Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben daha görmedim dedim, kesinlikle dünya yüzünde yoktur demedim :p Bir iki ay önce kız arkadaşımın laptopunu aldım işte sağına soluna bakıyım diye, aldığı gibi Vista duruyodu, düğmeye bastıktan kullanılır kendini toparlamış hale gelene kadar abartısız 3-4 dakika geçti. Allahtan Toshiba'nın XP desteği hala oldukça sağlam da kurdum, deli gibi hızlandı. Aynı şey bir arkadaşın Vaio'su için de geçerli. Genel durum bu yani. Bir nebze düzgün çalıştıracak kadar iyi laptoplar vardır elbet ama paralel konfigürasyonda bir desktop kadar da iyi çalıştıramaz sonuçta, anca diğer laptoplar gibi sürünmez.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 @grange vista boşta 800mb ram kullanıyor. ama bu 800 program felan açınca rtmıyor onları hazırda bekletiyor. ama sen gülmeye devam et. 512 ramin varsada kurma bi zahmet.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ev bilgisayarım vista şu an. ofis bilgisayarımı da vista yapardım ya, vistada çalışmayıp xp de çalışan bazı programlar var. onların hallolmasını bekliyorum.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 16 bit ne abi, o oyunlar icin linux laptopum, iMac im, hic olmadi XP yukjlu eski laptopum var (bu makinalardan sadece 1 i benim :P)
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 16 bit oyun kalmadı zaten. Duke Nukem 3d falan oynamıyorsanız tabii.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 senko said: o incik cıncıkları da halletmek pek zor olmuyor. daha dün 2 dk'lık aramayla colin mcrae rally 2005i hem vista da hem 64bitte çalıştırcak patchleri buldum o dediin basit şeylere giriyor. :D HPnin I-paq bilmemne modelinin bilmemne programı 64 bit ultimatede bi çalışır bi çalışmaz. hadi bakalım bul derdi. :)
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben eskiden yemin etmistim forever cikana kadar baska oyun oynamicam diye 3d den... yaa yaa
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dosbox çatır çatır çalıştırıyor herşeyi vista'da.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 XP de hali hazırda zilyör tane zaten açık var, girip çıkmak lamerlere bile çocuk oyuncağı girip 49203 firewall ve 958399 antivirüs yükleyeceğime .. vistada iğrenç , gerçi hepsi iğrenç şahsen linux kullanıcısıyım , vistaya da çıktığı zaman kıldım ama 2 yeni yüklenmiş sistemde , yükleme ekranlarında bariz üstünlüğü var vistanın , daha smooth herşey sanki. örnek vermek gerekirse wow oynadığım zamanlar XP de hep daha çok beklemiştim yükleme ekranlarında.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 virtual pc var bende vistada, 95,98 windowslar yuklu. xp de kurucam bir ara.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yani, Vista yükle, aç bi 2. partition ona da XP yükle :p böyle birşey olması lazımdı yanlış hatırlamıosaö
Öne çıkan mesajlar