Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ekşisözlük'ten Google'dan felan biraz kurcaladım. Türkmen Pansiyon var. Orange Pansiyon var. Bi de en son Olympos Life diye bi yer buldum. Türkmen pek güzel değil gibi geldi bana.. Önerileriniz nelerdir efendim daha önce kaldığınız, müdavimi olduğunuz felan pansiyonlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Orange ve türkmen demeye gelmiştim. Eğer hemen gitmeyeceksen haftaya arkadaşlar gidiyor bi onlara sorarım nerde kalmışlar memnunlar mı falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nasıl gideceğine bağlı biraz da. 3 4 hafta önce ev arkadaşım gitti. seçerken değişik tercihlere göre seçmek gerekiyor biraz. kadir's tree house iyi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya yıllar önce arkadaş şey demişti bull bara daha çok adam gitsin diye gece çardakta kimseyi oturtmuyorlarmış kadirde. Gece gidip çardakta oturamayacaksam ben olimpostan ne anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kene olur orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 işte onu diyorum, ne yapmaya gidilecekse ona göre karar verilmesi lazım edit: mesela kene bakmaya mı gidilecek, onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 katalogdan baksınlar aga keneyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kız arkadaşımla gidicem de amaç hölhölhö diye denize girmek, mal mal gezmek, kenelere baktım katalogtan güzel kene yok pek...Tokat'a gitmişti orda idare eder var bi kaç tane...tavsiye edilir...isteyen pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kesinlikle kadir's tree houses a gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kız arkadaşı olanlara indirim felan mı var? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 paran yoksa kız arkadaşınla kadirs tree house ye gitmek ne haddine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 olimpos ölmüş diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 porto ceneviz restaurant- pansiyon var orda guzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 orange güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Türkmen iğrenç bir yer oldu, gürültülü, bakımsız, sahipleri (karı-koca) çok terbiyesiz. Bir 'ekşi' ye bakın derim Türkmen için karar vermeden önce. Kadir, denize daha uzak, ama gece hayatından hoşlananlar için iyi, disko v.s. Orange daha doğal bir ortam ve denize daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Orange güzeldi evet. Yemekleri falan da fena değil. Dynun said: olimpos ölmüş diyolar? Olimpos ölmüş geyiği 5 yıl önce de dönüyordu 10 yıl önce de dönüyormuş. Ama bu sene cidden çok kalabalıktı. Yoksa dağı taşı denizi gökyüzü yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 köyevi pansiyon tavsiyesıyle arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Biz de arkadaşlarla büyük grup gitmeyi planlıyoruz. Böyle 10-15 kişi eski lise arkadaşlarıyla. Eskiden bir kere gitmiştim aşık olmuştum olimposa. "Ölmüş filen diyolar" - Bunu niye diyolar bana açıklayabilicek biri var mı? Yani ben de çok duyuyorum da ondan sordum. Fiyat olarak makul biyer arıyoruz biz de ve olimpos kulağa mükemmel geliyor. Çok gidenler, gitmiş olanlar tekrar bi son deneyimlerini filen açıklayabilir mi lütfen. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kadire gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 diyorum ısrarla evt ayrıca komisyon alıyorum sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bizim adrasan'da pansiyon var (olymposa 10km, yan koyu). adrasana çağırmıyorum, bayar sizi. fakat olymposa biz geçen gittik bildiğin lağım kokuyordu. tipler zaten malum. nerde asi, kendini bir bok sanan insan tipi varsa orda. tanımlayamıyorum da onları, entel desen değil garip bişi. neyse efenim kız arkadaşınla gitmeden önce iki kere düşün. rezil olmayın oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 varuna pansiyon var, denize yakın. çok kral yemekleri ama biraz pahalı gelebilir. bi de benim arkadaş açmış agartha pansiyon. ama denize uzak.servisle gidip gelirsiniz kadir'in yerinde oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 türkmen ve kadir'in yemekleri diğerlerine nazaran daha iyi ve daha fazla çeşit veriyor ama fiyatları bence gereksiz pahalı. kadir de türkmen de milleti öpelim derdinde. kadir,türkmen ve orange haricinde bu aralar giderseniz kesinlikle pazarlık yapın! ben güney pansiyonu öneririm. iki sene üst üste oraya gittim. yemekler ne olursa olsun çok güzel ama, menüler değişio. mesela bazen karnıyarık,pilav,cacık falan çıkıo böek! bazen döner yapıolar ortada. haftada 1-2 kere balık falan oluo. kadirin eğlence yerlerine de girebiliosun zaten. ama kadir ve türkmenden nerdeyse yarı yarıya daha ucuz yerler varken kekoluk bence oralara gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yav said: orange güzeldi hehe şimdi aklıma geldi. bize klima kazığı atmışlardı son dakikada. odalara girerken klimalar hakkında ek açıklama yapmayıp daha sonra çıkış yaparken klima için ek ücret almışlardı kişi başı 20 mi 25 mi ne çok uyuz olmuştum çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abla'nın yerine gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar