Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kamp alanı bugun saat 16:00 da acılacakmıs.. erkenden gidecek(persembe oncesi)pati varsa bize cadır yeri kapsın söle sakin bir yerden olma mı.ya da kendi cadırı ile 3-4cadır kadarlık bir alanı dikenli tel ustuvane ile cevirsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 PrudenT said: telefonumu alanlar şunlar: llama pascalnouman ferrero roket adam sir clexcier -neiloth- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben alan acilinca kurucam direkt çadirimi yüksek bi yere paticik yazarim gören gelir asdadsad telefonlada haberleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bende arkadaşlarım ile gelicem kime ulaşabiliceğimi söylerseniz uğrayabilirim yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yau bu cadır olayına kafam takıldı..alanda cadır 30ytl yazmıslar.. birkac pazar dolandım o fiyata cadıra ratlamadım ..acaba kira parasınımı yazmıslar oraya, ama çadır SATIŞı yazılı sitede.satışa gelmeyelim :S konuyu bilen biri aydınlatabilermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yarın izmirden 13.15 sebat turizimle yola çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çadır 30 lira normal fiyat ki zaten. 2 kişilik çadır 27-35lira arası değişiyor,dün baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oralarda 3 top çevirmeye çalışan birini görürseniz koşun gelin,bi de poi çeviren biri.ama şööle bi bakın uzaktan paticik tipi var mı diye,yoksa her sakallıya gidersiniz dede diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bi belirti yaratın bence orda sonra ellere yar olmayalım dsğlgmod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Benim durum sakata geldi, festival ruhunun içimde patlama olasılığı var. Olur da gelebilirsem aricam. Ok. Patladı hatta. Size iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ehehe edit zamanı geçmiş ayarladım yav biletimi aldım 21:30 da istanbuldan, 6 gibi altınolukta olurum herhalde. Gündüz vakti bi aralar gelmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Biz bugun kuruyoruz çadırlari telefonlaşip yakın kurariz.Paticik bayraği altinda birleşip klanlara hakim olalim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ayarlayın işte sağınızı solunuzu o halde öyle bi odacık ayarlasınlar olmazmı paticik gelcek falan de eğer yetkililer varsa konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Llama said: ayarlayın işte sağınızı solunuzu o halde öyle bi odacık ayarlasınlar olmazmı paticik gelcek falan de eğer yetkililer varsa konuş ona izin vermeyebilirler ama alan büyük kurariz bi alana çadirlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 konuşucaksın yaa bundan önceki zeytinlide hep ekşi sözlükteki tiplere böyle yaptılar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 birisi bana özelden telini atıversin bi zahmet gelince ulaşıyım günü birlik gelicem zaten görürüm arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 c.tesi ordayım. 5 gibi falan orda olurum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hadi biz topladık pıl ve pırtımızı çıkıoz birazdan yola.iyi eğlenin gençler kendinize dikkat edin,herkesin verdiği açık içeceklerden içmeyin..ben size güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 asdgasgha bitti acaip kalabalikti toplaşamadim ben paticikten kimseyle ama yinede güzeldi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sorma ben de kimseyle buluşamadım. prudent kolpa çıktı arıcam ben seni dedi aramadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 prudent iyiydi de benim şarjım 4 kere bitti. arkadaşlar durmadan müzik dinledi telefondan, birazdan telefondaki bütün müzikleri silicem bu yüzden dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben de geleceğim demiştim, ancak son gün gelebildim. Prudent sağolsun birkaç kez mesaj attı, ilgilendi gerçekten. Gördüğüm kadarıyla problem organizatörde değil yauv millet gelmiyor :) Son güne kimse kalmamış gitmişsiniz hep. Adam daha ne yapsın kaç sefer mesaj atmış :) Pru aynı mesajı sakat olmasın diye birer dakika aralıklarla 3-4 defa salladı bana. Ok. Sağolsun. Kontör harcamış o kadar. Son gün Nev konseri sırasında ayaküstü muhabbet ettik Pru ve kuzeniyle. Sonra çadırı toplamaya gittiler bir daha da görüşemedik. Bir dahakine artık. Sanırım oatililerin çoğu son günü beklemeden geri dönmüş. Kurban konseri kaçmazdı ya. Süperdi :) hehe. Pru ve kuzenine selamlar buradan. Neyse hadi hayırlı olsun. Bir dahaki organiseyşında görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tenks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 var mı kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar