Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 De sanctis hakan meira servet uğur topal linderoth arda lincoln kewell yeniforvet yedekler: aykut, emre güngör, ayhan, hasan şaş, sabri, ümit karan, nonda al sana canavar gibi takım ve yedek kulübesi. Daha emre aşık, aydın, mehmet güven, serkan, volkan yaman, orkun falan da yok bu 18 de. Hatta 2. takım: Aykut Volkan Emre Emre Sabri H.Şaş M.Güven Ayhan Aydın Nonda Ü.Karan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oooooofff off. Ben o Aykut'un daa, hakemin deee... :( Fener de alamadı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 uğur yetişir mi o maça ya? bence zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Uğur yetişir diye ümit ediyorum adam zaten aylardır sakat. Olmadı sağ beke mecbur sabri lazım. Yoksa güngör falan alışık değil oynayamaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bi de yukardaki kadroda sağ sol karışması olmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya işte dizdim ölece 4lüyü artık biliyo herkes diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nonda lincoln kewell linderoth ayhan arda balta servet meira uğur(sabri) de sanctis en mantıklı kadro olur. diğer maça yeni forveti oynatamıyoruz. edit: gerçi yine çift ön libero oldu. topal yerine ayhan diyorum o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aynı kadroyu koymuşuz zaten bi tek kanatları daha ileri çıkardım ben, zaten öyle oynatıyo GS de. Yeni forveti koymayı zaten takımın genel yapısı ve tüm sezon için söyledim. Ama Nonda'dan da çok şikayetçi değilim ben bu maçtan sonra :) edit: ayhanı görmedim topal yerine. olabilir tabii topal çok kötüydü bugün ama inatla ayhanı sokmadı skibbe de, alakasız bi genç soktu yine ayhanı sokmadı pek ihtimal vermiyorum 2. maçta oynatacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 valla tribünden izlememle söylüorum meira iyi adam.. hasan sabri lütfen gtsin. onun dışında bu takım toparlanır ligin 5. 6. haftasında fln da o ana kadar elenmesek bari steauya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 m.topal defansın önünde tek başına oynicak kral olcak yanına adam koydun mu saçmalıo milli takımda da böle oldu. yer paylaşamıo 2. ön liberoyla. dün ekstra bi mallık da vardı adamın üzerinde o ayrı tabi. ilk yarı boyunca meira'yla topal arasında max 5 metre boşluk vardı ikisi de yanyana duruo birinden biri defans 4lüsünün arasına girio ister istemez. oranın da yer paylaşımı saçmalıo bu sefer. çıplak gözle çok net gözüküyor bu tv de belli oldu mu bilmiyorum. emre aşık yedek olur bu takımda emre güngör veya meira servetle beraber stoper oynar. sabri ve uğur'dan başka kimse oynayamaz sağ bek boşa deneme tahtasına çevirio orayı her gelen. lincoln hakemle oynicağna topunu oynasa. adam sürekli yerde. penaltı pozisyonunda vur gol olsun işte niçin saçma hareketler yapıp çuval gibi düşüyo anlamak mümkün diil bi de futbol zekası var diyoruz bu adamda... kadro iyi ama oturana kadar sabrederken şamp. liginden olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Nonda gibi adamin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 CthuLhu said: şimdi girdim eve. maçtan notlar yazim. -kaleci var niye alıyoruz bıdıbıdı diyenler için çok iyi oldu ilk gol -bu defansla çıkmayalım şl'ye falan.chelsea inter falan çıkar mazallah,alay konusu oluruz. -nonda bi ölsün.2 gol attı ama 2 tane de gene klasik bomboş atamadı -hakemde anne sevgisi yktu hiç.toplam 3 penaltı yedi(2bize 1 onlara) -meira iyi sayılırdı,sabri mehmet hakan hiçbir işe yaramadı. devamı gelecek soyuniim bi =) -lincoln galatasaray'ın yıldızı falan değil,ortalamanın biraz üstünde o kadar..güzel adam kaçırıyor güzel düşünüyor ama yok çok yetersiz. -arda bir ara mükemmel oynadı,ama bi onbeş dakika falan,sonrasında yoktu.en büyük hatası şuydu ardanın ikinci yarı,beklediği yer taç çizgisine çok yakındı,sırf geri gidip top alırsa ya da atak sol kanattan başlarsa ancak buluşuyordu topla..halbuki ceza sağasına yakın oynasa,yani 5-10 adım sağ tarafta dursa,atılan hemen hemen her topu kapma şansı olacaktı savunma kesmeden. -forvet lazım -skibbe ben de hata yapabiirim sori babz demiş,arası iki maçın 15 gün allahtan,şöyle bi adam olsunlar öyle gelsinler,sakatlar da iyileşsin. -turuncu formalar çok tutmuş.Eski açık ve numaralı karşıdan sanki hollanda milli takımı maçındaymışız havası veriyordu =) bi de çoğu turuncunun arkasında Kewell yazıyordu. -steaua taraftarını da kutluyorum ben.inanılmaz gırtlak ve ses varmış bu adamlarda.bi de ballarına tam meşale yaktılar aykut gol attı ekstradan gaz yaptı adamlar. -ilk yarı bizim atak yönümüze göre sağda kalan yardımcı iyiydi,öbürü orta hakem kadar kötüydü(ki o ikisi kardeşmiş sanırsam) -kötü oynadık -iyi oynamadılar,ama bizimkilerin hataları iyi gördüler. -çok az bi ümidim var ikinci maçtan,bakalım. -sami yen'deki yenilmezlik serimi devam ettirdim mutluyum =) -gs şl ön elemelerinde yine yenilmedi.hiç elenmemiştik,beraberlik olarak da ikinci bu sanırsam.Ama bu sefer gene yenilmeden elenme riskimiz var,bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya butakım iyi olacak hakkaten diyorum. biraz şansa ve zamana ihtiyacımız var. rövanştan sonra oturur takım iyice. tabi o rövanş maçında yenilmemiş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence lincoln baya iyiydi ama hasan şaş ı hiç beğenmedim topu cok fazla ayağında tutuyor inş rövanşa kewell yetişir yoksa hasan la olcak gibi değil hasan espiri yapsın yeter takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 en azından aykut mevzusu kapandı artık. 2. maça kadar 2 resmi maç var önümüzde. biri tsl diğeri süper kupa. sakatlarda iyileşirse rövanş tan bi galibiyet bekliyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Özeti izledim tamam gs atak olarak fena oynamamış ama bu defans ne böyle ya şaka gibi. Defansa biraz ağırlık vermesi lazım gsnin 2. maç böyle oynarlarsa tur yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bu Lincoln'den ümitli olan var mı ya 10 kişi oynasak daha iyi, birisi istatistikleri getirsin Gs'nin top kayıplarının yarısı o adamdandır heralde :/ Arda gibi süper şeyler yapıp arada bir kaptırsa neyse,durup dururken kaptırıyor ya yeni sezonda biraz ümitlenmiştim. Bide mehmet topal da şanssız günündeydi napalım, bence geçeriz turu, bu futbolla bile berabere kaldıysak. İlk golü izleyemedim ama aykutun atak yönüne göre sağ taraftan açılan ortada bomboş kalan bi adama uçması var, süperdi bence affettirdi.Top havada süzülürken adam ceza sahasında tek başınaydı gg olduk demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kurtarış yapması gerekiyor zaten..çıkıp bir topa yumruk attı diye kendi kendine rakibe gol hediye etmesi affedilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aykut'un yediği gol Aykut'u kötü kaleci yapmaz şanssız kaleci yapar. Aynı sözü Nonda boş kaleye kaçırdığında da söylemiştim. Üstteki cümlem yanlış anlaşılmasın Aykut iyi kaleci demiyorum bana göre Galatasaray kalesini koruyacak yeterlilikte değil zaten önceki topiklerde de söylemiştim iyi oldu kaleci transferi diye. Nonda hakkında üşendim arayıp bulmaya bu adamı tek seven ben miyim yazmıştım kader işte bütün takım vasat oynarken çıktı 2 gol attı. Arda maçın başlarında ortalıklarda görünmedi pek ama sonradan toparlandı ve sahanın en iyisiydi bence mücadelesi defanstan gelip top çıkarması gözüme batan artılarıydı hücumda yaptıkları hakkında yorum yapmıyorum zaten yapması gereken şeyleri yaptı beklentiler büyük Arda üzerinde oda şuana kadar yüzüstü bırakmadı kimseyi. Kewell sağ sol diyor hala insanlar anlatamıyoruz heralde bu adam orta saha çizgisinin ilerisinde tek forvet hariç her mevkide oynayabiliyor eğer saçma sapan sakatlıkları biter oynamak isterse ona oynicak yer bulunur dünyanın en kolay işi. Takım pek iyi değildi Meira'nın hastalığı varmış kendisi söyledi o yüzden fizik olarak yetersizdi.Defansın sağında Sabri olmalıydı bence Emre G. defansın ortasında iyi adamın kariyerinde yok öyle en sağda oynamak falan. Emre A. lütfen girmesin artık sahaya özel durumlar haricinde fantazi aramanın alemi yok koyarsın Meira'yı defansa Ayhan'ı orta sahaya almazsın o keltoşu. Böyle oynarsak şansa kalmış Romanya'da işimiz.Bi şekilde geçen yıl oynadığımız akıllı paslarla hücum yapma taktiğine dönersek Galatasaray için tur sürpriz olmayacaktır.Steau iyi takım zaten Fifa sıralamasındaki yeri gösteriyor ne olduklarını tartışmanın alemi yok ama GS'nin mağlup edemeyeceği takım kimliğinden uzaklar. Son olarak hala umudum var diyorum ama %30 civarı bi şans tanıyorum Galatasaray'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İzledim ilk golü de gerçekten şanssızlık.Her kalecinin böyle şeyleri yokmu. Bide yeni kaleciyi görcez bursa maçında(bitek onu izledim) pek fırsat bulamadı da auta giden toplara hiç atlamadı dümdüz durdu, tabi çıkacağını hesapladığından mı yoksa refleks yetersizliğinden mi bilmiyorum onu da denicez önümüzdeki maçlarda inş daha iyi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arda sadece top ayağına gelince oynadı tribünden gördüğüm oydu benim.. 70. dakkadan sonra kondisyon eksiye düştü takımda ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arda ayağına top gelince oynadı diosan pek konsantre olamamışın maça demekki. ben de stattaydım ve adam her top koştu, bütün ikili mücadelelere girdi hatta kaç kere orta saha çizgisine geldi top almak için. hayır bazen oluyo statta karambolde tam konsantre olunmuyo onun için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben ne zaman görsem sol kanatta taç çizgisinde bekliyodu, defansa hiç yardıma gelmedi zaten adamlar genelde bizim sol kanadımızdan atak yaptılar ama arda sahanın en iyilerindendi genede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 65ten sonra evet sol kanat iyice yalama oldu çünkü arda öldü herşeye koşmaktan. mal barış nereye basıcağını bilse toparlardık orayı da olmadı. aynı şekilde lincoln sadece göstermelik pres yapmasa of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maç adına söyleyeceğim cok şey var ama öncelikle; bu kadar rezil bu kadar aciz bir spiker görmedim böyle mac anlatılmaz adam mac anlatmadı mac boyunca galatasarayı eleştirdi futbolcuları eleştirdi. maca gelince. gereksiz ve bana göre galatasaray uymayan bir taktik ile başladık oyuna. orta alanda kesinlikle ayhan ve topal ile başlamamız lazımdı. sol arda sag aydın veya barış meira ön libero degil servet ile birlikte oynaması lazımdı emre güngörde sagbek. taktik olarakda oyunu sag tarafta oynayıp ters toplar ile ardayı buluştursak cok iyi işler yapabilirdik. orta sahada cok yetersiz kaldık bütün toplar rakip'e gecti. özellikle son 20dk orta saha olmadan oynadık resmen dünkü macta taktik nedir nasılbir oyunu stilimiz vardı onu hiç anlamadım. Kalecine güvenmeyip kaleci alıyorsun hazır degil diye güvenmedigin kaleci oynatıyorsun. Meira cokmu hazır? Turu gecemeyiz bana göre işimiz cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar