EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Tekel bayii aramaya son. http://www.ickisepeti.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha lan daha geçen hafta böyle bişi olsa ne güzel olur diyodum. ben daha farklı düşünmüştüm aslında. 'evlere alkol servisi yapan bakkal' dan cıkmıstı fikir, ama internetten olması daha mantıklı olmus tbi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 süper fikir. evde içerken içki bittiğinde dışarda aramak yerine direk buraya saldırırsın. geceleri çalışıyolardır herhalde :D yoksa pek işe yaramaz açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Anam absinthe getirii bu eve ya.. EN yakın zamanda denemek lazım adamlar herşeyi de düşünmüş hani puronun yanına sakız da söyleyebilion :D Hatta şimdi de pringles çekti canım öyle görünce de söylemeye utandım bi onun için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kartala yollamıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: Aşağıda belirtilen tüm semtlere 24 saat boyunca 15.dak ile 40 dak. Arasında teslimat yapmaktayız. BAHÇEŞEHİR-BEYLİKDÜZÜ-SİNANOBA-MİMAROBA BAKIRKÖY-ATAKÖY-YEŞİLKÖY-YEŞİLYURT-FLORYA-MENEKŞE-BAHÇELİEVLER ELMADAĞ-GÜMÜŞSUYU-TAKSİM-BEYOĞLU-CİHANGİR-MAÇKA-AKARETLER-TEŞVİKİYE-NİŞANTAŞI-OSMANBEY-ŞİŞLİ-FULYA MECİDİYEKÖY-GAYRETTEPE-BALMUMCU-DİKİLİTAŞ-BEŞİKTAŞ-ZİNCİRLİKUYU-ESENTEPE ORTAKÖY-KURUÇEŞME-ARNAVUTKÖY-BEBEK-EMİRGAN 4.LEVENT-MASLAK-AYAZAĞA-İSTİNYE-YENİKÖY-TARABYA-SARIYER LEVENT-LEVAZIM-ULUS-ETİLER-AKATLAR-HİSARÜSTÜ BOSTANCI-ŞAŞKINBAKKAL-SUADİYE-ÇİFTEHAVUZLAR-ERENKÖY-GÖZTEPE-CADDEBOSTAN-FENERYOLU-SELAMİÇEŞME-KOZYATAĞI-SAHRAYICEDİD-ZİVERBEY KADIKÖY-HASANPAŞA-KIZILTOPRAK-FENERBAHÇE-MODA-KALAMIŞ-ÜSKÜDAR-ANTUNİZADE ACIBADEM-KOŞUYOLU-ÇAMLICA KEMERBURGAZ,GÖKTÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sadece istanbul :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ohaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mükemmel hizmet :D alkışladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mmmanyak ötesiymiş. gerçekten paylaştığın için saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 walla benim aklıma gelmişti, tabi daha çook kampus sigara ağırlığında düşünmüştüm yurtlara servis falan! Hİç beklememek lazım demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 edin edin alışveriş, kurucuları arasında benim kuzen ve hayli uğraştılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 müthişhare omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cok iyi düsünülmüs, kesinlikle cok ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Legal değil bu tarz siteler Türkiye'de onaylanmadı. ickimgelsin.com diye adreste var. Bence bilgilerinizi paylaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sam said: edin edin alışveriş, kurucuları arasında benim kuzen ve hayli uğraştılar. :) sam söylesene kartal'a da yollayacak adam bulsunlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Çok güzel bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 şeriat geyiklerinizi konu dışına lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 konuştuğumuzda söylerim, işler iyi giderse kapsama alanını genişletecekler diye biliyorum gerçi. henüz yeni sayılır, o yüzden biraz zaman alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 micha said: Legal değil bu tarz siteler Türkiye'de onaylanmadı. ickimgelsin.com diye adreste var. Bence bilgilerinizi paylaşmayın. Bir nevi taşeronluk yapıyorsun , ruhsatlık legallik bir durum yok.Gittigidiyor'da da sonuçta import içki vs. satıyorlar , site kefiliyle. Yanlış bilgilendirme kötü birşey.Czzz Ayrıca viski fiyatları normalden daha mı ucuz ufakta olsa bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 güzel site olmuş ama köpek öldüren yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 130 YTL APSINTHION DE LUXE 50 CL. Oha almayın, aldırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 türkiyede o fiyat ne demek almayın aldırmayın. aloicki.comda fln da öyleydi normal edit: hatta şimdi baktım aloicki.comda 149 ytl imiş edit2: sam kuzene teşekkür et bud ve heiniken getirmiş=) bi de ilerde olabilecekse müthiş çek biraları var urquell fln onları da getirsinler bence yok satar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar