nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 lazım. Ağlatacak bi aşk filmi söyleyin, böyle aşırı duygusal falan. Şu an buna ihtiyacım var. İngilizce olsun mümkünse altyazı bulmakla uğraşmayayım. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tamam da niye gülüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi?? neyse atlattım, aşk filmi değilde sıkı duygusal bi film olarak 'finding neverland'i öneririm. mükemmel bence. ille de aşk diyosan, 'atonement' vardi son zamanlarda izlediğim. millet süper diyorda ben o kadar beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yok atonement o kadar iyi değil hakkaten. Gülmek samimilik için bana yardımcı olacak birisi beni mutlu eder ben de gülerim ondan şimdiden teşekkür edip güldüm :) Filmlerin konularından da bahsederseniz hafif hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 phantom of the opera, müzikaldir. ben müzikal sevmem, nefret ederim. ama bu iyiymiş söliyim.. şarkıların çoğunun bi şekilde cover'ini zaten dinlemişsindir. her şarkının melodisini biliyordum ben bi şekil. zevkli oluyor. forrest gump demeden geçemeyeceğim bir de, hani bi ara mars'a falan gittiysen izlememişsinidir belki. herkesin yine diline doladığı eternal sunshine of the spotless mind var. ben çok sevmedim, ama fanları çok fazla.. deneyebilirsin. oldboy var, aşk filmi denemez tabi ama. aşk ana teması gibi birşey yine filmin. yersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 notebook tabiki yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0431308/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Jeux d'enfants'ı izlemediysen izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bunları izledim. Eternal Sunshine'ı izlemedim de o ihtiyacım olan türde bi aşk filmi değil sanırım şu an. Notebook'a bakıyorum. Bi de sadece ağlatacak babam ve oğlum tadında filmler bile olur yani ağlamam lazım canım ağlamak istiyo böyle hüngür hüngür ağlayayım duygulanıp, özledim öyle hissetmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 top romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Of selvi boylum al yazmalım var. Yeni olanları zaten izledim, Wall-E hariç. Sinemada gitmeyi planlıyorum. Eski film de çekemem ya :S Patch Adams mı izlesem diyorum. Awakenings diye bi film varmış o da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 robin williams'lı what dreams may come diyorum. romantik, hüzünlü vs filmler sevmeyen bir insan olduğum halde bence mükemmel bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 A Moment to Remember imdb Daha izlemedim ama ağlatıyomuş diye duydum indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 my sassy girl crying out love a moment to remember the notebook a walk to remember daisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Closer Im Juli (-Temmuz'da- , Fatih Akın filmi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ağlatmaz belki ama gelmiş geçmiş en iyi aşk filmlerinden biridir: love actually Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 love actuallyi yuzunde eblek bi gülümsemeyle izlersin kesinlikle süper bi aşk filmi ve aglatabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Titanic,kesinlikle ağlatan filmlerdendir. Benim bile gözümden yaş getirmiş bi filmdir ki.En son sahnede sinemada göz yaşları sel olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dory said: love actuallyi yuzunde eblek bi gülümsemeyle izlersin kesinlikle süper bi aşk filmi ve aglatabilir :P +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 closer ***** o kadar güzel nothing hill lost in translation Autumn in New York love acually (en güzeli en sonda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eternal sunshine.izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 what dreams may come diyorum ilk. sirf millet aglasin diye duygu basilmis bir film de degildir ayrica mukemmeldir konusuyla islenmesiyle. sonrasinda, new york'ta sonbahar sweet november garden state last kiss'in bazi bolumleri oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Valla what dreams may come hoşuma gitti indirmeye attım eve geldim şimdi inmiş bi ara izleyeceğim. Bilmediğim birçok film saymışsınız teşekkürler buldukça izlerim onları da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 notebookda nası ağladınız abi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 wicker park. p.s. i love you aşk olmayıpta önerceğim bi film; adını hatırlayamadım will smith oynuyordu gerçek hikaye filmiydi. ogluya metronun tuvaletinde uyuma sahnesi dakikalarca ağlamama sebeb olmuştur. bonus babam ve oglumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar