Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 esh vista 64 kullanmıyorsun değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 xp. vistada cali$miyor bu verdigim programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 MrMarvelous said: Olmuyo heralde yaa.. Bende aldım G15 i oyunlarda millete üstünlük sağlamak için. ama cs de buy işini kolaylatırmak dışında başka bi halta yaramadı alet. CS 'de buy işini nasıl kolaylaştırdın anlatabilir misin çünkü bi sunucuya girdim, makro tuşlarından birine b - 4 - 2 - o - 2 makrosu atadım ama hepsine aynı anda basmaya çalıştığı için hiçbir halta yaramıyor :) acaba bitanesine o - 2 diğerine b - 4 - 2 'mi atamalıyım? birde, lcd'nin yanlarındaki play stop forward backward tuşları sadece media player'da işe yarıyor. winampta da çalışır hale nasıl getiririz bunları? şarkıyı gösteriyor ama tuşlar işlevsiz. bide bişey daha sorucam, bu add-on'ların çalışması için tam olarak hangi klasöre atmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 programın ayarlarına gir makro için delayi aktif et. böle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Xenocide, Winamp ayarlarından "Enable global hotkeys" gibi bir seçeneği işaretlemen gerekiyordu hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mirage bu seçeneği bulamadım ya. hatta winampım eskiydi dedim belki son sürmüünde vardır, indirdim yine bulamadım bi yardımcı olur musun sana zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 winamp e gir, program penceresinde en ustteki winamp yazisina sag tikla, options var altta, oradan preferences a gir, ba$tan 8inci global hotkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hangi alt menü'de? playlist ayarlarında bırakmışım en son oyüzden bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 en ba$taki general preferences in icinde. gormemen imkansiz ba$ka bir yerde olmalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi yok :) Allow Multiple instances diye bişey var o ne ola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu bi eklenti mi? öyle birşey duydum çünkü. plug-in gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Eklenti değil de eski winamp versiyonlarında yoktur belki. Ben v5.54 kullanıyorum. Ama kullandığım eski versiyonlarda da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lite sa belki olamyabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 winampın sitesine girdim kocaman download free yazan yere basıp download ettiğim sürümü şu anki. napcam ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aimp falan dene? onda da var global hot keys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aslında ben yıllar yılı winamp kullanırım hiç şaşmadım bu zamana kadar ama bu hotkey olayı canımı sıktı şimdi. aimp'in winampa göre artıları eksileri neler? benim aslında temelde aradığım şey bellek kullanımı. minimum bellek kullansın bastığımda anında açılsın 2 saat hdd çalıştırıp işlemler yapmasın oyüzden media player veya itunes kullanmıyorum ben. böyle bir program mıdır aimp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 senin aradigin aimp mi$ zaten. kacirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bu arada global hotkeys hakkaten plug-in'miş. Ama Winamp 5 sürümlerinde zaten yüklü geliyor. Hendiliğinden aktif oluyor ve menüde çıkıyor. Sende neden gözükmüyor bilemiyorum. Belki klavye sürücüleriyle ilgili falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 $imdi xp64 kurdum ama yine gmsn icin gerekli olan logLCD`yi kuramiyorum. Netspeed cali$iyor ama verimli degil. Transfreri 1mb nin uzerine cikmiyor hizida byte biriminde gosteriyor yada utorrenti algilamiyor.Ayrica artik wow da g tu$larini kullanamiyorum. Kucuk bir fix vardi o da i$e yaramiyor. Birde nedense artik mouse`ta geri tu$una bi$i atayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 vistaya hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yeni anakart almadan kurmam vista ses sorunu var. Anakart alirsamda i@lemciyide degi$tiririm. Onun icin $imdilik xp64 le devam. Ama gmsn cali$sa ho$ olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Aimp kullanıyorum bir süredir, iyi güzel baya da shell menuye Enqueue eklemiyor, iyi alışmıştım ona Winamp'ta senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 G15'in sürücü cd'sini kaybettim yahu, internetten bulabilmek mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar