Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol karkikatürden hoca kim cevap vericek dediği zaman öğrencilerin bişey diyememesini hocanın da 'cevap veremedi'demesini beklerdim o zaman tam zamanlık olurdu herhalde:) edik: oha sana penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 namaz zaman değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 St_Dreamer said: lol karkikatürden hoca kim cevap vericek dediği zaman öğrencilerin bişey diyememesini hocanın da 'cevap veremedi'demesini beklerdim o zaman tam zamanlık olurdu herhalde:) edik: oha sana penthahaha noluyoz be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Penthesilea said: Cevab veremedi lol Başlığı yazdıktan sonra aklıma gelmişti "lam bu bişeye benzedi ama neye" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 başka bi dinci gazetearçelik reklamıyla oynadığında konuşurken söylenmişti, şirkete haber vermeden değiştirmek sanırım mahkemede tezminatın önünü açıyor. bu adamlar alışkın, avea nın haberi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 e tabi forumda fazla takılıyoruz ister istemez oluyo böle şeyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asparagas olmuş biraz, 2 gün önceki gazetede sansürlememişti Zaman bunu, dünki sayıda dikkat etmedim ama. (Bizim işyerine her gün abonelikten gelen 2 gazete var biri Zaman diğeri Yeni Şafak) "Aha bakın sansürlemedik, aha bu dünki karikatür, bunlar iftira" diye ortaya fırlaması için muz orta bekliyorum Zaman'dan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bilim ilim irfan karşıtı insanların böyle bir sansür uygulaması beni hiç şaşırtmadı desem... Sylian said: Sınıftaki kıza ve öğretmene başörtüsü takmayı unutmuşlar, hazır editlemişken onlara da el atsalarmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gerizekalılar sansürleyememişler bile. ben bile daha iyi sansürlerim onu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet sansürde kötü bariz orda gölge gibi kalmış maymun. insan gölgedenmi geldi yoksa lan :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahahha komedi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 röfle , daha ne diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar