Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G15 hakkında bir soru

Absolut

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
Olmuyo heralde yaa..

Bende aldım G15 i oyunlarda millete üstünlük sağlamak için.

ama cs de buy işini kolaylatırmak dışında başka bi halta yaramadı alet.

CS 'de buy işini nasıl kolaylaştırdın anlatabilir misin çünkü bi sunucuya girdim, makro tuşlarından birine b - 4 - 2 - o - 2 makrosu atadım ama hepsine aynı anda basmaya çalıştığı için hiçbir halta yaramıyor :) acaba bitanesine o - 2 diğerine b - 4 - 2 'mi atamalıyım?

birde, lcd'nin yanlarındaki play stop forward backward tuşları sadece media player'da işe yarıyor. winampta da çalışır hale nasıl getiririz bunları? şarkıyı gösteriyor ama tuşlar işlevsiz.

bide bişey daha sorucam, bu add-on'ların çalışması için tam olarak hangi klasöre atmamız gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aslında ben yıllar yılı winamp kullanırım hiç şaşmadım bu zamana kadar ama bu hotkey olayı canımı sıktı şimdi. aimp'in winampa göre artıları eksileri neler? benim aslında temelde aradığım şey bellek kullanımı. minimum bellek kullansın bastığımda anında açılsın 2 saat hdd çalıştırıp işlemler yapmasın oyüzden media player veya itunes kullanmıyorum ben. böyle bir program mıdır aimp?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
$imdi xp64 kurdum ama yine gmsn icin gerekli olan logLCD`yi kuramiyorum. Netspeed cali$iyor ama verimli degil. Transfreri 1mb nin uzerine cikmiyor hizida byte biriminde gosteriyor yada utorrenti algilamiyor.Ayrica artik wow da g tu$larini kullanamiyorum. Kucuk bir fix vardi o da i$e yaramiyor. Birde nedense artik mouse`ta geri tu$una bi$i atayamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...