fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 an itibariyle girilmiyor. yoksa youtube mu göçtü
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben 3-4 gündür giremiyorm belliydi önce benim pc yi vurdular dmkki =)
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hani Türkiye'de ofis acilmisti yayin yasagi kaldirilacakti? yoksa ileri bir tarihemi ertelendi.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 proxy ile girelibiliyor, yani ip gitti
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 insanlar girmesin diye nasıl kasıyorlar ama. bunlara böyle jet karar çıkarken senelerce en basit davalar bile devam sonuçlanmıyor. bravo yani
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben girebiliyorum ktunnel kullanarak
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 öyle giriliyo tabi de ip ban son haddine geldi işte :) başka türlü engellenebilir mi daha bilmiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 FoxyProxy + Tor hiç sorunsuz giriyorum ben.
funq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ne kirli çamaşırlar var fetosundan tut rte'sine, bu zamana kadar o ip'yi sağkodular ona şaşırıyorum...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mr_Hand said: öyle giriliyo tabi de ip ban son haddine geldi işte :) başka türlü engellenebilir mi daha bilmiyorum. netimizi kesicekler en sonunda.
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 madem böyle bir sansür uygulayabiliyorlar şerefsiz teroristlerin sitelerinede koysunlar bari türkiyeden giren olamasın. sakın bana girenlerin iplerini mit tespit ediyor demeyin adamlar meclise girmiş, mit terorist mi kovalıyor sanıyorsunuz. onların derdi akp karşıtları. bu olaylar resmen amerikanın komünist avına döndü.
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 alla alla. sabaha kadar acilmiyordu simdi acilmaya basladi. sadece o ip degisikligi var.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bi sorun olmuştur herhalde yav. ttnet kapatmadı galiba.
Öne çıkan mesajlar