Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 The Double Garage çıktı bune ağke
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nedense ismimi yazmaya korktum bi an veritabanına hepimizin ismini soysimini alıolar gibi geldi. paranoya ftw
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 octopus said: nedense ismimi yazmaya korktum bi an veritabanına hepimizin ismini soysimini alıolar gibi geldi. paranoya ftw yuh :D
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 octopus said: nedense ismimi yazmaya korktum bi an veritabanına hepimizin ismini soysimini alıolar gibi geldi. paranoya ftw alsa ne olca be
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 DJ Who ate all the pies. la bırak.
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 DJ Scratch ' Sniff = Adımın Full Hali The Guzzler = Göbek Adsız Hali DJ Muncher = Göbek Adımla Adımın Yeri Degismis Hali The Bagpuss = Sadece Göbek Adı bunlar ne huleyn http://www.msntr.com/dj-nick-generator.php buda mafya nickler lol The Island The Vampire gerisine bakmadım lol
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Deacon said: Xenocide said: anlamsız peki bunu yazmandaki amaç? bana anlamsız gelmesi olabilirmi mesela :) nası diğerlerine anlamlı geldiyse çıkan sonuçları yazdılarsa, banada anlamsız geldi bende onu yazdım. peki senin "peki bunu yazmandaki amaç?" yazmandaki amaç neX( lölz
Öne çıkan mesajlar