Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet kaldı 2 gün. diğer topikte genel maçlar konuşuluyor falan arkalarda kalıyor yorumlar,buradan devam edelim. Lincoln ve Kewell oynayacaklarmış,linderoth gene büyük olasılıkla oynayacakmış ve ümit karan yok.Yönetim de sağolsun turu geçersek yeni forvet alacakmış(gol atmadan nasıl geçeceksek).Ben pek ümitli değilim açıkçası.Maçta olucam sanırım,yarın sabahtan alıcam biletleri eğer tükenmezse, ilk kez sami yen'de bir yenilgi izleyeceğim gibime geliyor,hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lincoln oynayacaktı benim bildiğim her yerde skipin en büyük kozu felan yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kutulu da oynayacaklarmış dedi zaten :) Lincoln "oynarsa" koz olur da oynar mı bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Başarılar Gs diyelim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yaser oynar bu maçta patlar diyordum ama oda sakatmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Yaa :( Nonda yerine tek forvet Yaser oynasın istiyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 başarılar gs'ye inşallah kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 biletlerde pahalı ya, kapalı numaralılar ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kewell oynamaz herhalde en azından oynamamalı ne gücü kuvveti yerinde ne takımı tanıyor bakalım lincoln paşam oynarsa belki bişeyler olur ama oynamaz nasıl olsa bende ümitsiz olanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ardayla mehmet topal gününde olsun kazanırız, yeter ki nonda oynamasın. (iyimser smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Nonda'yı bir tek ben mi seviyorum şu koca dünyada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nonda oynuyor tek forvet.. kewell yedek büyük ihtimal..incoln arda bir şey yaparsa yapar ki sanmıyorum. edit: bi de maç 21.15'teymiş.ben 45 biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Nonda'yı seviyorum da kaçırdığı boş kaleleri görünce, kolay topları görünce içim yanıyor. Forvet dediğin ya geldi mi atacak yada yaratacak. Nonda nadiren yapıyor bunları. İkisinden de biraz var ama tam değil. İşte bu yüzden bence başka bir forvet lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 GS'ye başarılar. İnşallah kazanır geçer grouplara ülke puanı artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 GS bu maçta yenilmez. o kadar kolay mı yaws? başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 GS ye forvet lazım tamam. Nonda kötü forvet kabul etmiyorum farklı özellikleri var ayrıca hani yarım metreden gol kaçırmak bence forveti kötü forvet yapmaz olsa olsa cenabet forvet yapar. Şans kader kısmet biraz o tür pozisyonlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 skibe gol yollarındaki sorunumuzu çözecez demişti, bakalım bu maçta bir değişiklik olacak mı. hazırlık maçlarında çok kısırdı gol yollarında gs. bükreşinde deplasmanda oynadığını düşünürsek 0-0 yada gs nin 1-0 galibiyeti olacak büyük oranda. 2.5 gol altı basılabilir bu maç için :) ama tam tersi olursada şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya şu sezon öncesi maçları alan dsmart saçmalığından dolayı bir maç bile izleyemedim. galatasaray kapalı kutu benim için, endişeliyim, yeneriz ya diyemiyorum.. başarılar galatasarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ya dost acı söyler gs gol sıkıntısı çekiyor.Kendi sahanda 2 golden asağı atmaman lazım.1 gol yersen 3 tane atman lazım.Su anda gsde bu yapıyı göremiyorum.Klasik türk yöneticiliği sezonun en önemli maçı transferler hala bitmemiş. Umarım tur için avantajlı bir skor alır gs,ancak zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bencede bu mac cok zor olucak gecen seneki kadro olsa daha ümitli olurdum ama bu sezon içimde bir umutsuzluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aldık bıle hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 theCio said: aldık bıle hayırlısı çok sıra var mıydı? yani tükenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şu an tükenmiştir büyük olasılıkla.. 11.45'te eski açk tükendi ben de mecburi yeni açık aldım. 9da sıraya girdim satşlar 11de başladı 12.10'da aldım biletimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 unK said: theCio said: aldık bıle hayırlısı çok sıra var mıydı? yani tükenir mi? sıra bilemicem biletix'den aldım 11.05 girdim 11.06 aldım eski açık kapalı ve numaralı 250-350 ytl oldugu için açıklar bitmiştir herhalde şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hazırlık maçlarını unutun.ordaki performans ciddiye alınmamalı.trabzon werder bremeni yendi falan filan bunlar yalan şeyler.adı ustunde hazırlık maçı.kimse kendini kasmıo orda 2-0 alırız kewell güzel bir gol atıcak ruyamda gordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar