micha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaşmak istedim . İnternet üzerinde gezinirken bir blog farkettim. Blog'ta taming ile ilgili eğlenceli yazılar yer alıyordu. Daha sonrasında bizimde yorumlar yazmamız üzerine blog sahibi röportaj teklifinde bulundu.Çokta güzel oldu ve eğlendik açıkcası. Herşey http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=121528 bu linkle başlamıştı. Daha sonrasında güzel bir röportaj yaptık. Röportajın ilk bölümünü okumak isteyenler http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=124599 linkten okuyabilirler. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 keşke yazar çakma emulator sunucuları yerine oyunun orjinalini inceleseymiş. bu oyunları oynamış, mmo kültürü olan biri yazıyı okuduğu zaman "yazık" diyecektir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 O tip yazarlarda OSI'den bahsedecek ve sphere yine alt planda kalıcaktı.Sorulan sorulara sonuçta cevap vermeye çalıştım elimden geldiğince = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bi kere uo'yu ea games yapmadı ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Origin yaptı . Mevcutta olmayan bir firma için tarihçesine inmeye gerek yok diye düşündüm.Gerekli düzeltmeler veya düşüncelerinizle ilgili olarak yorum düşebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oyunu bilmeyen bir yazarın oyuna bakış açısını görmek güzel. canavarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dimi canavar sözcügünden anladık bilip bilmedigini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gelmiş bu yaşına bu yazar hanım kızımız, beğenmemesi normal. ancak oğlunun söylediği sözlere katılmamak elde değil. "Hadi annem hadi, sen git yazı falan yaz!".. ayrıca blogdaki dialoglarda nebula günlerini hatırlattı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Orijin yapti az...orijin yapti ea optu die tamamlayabilirz zaten ea in tek yapabildigi fifa 2000 3000 4000 ...o kadar genis butce ve une sahip olup bi tane oyun yapmis deiller benim gozumde , yalanlari oynayan bi firma cok buyuk laflar ama benim fikrim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de onu dicektim ea yapmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Hatam varsa röportaja yorum düşebilirsiniz dedim. Daha iyisini yapıverseydiniz UO uğruna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 lord spider çok yaratıcıymış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Başka bir yerde rasladım bu yazıya. Abla sen yazı yazma, uyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 PrudenT said: bi kere uo'yu ea games yapmadı ali. UO'yu OSI firması yaptı. Osi firmasınında sahibi Elecronic Arts'dır. http://wildanticheat.blogspot.com/2010/07/ultima-online-hakknda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aslında origin systems ve maxis, sonra ea games, maxis'i alınca ea ile anılmaya başladı ama kimin umurunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 osi firmasının sahibi sonradan ea games oldu işte onu demek istemişim ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bu röportaj yapılan kişi player mı scripter mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 her ikiside degil bir veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 osi bizim mahalledeki hekır sadullah abinin yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0necrusher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 güzel olmuş bence röpörtaj , devamı filan olsa aslında iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oyunu ben yaptim, her hakkini saklamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 :SKarı evliymiş ya tühhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 UO Scriptsharing ile net veya dolaylı bir alaka kuramıyorum, özellikle "yazar" sıfatı için ehliyet gerekmediğini düşünürsek bu milliyet gazetesinde çalışan "evli ve çocuklu" bir ablanın blogu bana birşey ifade etmedi. Yakın zamanda "Yüce Yaratıcı Ulu Önder Wild Genie ile Söyleşi" gibi bir başlık açarsam sakın ola şaşırmayın bilakis bu başlıklardan feyz aldığımı hatırlatmak isterim... Velhasıl konularda ilginç, mitlerden gelmiş suların dehşet-icengiz canavarına "Sarmaşık" benzetmesi (Kraken oluyor kendisi) açıkçası beni benden alan betimleme oldu ayrıca Ultima Online'ın Türkiyede dibe vurduğu şu günlerde açılmış Ice,Fire Robeli ve İbraniceli(?) sunucularda geçen olayları anlatmak bence övgüden çok takdiri hak ediyor. Kesinlikle. Sarmaşık.jpeg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/Colossal_octopus_by_Pierre_Denys_de_Montfort.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şu an da TR de mevcut kurulu serverların hepsi düpedüz dandik. emek vermişler, ıvır vermişler zıvır vermişler beni pek enterese etmiyor. artık uo nun bitttiğini kabul edip güzel anılarla bırakmak en temizi en güzeli. Artık uo serverı açılmasın istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar