karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hani çıkar ya yandakini yazın diye... hotmailda yahooda çıkıyo hatta şimdi paticiğe de eklemişler... 1-2 örnek vermek gerekirse Yahoo: yi kullanıyor... hotmail: yi kullanıyor... paticik ise yi kullanıyor... benim sorum ise şu (en güzeli yahoo nunki bu arada :P) bunlar neya yarıyor kine?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sen sormasan ben soracaktım vallaha..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 aslında lazım. okuyup anlama var mı arkadaşta diye bir nevi test... bana kalırsa zeka testi konmalı paticiğe[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 herhangi bi program kullanarak -yüzlerce, binlerce- account alınmasın diye yapılmış bişi o, ordaki yazıyı okumak için program yazmak ta az biraz manyaklık olduğu için öyle bi koruma yapıyolar[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bende soracam unutuyodum. Bilgili biri baksa hemen merak ettim :)[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Rahan, 01 Nisan 2004 22:29 tarihinde demiş ki: herhangi bi program kullanarak -yüzlerce, binlerce- account alınmasın diye yapılmış bişi o, ordaki yazıyı okumak için program yazmak ta az biraz manyaklık olduğu için öyle bi koruma yapıyolar evet olayın özü bu fakat bazıları harbidenokunmuyor yani sanki onları okuyan programlarda yapmıslar birde okuması çok güç olsun diye kastırıyorlarmış gibi geliyo renkleri birbirlerine çok karıştırarak..[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Otomatik botların siteden yüzlerce account alıp karışıklık çıkarmasını önlüyor:) Botlar yazıyı okuyamadıı için[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 onlar aslında oldukça önemli çünkü bir program ile binlerce abuk subuk user eklenebiliyor ancak bu sistem ile eklenemiyor...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: DynamicK, 01 Nisan 2004 22:38 tarihinde demiş ki: ...sanki onları okuyan programlarda yapmıslar birde... o yazıları okuyabilecek programlar var =) hani şu kitabı scan edip word dosyası olarak alabilen programlar varya (OCR) işte onlar ordaki yazıyıda okuyabilir biraz daha geliştirilirlerse =) o yüzden ilerde baya bi problem olcak gibi duruyo bu olay, herhalde edebiyat sorusu sorarlar okduğumuzu anladıkmı gibin =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Otomatik (bir script, bir macro vs) ile kayit yapilmasini engeller, onu okuyacak ve yazacak bir goz gerektirir, o karakterler java veya resimlerle yazildigi icin de onu okuyup yazacak bir script vs yazilamaz. (henuz yazilmadi diyeyim :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 01 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 haaydi baggio sen yazarsın haaydi baggio baggio baggio! *gaza getirmeye çalışır*[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ehe. bende o parola olayını ilk gördüğümde aklıma, ehliyet almak için gittiğimiz polikliniklerde uygulanan renk körlüğü hede hödösü gelmişti.. aha zıçtık yine testten geçiriyolar moduna girmiştim.. ey gidi salak hallerim.. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 02 Nisan 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Heheh otomatik programlar yazamıyor ve renk körleri de farklı şey görüp yazıyorlar yani sağlam göz ile renkkörünü ayırt etmek için :) Kim kimdir bilelim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Körler acc almasın die olabilir mi acaba ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Onlarada acc veriyorlar ama tamamen farklı bir linke gidiyorlar. IPler falan herşey kayıt altında oldugunda renk körü her bağlandığında o linki esas site yazıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 otomatik scriptler ile üyelik yaratımını engellemek için yapılıyor o tür şeyler. bizde de uzun süredir var.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bende çok merak ediyordum öğrendim iyi oldu :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: narin, 02 Nisan 2004 10:25 tarihinde demiş ki: Körler acc almasın die olabilir mi acaba ? OHOHOHAHAHAHAHAHA ÖLDÜM LAN ÖLDÜM PHUAHUAHAUAHAUAHAHAHA OHA![signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eft körleri dışlıyorlar.. *! hay allamm yaa * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bana bi kere turk cikti yahoo da[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hmm ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: ShekiLChoCuq, 02 Nisan 2004 13:57 tarihinde demiş ki: eft körleri dışlıyorlar.. *! hay allamm yaa * Bu forumda "dalga geçtiğimizi" yada "şaka" yaptığımızı anlatmak için illa ":)" mı koymamız gerekiyor ?... P.S:Kimse yanlış anlamasın ben körlerle değil mevzuyla dalga geçtim..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar