Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube'a girmenin yüzde 100 geçerli zahmetsiz yolu

NuKe

Öne çıkan mesajlar

hoccam.com said:
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:WINDOWSsystem32driversetchosts

Entere bastığınızda birlikte aç penceresi çıkacak. Pencereden not defterini seçiniz ve açılan not defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

artık ie ya da firefox farketmez, girebilirsiniz youtube'a. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

mac leopar kullaniosan yandın :) leoparda network settingsleri deiştirmişler yapılamıyor ancak sanırım tigerlarda aynı yöntem ile yapılabiliyor (utilities > network settings > dns list > dns numaralarını giriosun.)

halen çözemedim leoparda nası oluo bu iş diye millet elle yazıosun dio , tıpkı windowsdaki gibi "hosts" dosyasına ama o hosts dosyasını bulamiosun mac de :S
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:
ana ben yeni gördüm çalışıyor harbiden bunun tam olarak olayı ne peki ne yapıyor

yaptığı şey şu. sen adres bara site ismi yazınca kullandığın DNS bu adı alıyo buna ait olan ip adresine yolluyo seni. ama tt bu siteyi banladığı için kendi belirlediği bi ip ye yönlendiriyo seni orda da bu site hede hödö yazıyor.
sen de bu ayarları yaparak bahsedilen site için tt DNS leri değil kendi hosts dosyasındaki ip leri kullanıyosun ve siteyi görüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
mac leopar kullaniosan yandın :) leoparda network settingsleri deiştirmişler yapılamıyor ancak sanırım tigerlarda aynı yöntem ile yapılabiliyor (utilities > network settings > dns list > dns numaralarını giriosun.)

halen çözemedim leoparda nası oluo bu iş diye millet elle yazıosun dio , tıpkı windowsdaki gibi "hosts" dosyasına ama o hosts dosyasını bulamiosun mac de :S

network settings diye birşey yok utilities'in içinde . Network utilities diye bir şey var ama onun içindede dns list yok bir çözüm bulamadım hala :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...