Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 1-) Ben, Zegna ve Nukem Verite, jipime atlamışız, bizim zenci tayfayla buluşmaya gitmişiz.. Hem muhabbet olsun, hem de Ayk'ı gezdirmiş oluyum diye (vay be şekli epey değişmiş..) Fakat bir bakıyoruz bir araba yaklaşıyor.. Meğersem Raid3r da arabasına Kingpin'i almış şehir turuna çıkmış.. Tabii ben, zegna, nukem de bu duruma çok şaşırdık :) Raid3r ve Arabasi 2-) Gimli tutmuş polisliğe soyunmuş. Polislikte de boş durmuyor tabii :) Polis Gimli Not: Umarım videolar çıkar. İlki 1.22 MB ikincisi de 2.08 MB[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Merak ettim acaba ne zaman polis olmuşum. Allala
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 aaa raider[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Öldm gülmekten[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 2.sini daha evvel yabancı bir kanalda izlemiştim. Yine izledim yine mana veremedim =).Ama oldukça komik hehe.[signature][hline]I'm in a world of shit.
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ilki süper , dün silthle benzerini yaptık onun hauha[signature][hline]
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu ne lan zaten paticik açılmış benim haberim yok dumur oldum link gelince ahuaeh o ne lam ne alakası var benle :P
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 abi araba içinde tipler çok komik ya mhuahuhuauha :P yarıldım haha[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Zuahha arabanın tümsekten çıkışından itibaren gülme tuttu. Raid3r ortamların adamı ya baksanıza. zero Tolerance Gimli! off o kafa neydi öyle :D[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kermit +1 eueuhe müzile beraber kafalarını falan çeviriolar ya koptum lol bu arada arabada çalan müziği bilen varmı çok hoşuma gitti =) [Bu mesaj tunca tarafından 26 Mart 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 eheh ilki süper harbi. raiderı böylece herkes tanımış oldu :-P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ahuaa birincisi harbi süper. İkincinin sonundaki o at ve güneş olayı da ayrı bir olay :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 güzel kafa sallarım demi raid :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Öne çıkan mesajlar