EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu sefer olmuş sanırım. Oyunun almanca versiyonu malum yerlede yayında. http://www.eurotrucksimulator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hardtruck konusu altında bu oyunu koymuşlardı zaten de. Oyunun cıkıs tarihi belli değil ya orası kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yan aynadaki görüntüde yolu ayıran demirşerit yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bariyeri mi demek istiyosun nedir anlamadım. Grafik olarak gayet yeterli göründü bana oyun bi de. ince detaylar güzel bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sağ yön 3 şeritli zaten. ordada 3 şerit var. yolu ayıran bariyer var gibi görünüyor hafif. yolun sınırı deil o gördüğün bariyer sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Oyun cıktı bu arada torrent ve emule'de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hevesle indirip oynayan varsa bi görüş alalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bakayım bi indireyim. 200mb bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oyunda amaç nedir.beyaz a3 ün yanından geçmek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ismi lazım deil bi sitede buldum ama .bin yazıyo sonunda ne oluyor acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben ilk defa hard truck serisinde bir malı bir yerden bi yere götürdüm hatta dayanamadım 2 kere daha mal taşıdım o derece sardı beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ayrıca 200mb olan demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oha ya 3 tane nası gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nesi demo ben oynuyorum hala bitmio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 AI nasıl arkadaşlar, Diğer araçlar löp diye durup löp diye kalkıyorlarmı, siz yandan gecerken sinyal verip löp die kargoya dalıyorlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Isıklar sacmalamıs biraz sadece o kadar yoksa öle salak salak saga sola atlamıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çıktımı essahtan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oyunu kim tavsiye edicek :).oynamaya indirmeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yalnız bi yıldır falanv ardı bunu topiği.. Neyse. Ekran görüntülerinden görülen o ki yollar dar değil, avrupa gibi değil. :( 18wos'dan tek farkı harita ve kamyonlar olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu tarz simulasyon oyunları seviyosanız değer, oyun şuan ki haliyle biraz bayık geldi bana ama addon falan çıksın daha bi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Red said: oyunda amaç nedir.beyaz a3 ün yanından geçmek mi :) Muheaueah hiç güleceğim yoktu iyi geldi bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 strangegoodby said: ismi lazım deil bi sitede buldum ama .bin yazıyo sonunda ne oluyor acaba bu? daemon tools gibi bi programla açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eger almanca ise sanirim betamsi gibi bisiy olmasi lazim. daha release olmadi, bi sekilde ele gecirip full version diye salmislar piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar