batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadaşlar oyun pc ye çıktımı.Konusu açılmamış şaşırdım tr gamerda incelemesini okudum.Alan oynayan gören varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 cıktı ama cok kotuymus :... ben de bayagı bekliyordum bu oyunu, yazık oldu... fizik motorunun videoları (real world rules mu neydi) bayagı guzeldi aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Alone In the Dark çıktı evet, en son bi versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 cracki çıkmadı haliyle pek orji alan da olmadıgı için o yüzden rastlamamışsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende bakınıyordum ama kötüymüş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 6.5 puan vermiş gamespot,cracki filan olsa sırf eski aitd'lerin hatrına bi oynanabilirdi ama tabikide orji filan alınmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eski aitd ile alakasi yok hehe. daha ziyade aksiyon oyunu bu. anladigim kadariyla oyunda ilginc yenilikler var, ancak oyun cok repetitive imis, yani gorevler questler haritalar felan hep birbirinin ayniymis, ayni seyi 50 kere yapmak bayiyormus. bir de, aitd'nin aslen cthulhu efsanelerinden uyarlanmis oldugunu duymak cok tuhaf. resident evil klonu gibi yapiyorlar aitd'leri. keske cthulhuya yakisir bir oyun olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 alıp oynayan var mı yaf? ben indirdiydim de deli gibi grafik sorunu var oyunda texture'ler birbirine giriyor duvarlar kayboluyor fln benden kaynaklanan bir sorun mu yoksa geliştirenlerin dangalaklığı mı anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oynadım ben ve şunu söyleyebilirim oyun hakkında, o kadar güzel fikirler var oyunda fakat hepsini harcamışlar. çok güzel sahneler var oyunda, oynanışa yedirilebilinseymiş mükemmel bir oyun olabilirmiş, ama oynanış o kadar sorunlu ki biyerden sonra pes ettiriyo. ayrıca azmettim son bölüme kadar geldim benden resmen "grind" yapmamı istedi, bilmemkaç tane ağaç yakıcakmışım. biraz uğraştım sildim sonra oyunu. ayrıca bu kadar kötü araba sürüşü olamaz bir oyunda tam bir rezalet. texture hatası olmamıştı bende gayet düzgündü grafikler, ekran kartın sürücülerden mi acaba sendeki sorun? sorunu çözmeye kasmana da değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oyunu bitirdim ben hiçbir sorun yoktu oyunda. güncel driver kullanmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 driver catalist 8.10 zaten en günceli belki oyun hd4000serileri ile sorun yaşıyor ya da bendeki release sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bone said: bir de, aitd'nin aslen cthulhu efsanelerinden uyarlanmis oldugunu duymak cok tuhaf. alone in the dark 1 de vardi cthulu ornekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 16 sene sonra rezliyorum asdf 2024 versiyonu çıkmış, adı gibi ne karanlık boğucu bir oyun bu ya hiç sevmedim https://store.steampowered.com/app/1310410/Alone_in_the_Dark/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 yerden yere vurulmuş, hiç oynamadım seriyi ama yazık. 92'deki ilk oyun tarihin ilk poligonlu 3d oyunlarındandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar