Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun icin vista mi XP mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben daha görmedim dedim, kesinlikle dünya yüzünde yoktur demedim :p

Bir iki ay önce kız arkadaşımın laptopunu aldım işte sağına soluna bakıyım diye, aldığı gibi Vista duruyodu, düğmeye bastıktan kullanılır kendini toparlamış hale gelene kadar abartısız 3-4 dakika geçti. Allahtan Toshiba'nın XP desteği hala oldukça sağlam da kurdum, deli gibi hızlandı. Aynı şey bir arkadaşın Vaio'su için de geçerli. Genel durum bu yani.

Bir nebze düzgün çalıştıracak kadar iyi laptoplar vardır elbet ama paralel konfigürasyonda bir desktop kadar da iyi çalıştıramaz sonuçta, anca diğer laptoplar gibi sürünmez.
Mesaj tarihi:
@grange vista boşta 800mb ram kullanıyor. ama bu 800 program felan açınca rtmıyor onları hazırda bekletiyor. ama sen gülmeye devam et. 512 ramin varsada kurma bi zahmet.
Mesaj tarihi:
senko said:
o incik cıncıkları da halletmek pek zor olmuyor. daha dün 2 dk'lık aramayla colin mcrae rally 2005i hem vista da hem 64bitte çalıştırcak patchleri buldum

o dediin basit şeylere giriyor. :D HPnin I-paq bilmemne modelinin bilmemne programı 64 bit ultimatede bi çalışır bi çalışmaz. hadi bakalım bul derdi. :)
Mesaj tarihi:
XP de hali hazırda zilyör tane zaten açık var, girip çıkmak lamerlere bile çocuk oyuncağı

girip 49203 firewall ve 958399 antivirüs yükleyeceğime ..

vistada iğrenç , gerçi hepsi iğrenç

şahsen linux kullanıcısıyım , vistaya da çıktığı zaman kıldım
ama 2 yeni yüklenmiş sistemde , yükleme ekranlarında bariz üstünlüğü var vistanın , daha smooth herşey sanki.
örnek vermek gerekirse
wow oynadığım zamanlar XP de hep daha çok beklemiştim yükleme ekranlarında.
  • Yeni Oluştur...