Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD Monitör Alıcam Samsung (226bw or 223bw) Acil!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samsung 22inch monitör alıcam .
226bw ile 223bw arasında kaldım aralarında ki tek fark 226bw'nin 2ms 223bw'nin 5ms olması. E tabiki 226 daha pahalı onada daha fazla para vermek istemiyorum ama... Sorum şu 223 oyunlarda ve filmlerde ghosting yapiyormu acaba ?

Samsung yoksada fark etmes herhangi bir marka dvi'lı 5ms monitörünüz Ghosting yapiyormu ?

İnsanın gözü 8ms'in altını algılayamıyor diyorlar yani 5ms te olsa 0.5 ms de olsa insanlar hepsini aynı görür diyorlar doğrumu bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
2232BW aldım, 2 ms tepkime süresi, şu anda çok memnunum.

Tearing sorun olabiliyor ama :p

226 ile ayni onlar ufak tefek farkları var sadece. 2ms'lilerden memnun kalmayan görmedim zaten ama pahalı biraz daha işte. 223bw alsak sorun yaşarmiyim acaba ya bütçeyi baya zorladık cünkü
Mesaj tarihi:
bu lcd'leri inceleyip doğru olanını almak cidden büyük sorun lan! binbir tane model var. büyük bi kısmı dişe dokunur verdiğin paraya değen şeyler değil..

hani takip etmesi de güç.. ilgiyle izliyoruz cevapları..

2232'nin 226bw'ye göre avantajı var mı? 226cw nasıldır.. vs vs. vs.
Mesaj tarihi:
Ayrıca Eksen'de
SAMSUNG 223BW 22" Wide LCD Monitör Siyah 335,00 $
SAMSUNG T220 22" Wide LCD Monitör Siyah 366,00 $
30 dolar farkı vermiyosan yeni teknoloji için de, keyfin bilir.
Mesaj tarihi:
+ kdv olmasın o ? ayrıca bi salaklık var o sitede öyle bir fiyat olamaz 223bw . 360 milyona bulabiliyorsun

Attan uzun deve var ozaman bende APPLE 23 inch Cınema Display hd'yi öneriyorum dehşet birşey :) apple
Mesaj tarihi:
Biri 397 diğeri 434 YTL eksen'deki kura göre kaldı ki bu fiyatlar normalde sattıklarından fazla. Kadıköy veya mecidiyeköye gidip yüzyüze alındığında daha ucuza veriyolar.
Arada 40 YTL fark var. Senin dediğin monitörler bunların arasında 1400 YTL fark var.
1.1 milyara da viewsonic in 28" çok güzel bir modeli var ayrıca ;)
Mesaj tarihi:
Arkansis said:
nası 8 ms altını algılayamıyorsun
şehir efsanesi
çatır çatırda algılıyorsun
ben 2 mstede görüyorum ghosting
8 ms rezil olurdu herhalde

ciddi misin? 8 ms monitörüm var, laptop ta 8 ms ama ben hiç anlamıyorum farkı, rahatsız edici bir durum olmuyor ve evet fps oynarım quake tarzı hızlı fps ler hem de.
Mesaj tarihi:
benim kadar şu bilgisayar işlerinde en ufak birşeyden nem kapan birisi olsaydınız görürdünüz inanın

ayrıca 8 ms laptop monitorde nasıl ghosting göremediniz anlayamadım ?

şu explorer pencerenizi hafif ufaltıp ekran üzerinde hafif hızda bir gezdirin bakalım üzerindeki yazıları ne kadar okuyabiliyorsunuz. illa windowsun kuyruklu mouse u gibi olmasına gerek yok ghostingden kasıt
Mesaj tarihi:
DELL ULTRASHARP 2408WFP de alınabilirse tadından yenmez...

http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=tr&l=tr&s=bsd
Mesaj tarihi:

Samsungların backlight ve ses sorunu var. Ses sorunu yüzünden 2232bw'em garantiden daha yeni geldi ve garanti kapsamına girmiyor. Parlaklığı düşürdükçe vuzz diye ses artıyor. Çok karşılaşılan bir problem.

Backlight dediğim de üstte ve ışıkların belli olması. Ekran tam siyah değil yani arkadaki florasanları görüyormuşsunuz gibi. Örneğin bir resim vereyim

Ayrıca sıfır ölü pixel garantisi de yok. Ben vatandan aldım 1 ay ölü pixel garantisi veriyor diye. Ölü pixel çıkmadı ama 40 gün sonra ses yapmaya başladı bakın vatan geri almıyor 1 ayı doldu diye. Garanti de değiştirmiyor.

Ayrıca daha önce Philips lcd almıştım onda da sorun doluydu. 2 tane aldım birisi ses yapıyordu diğeri ölü pixelli çıkmıştı.

Adam gibi lcd monitör bulmak zor. Lcd monitör sistemi çok sorunlu bi teknoloji...

• Yeni Oluştur...