Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Zeytinli Fest. Takılmacası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kamp alanı bugun saat 16:00 da acılacakmıs..
erkenden gidecek(persembe oncesi)pati varsa bize cadır yeri kapsın söle sakin bir yerden olma mı.ya da kendi cadırı ile 3-4cadır kadarlık bir alanı dikenli tel ustuvane ile cevirsin (:P)
Mesaj tarihi:
yau bu cadır olayına kafam takıldı..alanda cadır 30ytl yazmıslar.. birkac pazar dolandım o fiyata cadıra ratlamadım ..acaba kira parasınımı yazmıslar oraya, ama çadır SATIŞı yazılı sitede.satışa gelmeyelim :S konuyu bilen biri aydınlatabilermi
Mesaj tarihi:
Llama said:
ayarlayın işte sağınızı solunuzu o halde
öyle bi odacık ayarlasınlar olmazmı paticik gelcek falan de eğer yetkililer varsa konuş

ona izin vermeyebilirler ama alan büyük kurariz bi alana çadirlari
Mesaj tarihi:
hadi biz topladık pıl ve pırtımızı çıkıoz birazdan yola.iyi eğlenin gençler
kendinize dikkat edin,herkesin verdiği açık içeceklerden içmeyin..ben size güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum.
Mesaj tarihi:

Ben de geleceğim demiştim, ancak son gün gelebildim. Prudent sağolsun birkaç kez mesaj attı, ilgilendi gerçekten. Gördüğüm kadarıyla problem organizatörde değil yauv millet gelmiyor :) Son güne kimse kalmamış gitmişsiniz hep.

Adam daha ne yapsın kaç sefer mesaj atmış :)

Pru aynı mesajı sakat olmasın diye birer dakika aralıklarla 3-4 defa salladı bana. Ok. Sağolsun. Kontör harcamış o kadar.

Son gün Nev konseri sırasında ayaküstü muhabbet ettik Pru ve kuzeniyle. Sonra çadırı toplamaya gittiler bir daha da görüşemedik. Bir dahakine artık.

Sanırım oatililerin çoğu son günü beklemeden geri dönmüş. Kurban konseri kaçmazdı ya. Süperdi :) hehe.

Pru ve kuzenine selamlar buradan.

Neyse hadi hayırlı olsun. Bir dahaki organiseyşında görüşmek üzere.
  • 8 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...