SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tamam tamam yaş kelamle erdi sonuçta ama baksanıza lego bu ya. Adoreoyuncakcılığın düzenlediği lego günlerine gidelim diyelim yine herhalde bi ton parça getirecekler. Birinciyede ödül varmış pati ahalisi olarak hep beraber katılıp eğlenelim olmadı belki devasa bir şey yapıp ödülüde kapabiliriz (ödül neydi bilemiyorum) Ha bu sırada adore oyuncakcılığın sitesinde fiyatları çok makul legolar var dikkatimden kaçmadı değil. Yoksa fazla mı yaşlandık yaf bunlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kelame Deil la Kemale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Süper fikir aslında, en azından farklı bir Paticik etkinliği olur. Kaynak, link hede hödö var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sayı yüksek olursa ben de gelmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gelirim yalnız kırmızı uzun çubuk ve yeşil T lego benimdir! Küçükken feci kavga ediyorduk, legodan tabanca, roketarar vs. yaparken en çok rabet gören 2 parçaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 e super gidleim tabi cok super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yaşım 21 fakat ciayco bulsam deli gibi oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 xunn said: Sayı yüksek olursa ben de gelmek isterim. Senin lego yaşın daha geçmedi lan sen git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Vingthor said: yaşım 21 fakat ciayco bulsam deli gibi oynarım Hala duruyor benimkiler. Pahalı olan tanklı helikopterli setleri yok ama askerler ve motorlu jipli falan duruyor. Yargılıyorlar. @Kenshin: *facedesk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 xunn said: Vingthor said: yaşım 21 fakat ciayco bulsam deli gibi oynarım Hala duruyor benimkiler. Pahalı olan tanklı helikopterli setleri yok ama askerler ve motorlu jipli falan duruyor. Yargılıyorlar. oynayak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 3 saat mekanı ve senaryoyu oturtması, alan hazırlaması. 5 dakikada oyun, son 3 dakika boss fight? You're on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Zevki o ilk 3 saatte :/ . Hem benim legolarımda öyle şeyler yoktu, 2'li 3'lü parçalar vs. vardı, silah, robot etc. üretiyorduk, ya da el bombası yapıp birbirimizin kafasına atıyorduk legoları. Tabii benim çocuk olduğum yıllarda IBM daktilo üretiyordu henüz normaldir. Yaşlandım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sitesi http://www.adoreoyuncak.com/ ordan http://www.adoreoyuncak.com/duyurular.asp girerseniz tepe natiulusta olduğunu görürsünüz dediğim gibi 30-31 arası bi gün seçip hep beraber dalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 SenariouS said: Tamam tamam yaş kelamle erdi sonuçta ama baksanıza lego bu ya. KenshinHimura said: Kelame Deil la Kemale gördüğünüde yanlış yazıyorsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yalnız 5-9 yaş arası legocular diyo. Yani büyüklere lego yok. Alıp evde oynayabiliriz ancak. Gerçi izleriz, tanışmış oluruz vs. Güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahah senaryus'a gözlük!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 5 yaşında rpsi yapsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 o boy bu göbek.. yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 döveriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bir event böyle mi patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben gidecem %90 yaf nasıl bi yer merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 2-3 tane ufak çocuk götürsek yanımızda. "Kardeşimiz" desek. O.o yaptıklarında da "Üvey lan üvey" deriz. Olmaz mı? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar