St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol karkikatürden hoca kim cevap vericek dediği zaman öğrencilerin bişey diyememesini hocanın da 'cevap veremedi'demesini beklerdim o zaman tam zamanlık olurdu herhalde:) edik: oha sana penth
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 St_Dreamer said: lol karkikatürden hoca kim cevap vericek dediği zaman öğrencilerin bişey diyememesini hocanın da 'cevap veremedi'demesini beklerdim o zaman tam zamanlık olurdu herhalde:) edik: oha sana penthahaha noluyoz be :)
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Penthesilea said: Cevab veremedi lol Başlığı yazdıktan sonra aklıma gelmişti "lam bu bişeye benzedi ama neye" diye.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 başka bi dinci gazetearçelik reklamıyla oynadığında konuşurken söylenmişti, şirkete haber vermeden değiştirmek sanırım mahkemede tezminatın önünü açıyor. bu adamlar alışkın, avea nın haberi vardır
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 e tabi forumda fazla takılıyoruz ister istemez oluyo böle şeyler:)
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asparagas olmuş biraz, 2 gün önceki gazetede sansürlememişti Zaman bunu, dünki sayıda dikkat etmedim ama. (Bizim işyerine her gün abonelikten gelen 2 gazete var biri Zaman diğeri Yeni Şafak) "Aha bakın sansürlemedik, aha bu dünki karikatür, bunlar iftira" diye ortaya fırlaması için muz orta bekliyorum Zaman'dan şimdi.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bilim ilim irfan karşıtı insanların böyle bir sansür uygulaması beni hiç şaşırtmadı desem... Sylian said: Sınıftaki kıza ve öğretmene başörtüsü takmayı unutmuşlar, hazır editlemişken onlara da el atsalarmış. :)
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gerizekalılar sansürleyememişler bile. ben bile daha iyi sansürlerim onu be
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet sansürde kötü bariz orda gölge gibi kalmış maymun. insan gölgedenmi geldi yoksa lan :L
Öne çıkan mesajlar