McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Nasıl olur? Müthiş olur. O zaman karar verelim. Hepimiz o servera geçelim. Ya da şu anda hangi serverda en çok bizden birileri varsa diğerleri de oraya gelsin. Nereye gelelim?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bence Bartz a gelin şu anda bildigim kadari ile 3-4 belki daha fazla kişiyiz orada[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ben Bartz'ta şimdi herkes coşmuştur die S ile başlayana girmiştim ama dur oraya gelim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 dünya üzerinde koreliler olduğu sürece bütün serverlarda über kişiler görebilirsin lvl 30+ adamlar var daha 2 gün oldu server açılalı..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hasta koreliler, ciddiyim, hiçbiri normal değil.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 %41 geriye kaldı 650 mb geliom yarın akşam :D hakkatten bi server belirleyelim ayrı gayrı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bartz dediler Bartz olsun. O uzak doğulular bişeye kafayı taktılar mı hiç oyunmuş moyunmuş eğlenmeye çalışiim dinlemezler, direk kasarlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yok yaw Kain de başladım artık level 13 Dwarf oldum server değiştiresim yok valla. :) Bartzta closed beta da coke coke bir hal olmuştuk , yemin ettim open beta ya geçsin Bartza ayak basmayacam, Siedghart ta Rp serveri olarak seçilmiş diye soylentiler vardı. orası da uymaz , Rp yapacak kadar ingilizceme güvenmiyorum :) , Kain de Unnoficial olarak Europe serveri diye seçildi, bir ara 4 server açılacaktı o seçilmişti de o yalan oldu , Ondan bende Kain de başladım. Neyse her yerde şubemiz olsun şte.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Her yerde şubemiz olmasın, beraber birlik olalım işte. Kain unofficial Avrupa serverı seçildiyse ben de oraya geçim doluluk açısından. Keşke görebilsek ya neresi ne kadar dolu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Benimde dl biterse oyuna girmeyi başarabilirsem Bartz a gireceğim %99 :) bir serverda kaç karakter slotumuz var bu arada? ona göre 2. bir server (kain) de seçebilirim.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kainde gördüm çoğunluğu[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Aynı serverda olalım.Bir grup kurarız güzel olur.Level ı en yüksek olanda başa geçer yaparız rp mizide alırız elimize kahvemizi ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 tmm o zmn kaindeyiz :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 korelilerin genel mizacı itibarı ile, adamlar manyak derecede sömürüyor mmorpg leri daoctada bu böyleydi, ama bunun etkisi 1)bağlantıları çok hızlı 2)korede bilgisayar sanayi gelişmiş oynayan çok koreli oluyor prime timeda oynamadıkları için tüm spotlar boş birlikte paşa paşa kasıyorlar 3) birbirlerini sattıklarını hiç görmedim, türklerdeyse böle bişi yok ironik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 koreliler bir acc ile min 2 kişi oynuyorlar ondan öyle gözüküyor sıkıysa teke tek gelsinler :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya gercekten.. bu oyun rvr gibi deilde guild vs guild gibi oldugundan bizim hepimizin bir serverda toplanmasinda buyuk yarar var... eger gercekten bu oyunu open betadan sonrada oynamaya devam edicekler icin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 battalda bende pvp tabanlı gvg nin oduğu başka bir oyunda (shadowbane) beraber türk guild indeydik hatta bir dönem guildmasterlığını bile yaptım bir ara 100 küsür member vardı ama anca 10 kişi toplanabiliyordu ve hepsi ayrı telden çalıyordu.. Clan işi zor iş, guild master veya inner council ne derse yapmak zorunda olman lazım ama bizimkiler hiç umurlarında değil clan ve guild sistemini daha çok kırahatane tarzı yada onlara item ve para sağlayan depo olarak goruyorlar, oyuna girdigim zaman clanım var diyim bide türk arkadaslarla ayni ortamda olmus olurum diyorlar ama işin aslı bu değil.. Bu konu uzadıkça uzar neyse benim bir türk clan oluşumunda yer almayacağım anlaşılmıştır heralde =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bartz'da elf olarak oynayanlara yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya ühü indiremiyorum ki deli olucam. 24 saat oldu yüzde 23 falan daha. Girsemde koreli kessem. B@b th3 k3nk olmaz işallah oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 koreli nerde azsa orda toparlanılsın bence. kain avrupa serverı olarak iyi yani. almanca falan konuşuolar sürekli. koreli ingilizcesi duymaktansa fransızca duymayı tercih ederim[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 tercih meselesi bende bir avuç newbie le oynamaktansa ruh hastalarıyla oynamayı tercih ederim daha derin bir rekabet oluyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben Bartz'ta oynuorum, mutluyum. Zaten genelde yaratık avladığınız için sizin levelınıza uygun yaratıkların yanında sizin levelınızda adamlar görüyorsunuz. Kimse anasının karnından lineageci doğmadı. (Bu arada Mighty, imzandaki komut [s] değil "small" olacak..)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 31 Mart 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: dom, 31 Mart 2004 02:34 tarihinde demiş ki: bartz'da elf olarak oynayanlara yardimci olabilirim. dom ICQ : 3953016 bi harberleşelim lvl 10 Archerim[signature][hline]Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Guru, 31 Mart 2004 01:26 tarihinde demiş ki: battalda bende pvp tabanlı gvg nin oduğu başka bir oyunda (shadowbane) beraber türk guild indeydik hatta bir dönem guildmasterlığını bile yaptım bir ara 100 küsür member vardı ama anca 10 kişi toplanabiliyordu ve hepsi ayrı telden çalıyordu.. Clan işi zor iş, guild master veya inner council ne derse yapmak zorunda olman lazım ama bizimkiler hiç umurlarında değil clan ve guild sistemini daha çok kırahatane tarzı yada onlara item ve para sağlayan depo olarak goruyorlar, oyuna girdigim zaman clanım var diyim bide türk arkadaslarla ayni ortamda olmus olurum diyorlar ama işin aslı bu değil.. Bu konu uzadıkça uzar neyse benim bir türk clan oluşumunda yer almayacağım anlaşılmıştır heralde =) Hay ağzını öpeyim ne güzel söyledin. Türklerin oynadığı bir serverda olmayı tercih ediyorum ama sırf Türkler bir arada olsun diye kurulan bir clan'da yer almayacağım.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Tiara gibi bi lider olursa sorun olmaz[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar