MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Xenocide said: MrMarvelous said: Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik Akıl var mantık var, yatarken de aynı sigaranın aynı dumanını aynı ciğerin çekiyor. Ha yatay konumda çekmişin dumanı ha dikey... nası daha zararlı olabilir ki? millet geyik çeviriyo çünkü saçma sapan bi soru sorduğun. güzel kardeşim önce yazdığımı düzgün oku, sonra ahkam kes. Xenocide said: çok daha zararlıymış diye duydum doğrumudurki acaba? bunu bana söyleyen bir arkadaşım önce hadi len manyakmısın desemde ısrarla çok daha zararlı olduğunu söyledi. ben bunu vücudumun nadide yerlerinden uydurmuyorum bişey duymuşumki söylüyorum dimi? yerli yersiz ayar çalışmaları yapmayın ya. ayrıca yukarda bi arkadaş, oturarak çiş yapmanın daha zararlı olduğunu söyledi. mesela onada şöyle diyelim: "olurmu öyle şey, ayaktaykende aynı yerden aynı şeyi çıkarıyosun, otururkende. niye farklı olsunki?" bence senin yazdığın saçma sapan. Her duyduğunu doğrulamak için elaleme taşırsan ohooo senin işin var kardeş. ilkokul çocukları yapmıyo bunu ,sen arkadaşımdan duydum geldim diye savunuyosun kendini komik. Onu geçtim işemedeki fizyoloji ile sigaranınki bambaşka bi kere. Benim dediğimi düz mantık ona uyarlarsan saçma olur. Oturarak işemeden de daha sağlıklı olan ala turka tuvalete sıçarken aldığın pozisyondur. Bu pozisyon insanın doğal sıçma pozisyonudur. İlk insan dönemindeki hali yani. O yüzden idrar yolları en çok bu pozisyonda açıldığı için daha sağlıklıdır oturarak/çömelerek işemek. Ayakta işerken bazı idrar yolları kıvrık kalıyor, kıvrılmış hortumdan çıkan suyla düz hortumdan çıkan su hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bi de prostattan korkup karı gibi oturarak işeme huyu geliştirmeyin boşu boşuna. Prostat olsanız bile bugün çözümü çok kolay. Greenlight laser tedavisi ise star trek teki gibi cuff vurup buharlaştırıyolar prostatı. 80 yaşında adamlar bile oluyo bu ameliyatı son derece basit ve güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi prostat değilde ben hep hemoroidden korkmuşumdur ya ofof günümün çoğu pc başında geçio sabahları bi poğaça almaya gidiorm geirisinde hep oturuorm =( korkutmayın beni ya genetik fln dimi bu hadi işin ucundan yırtiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 @MrMarvelous neyi kanıtlamaya çalışıyosun birader benim her duyduğumu gelip paylaşmak gibi bi niyetim yok benimde yaptığım bişey yatarak sigara içmek ama dikkat etmelimiyim etmemelimiyim bunu öğrenmek istiyorum yani uyuz olmak için bukadar çaba göstermene gerek yok. ayrıca uyuyakalırsın etrafı yakarsın diyen arkadaşlara yinede teşekkürler ama ben o anlamda bi zarardan bahsetmiyorum biyolojik bi zarardan bahsediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 e söylendi ya işte sigaranın sana vereceği zarardan daha fazla zarar vermez. sigara içiyorsun sonuçta daha zarar verse vermese ne farkedecek o ayrı mesele. sadece yatarken uyuya kalıp sigarayı düşürüp odayı yakman mümkün. onun dışında yatarak içerken sigara+10 zarar alıyorsun gibi birşey yok. bunlar söylendi ama sen hala insanları alakasız mesaj yazmakla veya "doktor yok mu doktooor, bilen birisi söylesin" gibi şeylerle itham ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 söylendi mi? görememişim kusura bakmayın. tamam teşekkkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 MrMarvelous said: Bi de prostattan korkup karı gibi oturarak işeme huyu geliştirmeyin boşu boşuna. Prostat olsanız bile bugün çözümü çok kolay. Greenlight laser tedavisi ise star trek teki gibi cuff vurup buharlaştırıyolar prostatı. 80 yaşında adamlar bile oluyo bu ameliyatı son derece basit ve güvenli.abicim ne gerek var bunlara onlemenin yolu varken? evdeyken ben de oturarak iserim hem, yaslaninca da sevisebilmek lazim sonucta. bu arada ozellikle sabahlari kendine gelememisken etrafa iseme tehliken kalmiyor rahat birsey oturarak isemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boddah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Varislerim var benim, yatarak içiyorum valla, püfür püfür. Yemişim zararını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yattığın taraftaki ciğer bildiğim kadarıyla şişmiyor nefes alıp verirken. o pozisyonda sigara içersen, belki katran tek tarafa yığıldığı için biraz daha sakıncalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 zip zap zop.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Penthesilea said: MrMarvelous said: Bi de prostattan korkup karı gibi oturarak işeme huyu geliştirmeyin boşu boşuna. Prostat olsanız bile bugün çözümü çok kolay. Greenlight laser tedavisi ise star trek teki gibi cuff vurup buharlaştırıyolar prostatı. 80 yaşında adamlar bile oluyo bu ameliyatı son derece basit ve güvenli.abicim ne gerek var bunlara onlemenin yolu varken? evdeyken ben de oturarak iserim hem, yaslaninca da sevisebilmek lazim sonucta. bu arada ozellikle sabahlari kendine gelememisken etrafa iseme tehliken kalmiyor rahat birsey oturarak isemek Oturarak işemekte %100 önlem değil ama onu demeye çalışıyorum. Prostat kanserinde rol oynayan tonla faktör var. En başında genetik geliyor, sonra idrar yolunun sağlığı var, ne kadar mala vurduğunun da büyük etkisi var vs. Oturarak işiyorum evde prostat olmayacağım diye bişey yok. O kadar oturduğunla kalırsın yarın kesik kesik acılı işemeye başladığında... o yüzden rahat olun, erkek olmanın tadını çıkarın. Ayakta işeme özgürlüğü küçümsenecek bişey değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oturarak işemekle prostat arasında kanıtlanmış bir bağlantı yok hatta direk alakası yok, kaynak t.f. üroloji stajı not: ilk sayfadaki mesajı geyiğine yazdığımı anlayan çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik vikipedia mi olum burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Xenocide said: çok daha zararlıymış diye duydum doğrumudurki acaba? ĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bben gizli gizli içiyordum... Çekyatı yaktım. Herkes öğrendi.(evet yatarak içerken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yıllardır merak ettiğim bi çok sorunun yanıtını bu topikte buldum. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 lan yatarak sigara içmekten oturarak işemeye, prostata nasıl bağlanıdınız konuyu. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 daha zararlı dııl, daha aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 abim askerdeyken yatarken ictigi sırada közü gözüne düsmüs,kör oluyodu az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bazen tv izlerken bende ıcıyom ayaktada ıcsen amudada kalksan zararlı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Voys said: daha zararlı dııl, daha aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mantıken yürürken/ayaktayken duman daha derine inip alveol yüzeylerine daha çok yapışacağı için daha kötü. ayaktayken ağız ile ciğerlerin bittiği nokta arasında 20-30cmye yakın fark var. yatarken ise ağız ile ciğerler arasındaki yükseklik farkı 5-10cm. yürürken daha az zararlı olmasının sebebi, vücut zaten efor sarfettiği için ciğerine çektiğin duman yatarkenkine göre daha az olacaktır. bi yürürken bi de yatarak balon şişirmeyi dene, farkı anlıcaksın direk. yatarken tüm eforunu dumanı solumaya verirken, yürürken aslında tüm dumanı içine çekemiyorsun ve hatta karambolde daha çok oksijen alıyorsun. + yatarak içince yatağa ve yastığına koku siniyor. kıyafetlere de siniyor evet ama sen montunu çıkardın gitti. yatakta içtikten sonra üzerinde saatlerce uyuyup bir de kendine pasif içici zararı veriyorsun. tavsiye mi? yatağını pencere kenarına koy, pencereyi aç ve öle demlen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 asdf nerden hortladı bu gene. onu bunu bırakta millet topakta ayar antremanları yapmış resmen ahah biri der doktormuyuz biz, biri der vikipedyamı burası, güldüm eğlendim sağolasınız DOKTORLAR ahkasdf lay lay laay doktoruz biz loy loy loy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Quadrophenia said: zarekd said: ayakta işemek zararlı diye oturarak işeyin diyor bir kısım çevreler. oturarak işemek daha az zararlıysa yatarak sigara içmek de daha az zararlı olması lazım. Sigarayı bilmem de oturarak işemek ilerde prostat olma riskinizi ciddi biçimde düşürür. ben bazen aklıma geldikçe dizlerimi bükerek işiyorum yani ayakta oturma taklidi yapıyormuşum gibi birşey oluyor faydası olurmu doktor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yatarak içmenin hiçbir sakıncası yok. Hem tavsiye de ederim çok güzel oluyor. Uyumadan önceki son sigarayı hep yatarak içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar