Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Galatasaray - Steau Bukres @ 21:15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet kaldı 2 gün.
diğer topikte genel maçlar konuşuluyor falan arkalarda kalıyor yorumlar,buradan devam edelim.

Lincoln ve Kewell oynayacaklarmış,linderoth gene büyük olasılıkla oynayacakmış ve ümit karan yok.Yönetim de sağolsun turu geçersek yeni forvet alacakmış(gol atmadan nasıl geçeceksek).Ben pek ümitli değilim açıkçası.Maçta olucam sanırım,yarın sabahtan alıcam biletleri eğer tükenmezse, ilk kez sami yen'de bir yenilgi izleyeceğim gibime geliyor,hadi hayırlısı.
Mesaj tarihi:
kewell oynamaz herhalde en azından oynamamalı ne gücü kuvveti yerinde
ne takımı tanıyor
bakalım lincoln paşam oynarsa belki bişeyler olur ama oynamaz nasıl olsa bende ümitsiz olanlardanım
Mesaj tarihi:
Nonda'yı seviyorum da kaçırdığı boş kaleleri görünce, kolay topları görünce içim yanıyor. Forvet dediğin ya geldi mi atacak yada yaratacak. Nonda nadiren yapıyor bunları. İkisinden de biraz var ama tam değil. İşte bu yüzden bence başka bir forvet lazım bize.
Mesaj tarihi:
GS ye forvet lazım tamam.
Nonda kötü forvet kabul etmiyorum farklı özellikleri var ayrıca hani yarım metreden gol kaçırmak bence forveti kötü forvet yapmaz olsa olsa cenabet forvet yapar.
Şans kader kısmet biraz o tür pozisyonlar =)
Mesaj tarihi:
skibe gol yollarındaki sorunumuzu çözecez demişti, bakalım bu maçta bir değişiklik olacak mı. hazırlık maçlarında çok kısırdı gol yollarında gs. bükreşinde deplasmanda oynadığını düşünürsek 0-0 yada gs nin 1-0 galibiyeti olacak büyük oranda. 2.5 gol altı basılabilir bu maç için :) ama tam tersi olursada şaşırmam.
Mesaj tarihi:
ya şu sezon öncesi maçları alan dsmart saçmalığından dolayı bir maç bile izleyemedim. galatasaray kapalı kutu benim için, endişeliyim, yeneriz ya diyemiyorum..

başarılar galatasarayım
Mesaj tarihi:
Ya dost acı söyler gs gol sıkıntısı çekiyor.Kendi sahanda 2 golden asağı atmaman lazım.1 gol yersen 3 tane atman lazım.Su anda gsde bu yapıyı göremiyorum.Klasik türk yöneticiliği sezonun en önemli maçı transferler hala bitmemiş.
Umarım tur için avantajlı bir skor alır gs,ancak zor gibi.
Mesaj tarihi:
şu an tükenmiştir büyük olasılıkla..
11.45'te eski açk tükendi ben de mecburi yeni açık aldım.
9da sıraya girdim satşlar 11de başladı 12.10'da aldım biletimi.
Mesaj tarihi:
unK said:
theCio said:
aldık bıle hayırlısı

çok sıra var mıydı? yani tükenir mi?

sıra bilemicem biletix'den aldım 11.05 girdim 11.06 aldım eski açık

kapalı ve numaralı 250-350 ytl oldugu için açıklar bitmiştir herhalde şuan
Mesaj tarihi:
hazırlık maçlarını unutun.ordaki performans ciddiye alınmamalı.trabzon werder bremeni yendi falan filan bunlar yalan şeyler.adı ustunde hazırlık maçı.kimse kendini kasmıo orda

2-0 alırız

kewell güzel bir gol atıcak ruyamda gordum :)
  • Yeni Oluştur...