıyla çok açık veriyoruz defansın arkasında ve orta sahada hiç üstünlüğümüz yok. Fenerbahçe'nin durumu iyi görünmüyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 guizaaaaaa 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Goool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ooh oooh.. 2-2 olduuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gg hf no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fenerden 2 tane gol mü yedi bu takım şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 disko disko partizani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha khalad ben yazıcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2-2 mi bitti buda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Senin neyin eksik, eksiğin yok fazlan var, senin başın kel mi, sen de yaz yaz yaz bir kenara, hevesin kursaanda kalmasın. Bu gece Euro 2008 tekrarı yaptı Türk takımları. Gerçi cimbom yenemedi ama, 2-0 geriden gelip beraberliği aldı. Fener de artık üçlemeden gelmez herhalde, de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 rövanşını da marathon alttan izliyim ben yine gg ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar