Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 DH said: ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK DAMAT ADAYINI BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN,DÜĞÜNE GİTMİCEZ,NE DAVETİYE,NE KOMŞU NE AKRABA HİÇ KİMSE GİTMİCEK.. DAMAT ADAYI KİŞİ İSE KENDİ TARAFINI TOPLAYIP DÜĞÜN YAPCAK.. insanın başına neler geliyor ya TIK
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 said: Sende hergün birşey sıkıyorsun, dün de arkadaşlarını 10 silahlı kişi sıkıştırmış, önceki gün de banka sana yamuk yapmış. Amma olay geliyor be arkadaşım senin başına
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya bunları ne ararken buluyorsunuz? Felaket.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 said: Gitarist değil belki de senaristtir, Belki en çok tutulan konuya film çekecektir.
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aeaoheo silahlı adamlar olayına yarıldım valla nerden denk geliyo bunlar size
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adamın 2 odası varmış vay akupunktur.
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 said: NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞŞSIN ŞİİR GİBİ.. EVET DENGESİZİM BAKIRKÖYDE YATIM. O YÜZDEN ŞİZOFREN PARONAYAK KARIŞIMIYIM.. AMA OLSUN BENDE 3 KİŞİLİK VAR..BEN HEM TOKAT ATARIM,SONRADA YANAKLARDAN ÖPERİM..SONRA YİNE ATARIM.. ADAMI EĞER VURURSAM,AY PARDON YA DER YANAKLARINDAN ÖPERİM.. AMA ÇOK GÜZEL DUYGU..İNSANIN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ DAVRANMASI.. lol?
Öne çıkan mesajlar