Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 www.beykent.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Saolun teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 barbu said: aha buldum siteyi..hiç girip denemedim nasıl ne değildir ama işte fikir iyi. karnım acıktı bu siteye uye şilede bi tane pideci war adı aklıma gelmedi şimdi ama bi kere istediğimizde adamla muabbet etmiştik adam sırf ogrencileri kırmamak için kabul etmiş ne olduğundan bilem haberi yokmus bunun. çok gulmustum ilk duyduğumda walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tamamen öğrenciler tarafından yapılmış ve resmi sitenin çok önüne geçmiş sitemiz: iyte.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 eskisehir osmangazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 CthuLhu said: forum yok sözlük vardı sonra kendi mallıklarıyla öldüler. aa edit: yonja vari bir site ve forumu da var..okulun tüm malları burada,normal adamlardan da var biraz. http://www.umuttepe.net bi edit daha benim verdiğim koü öğrencilerine sadece. Umuttepe'nin a.b.v :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 a.b.v.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://www.tandogankampus.com/ http://www.tandogankampus.com/frm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 he o zaman umuttepe'nin değil de umuttepe.net'in verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 saolun fikir veriyo bunlar. ama beklediğimi bulamadım üniversitelerimizden o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben yapıyom walla kendi gireceğim üniversiteye sosyal ağ + forum tarzı elimle yazıyorum %60 gibi bitti hafif facebook tadında oldu forumu da çok iyi paticik gibi sade bir forum yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çok iyi ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hangi manada yazdığını anlamadım. gerçek mi mecaz mı acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yok bi mecaz yok. Cidden aynısını ben de düşünüyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bilginin varmı böle bi sitesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dinan güzel ve kolay bi admin paneli olsun,bana da at kodları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Brigand'a yönlendireyim seni. Onda daha iyi numaralar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yok o profesyonel,paylaşmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben de baştan yazacak kadar bilgili değilim açık kaynakları geliştiricez mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Aslında php mysql konusunda yeterince bilgisi olan birisi için hazır sistemi geliştirmek daha zordur, yani sıfırdan yazmak daha kolaydır diyelim :) Bir facebook tadında sosyal ağ sistemi Demo: http://demo.socialengine.net/ Tabi ben sevmiyorum böyle işleri, sadece bikaç gif çarptım ordan sonra başladım kendim yazmaya :) Ha bir de neyin nesidir diye kontrol etmek için internette biraz aramıştım, %90 türkçe çevirisi, aşağı yukarı bütün pluginleri ile nulled olarak filan dosyalar buldum yani :) Tabi kendi yaptığımı paylaşmam yani çünkü admin paneli filan yok, kurulum sistemi yok. Ama daha sade daha tatlı birşey yapıyorum :). Birgün biter ve beğenilirse güzel bir admin paneli yapıp paylaşmak isterim tabi open source olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Unililer dot com diye bişi var, genel bişi baya da kullanıcı felan var, ortamı da iyi diyorlar, kimse yazmamış ilginç. Hayır ben bile biliyorum yani o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yonja bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Alexa rankı 1.330.000'lerde. Bu da bayağı iyi değil bayağı kötü ve hit almayan bir site olduğunu gösterir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 iman gücü olabilir sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar