dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Elimde 497 adet data çıktısı var. Jpg formatında hepsi. Bunları tek bi pdf dosyasına koymak istiyorum. Toplu halde bu dosyaları uğraştırmadan sıra ile alıp pdf'ye çevirebilecek bir program var mı? Her biri tam bir A4 boyutunda. yani boyutlandırma da sıkıtı olmaz.. yawn
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kesin daha kısa bi yolu vardır ama, ctrl+a, drag&drop MS word, save, convert to pdf. son adımı online da yapabilin, PrimoPDF denen programla da yapabilin.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sıralarını düzeltmek, ms word ile falan uğraşmak hiç istemiyorum bu uykusuzlukla. onun için bööle batch bi toplama proğramı arıyorum :( lanet olası lanet programlar.. hepsi lanet beyaz adamın suçu
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Foxit pdf editor sanırım bu dediğini yapıyordu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yaw.. lan.. foxit ile yapamıyorum image koymak istediğimi söylüyorum ve seçiyorum.. veee... hiçbir şey olmauyor. sonra 2-3tane seçtim, daha az olursa olur mu diye.. yine olmuyor. teker teker de zebbehe keder sürer.. şappi..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Basit. Önce PrimoPDF kullanarak bir sanal pdf yazıcı yükle. Sonra tüm resim dosyalarını seç ve Tasks altında duran Print the selected pictures ile hepsini sanal PDF yazıcını kullanarak bastır. PDF dosyan hazır. İyi geceler.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 konuyla alakasız ama ileride arayacaklara referans olsun: pdfonline.com word dosyalarını çok süfer pdf'e çeviriyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de link veriyim bari bir şeylere.. freepdf xp, sanal pdf yazıcı alternatifi bu da: http://freepdf-xp.en.softonic.com/
Öne çıkan mesajlar