NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hoccam.com said: Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. C:WINDOWSsystem32driversetchosts Entere bastığınızda birlikte aç penceresi çıkacak. Pencereden not defterini seçiniz ve açılan not defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız. 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 www.youtube.com artık ie ya da firefox farketmez, girebilirsiniz youtube'a. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 onlarca kez paylaşıldı forumda bu metod. malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 özür dilerim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mac'ler için ne yapicaz peki onun çözümünü bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mac leopar kullaniosan yandın :) leoparda network settingsleri deiştirmişler yapılamıyor ancak sanırım tigerlarda aynı yöntem ile yapılabiliyor (utilities > network settings > dns list > dns numaralarını giriosun.) halen çözemedim leoparda nası oluo bu iş diye millet elle yazıosun dio , tıpkı windowsdaki gibi "hosts" dosyasına ama o hosts dosyasını bulamiosun mac de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ana ben yeni gördüm çalışıyor harbiden bunun tam olarak olayı ne peki ne yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mac OS X 10.2 ve sonrasi icin "/private/etc/hosts" dosyasi gireceksinizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 slickers said: ana ben yeni gördüm çalışıyor harbiden bunun tam olarak olayı ne peki ne yapıyor yaptığı şey şu. sen adres bara site ismi yazınca kullandığın DNS bu adı alıyo buna ait olan ip adresine yolluyo seni. ama tt bu siteyi banladığı için kendi belirlediği bi ip ye yönlendiriyo seni orda da bu site hede hödö yazıyor. sen de bu ayarları yaparak bahsedilen site için tt DNS leri değil kendi hosts dosyasındaki ip leri kullanıyosun ve siteyi görüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ama olmuo hala =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Olmuyo abi bu.Yalan asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hosts yöntemi her zaman yutubu açıyor. Bazen videolar açılmıyor ama, neden bilmiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 İide! Youtube açılana kadar her hafta Kamil Koç, öz kamil koç, hakiki kamil koç türevi youtube başlıkları mı görücez?!? O tepede arama ne için duruyor, sadece başlıkları değil içinde ki postlarda aratılabiliyor. Yapmayın etmeyin, arama kullanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lol benzetmeye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ip adreslerinin sonu 70 değil 69 yapın deneyin bi de. bendeki 69 la bitiyo. ben açıyom siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yok böylede olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: Mac OS X 10.2 ve sonrasi icin "/private/etc/hosts" dosyasi gireceksinizmiş. private diye bir dosya buldum ama içinde bir tek dtd diye bir dosya var başka birşey yok versiyonda OSX 10.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende 2 tane hosts varmış çok önceden birisine bu yöntemi yapmıştım olmuştu zamanında şimdi 2. bi host dosyası olduunu keşfettim ona yaptım ve oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yaptıktan sonra bi browserınıza reset atın, hatta çalıştır->ipconfig /flushdns yapın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hmmm siteye konmuş videoları görebiliyorum ama site açılmıyo ?? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 scorch said: mac leopar kullaniosan yandın :) leoparda network settingsleri deiştirmişler yapılamıyor ancak sanırım tigerlarda aynı yöntem ile yapılabiliyor (utilities > network settings > dns list > dns numaralarını giriosun.) halen çözemedim leoparda nası oluo bu iş diye millet elle yazıosun dio , tıpkı windowsdaki gibi "hosts" dosyasına ama o hosts dosyasını bulamiosun mac de :S network settings diye birşey yok utilities'in içinde . Network utilities diye bir şey var ama onun içindede dns list yok bir çözüm bulamadım hala :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ubuntu'da nasıl yapacağız bunu bilen var mı?:S Yani buna eşdeğer bir yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar