Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Masteis said: buluşma yalan bende ufaktan kaçayım artık bilecik milecik gidicekmişiz bi yerlere hayırlısı hocam dur denize gidioz gidicez kesin inanıyorum ben izmir tayfasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 denize gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 şimdi şu var denizi hem istiyorum hem istemiyorum. DENİZ KUSTUM, BURAM BURAM DENİZ KUSUYORUM. bütün yaz zaten çeşmedeydim. şöyle belli bi yerde kafe bar yapıp klasik bi buluşma olsa daha iyi olur diye düşündüm. sonra yok çeşmeye gidip çok çılgın zazalar gibi eğlenilebilinir diye düşündüm. olasılıklar işte düşünceler altında kendimizi kaybediyoruz. kimisi "acaba gitsem mi şu buluşmaya" diye düşünürken diğerleride "gelirim ya kanka" diyip kendini inandırıyor ama oda biliyor ki gelmeyecek. diğer gelecekler ise sonucu bilip "yalan olcak kesin" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 madcat arkadasımız dıyorki cuma gunu fuar acılıyor oraya gıdelım dıyor ne dıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dimi çılgın çılgın şeylere binelim. adrenalimden kriz geçirip mide bulantısından üstümüze kusalım. olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 lem fuar dediğim lunapark değildi :D Ayrıca cuma günü açılış günü olduğu için HEAYVANİ bir kalabalık olucak bunu da göz önünde bulunduralım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben varım , cuma günü , birbirimizden gaz alıp yüzsüzlük te yaparız şimdi orda ahahaha çok eğlenceli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 neden her fuar denildiğinde aklıma lunapark geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fuar dedin mi akla güzel kadı öhöm arabalar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Madcat said: fuar dedin mi akla güzel kadı öhöm arabalar gelir. tamam o zaman cuma gunu saat kaçta?sen at ortaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fuar akşam üstü başlar :D 6 da sevinç diyorum,hemen karşıya geçip gideriz fuara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 eyvah gene sevinç pastanesi... eyvahlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fuar yorgunluk göstergesi ben gelmem fuara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gel gel llama tamam cuma saat 6 sevınç önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 xunn said: İzmir sucks.ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cuma saat 6 da gelirim Sevinç önüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 niye sevinçte buluşuoz? herangi bi fuar kapısında buluşsak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sen hiç 1.gün fuara gitmedin galiba anılım =) çok kalabalık bilader nereye buluşuon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hardter said: gel gel llama tamam cuma saat 6 sevınç önü yedide ordayım ;) biri tel versin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 valla gelebilirsem bi arkadaşla gelirim oda buradan. o gelmezse gelmem diye naz yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kimler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yanlış gün. gelemeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pazartesi izmire dönmüş olacam yaw.. hangi gündü bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar