Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 betadan sizler için kendi DKımla çektigim bikaç SS.DK vendorunda bu item seti satılıyodu,statları filan low level itemı gibi ama modellemesi yüksek ihtimalle death knight tier7'sinden alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Oyuna başladığın set değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Warrior t4 ünün upgrade edilmiş hali gibi gözüktü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 betadan dediğin çakma server mı? vendor felan?, statlarını felan koysaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet korsan server,diyorum ya statları tırt zaten,sadece modellemelerinin t7'yle aynı olabilitesi yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şu runeblade'leri herkese veriyorlar mı? Nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 1. bu set rare itemlerden oluşuyor lvl 55-60 neredeyse epic eşitliğinde (ubrs loot diyelim) 2.oyuna full yeşil bir set ile başlıyorsunuz , daha çok cultist elbiselerine benziyor 3.oyuna farklı sıradan bi runeblade ile başlıyorsunuz 4.death knight questlerini yaptıkca rare itemleri alıyorsunuz reward olarak tüm questler bitip te osn queste gelindiğinde bu resimlerde gördüğünüz gear a sahip oluyorsunuz. 5.son questi yapınca size mace / axe / sword olmak üzere 3 secenek veriyor , resimdeki güzel kılıç son DK questi rewardı olan runeblade... 6.setin kalitesi stats olrak gayet iyi lvl 65 e kadar götürüyor cok rahat 7.tier 7 diye birşey açıklamadı henüz blizzard yanlızca bi kaç dungeon set itemlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 scorch said: 1. bu set rare itemlerden oluşuyor lvl 55-60 neredeyse epic eşitliğinde (ubrs loot diyelim) 2.oyuna full yeşil bir set ile başlıyorsunuz , daha çok cultist elbiselerine benziyor 3.oyuna farklı sıradan bi runeblade ile başlıyorsunuz 4.death knight questlerini yaptıkca rare itemleri alıyorsunuz reward olarak tüm questler bitip te osn queste gelindiğinde bu resimlerde gördüğünüz gear a sahip oluyorsunuz. 5.son questi yapınca size mace / axe / sword olmak üzere 3 secenek veriyor , resimdeki güzel kılıç son DK questi rewardı olan runeblade... 6.setin kalitesi stats olrak gayet iyi lvl 65 e kadar götürüyor cok rahat 7.tier 7 diye birşey açıklamadı henüz blizzard yanlızca bi kaç dungeon set itemlar var senin bahsettigin mavi item seti bu.çantamda duruyor.benim SSlerini yolladıklarım tamamen farklı bi set,ayrıca lvl 55 questiyle kimse kimseye ışıklı omuzluk kafalık vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 haha dostum 2. resimde gösterdiğin itemler alphadan dı :) çakma serverinizin clientlarını update etmeniz lazım :P bu eski build sizi şöyle alalım http://forum.paticik.com/read.php?43,3227085,page=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 scorch said: haha dostum 2. resimde gösterdiğin itemler alphadan dı :) çakma serverinizin clientlarını update etmeniz lazım :P bu eski build sizi şöyle alalım http://forum.paticik.com/read.php?43,3227085,page=20 lol :D peki bu ilk postumda SSlerini koydugum setin questten geldigine emin misin? :S pek quest seti gibi gözükmedi bana biraz fazla güzel gözükmüo mu quest setlerine göre :S sen hangi serverda oynuosn bi de,official betada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Anubisath said: scorch said: haha dostum 2. resimde gösterdiğin itemler alphadan dı :) çakma serverinizin clientlarını update etmeniz lazım :P bu eski build sizi şöyle alalım http://forum.paticik.com/read.php?43,3227085,page=20 lol :D peki bu ilk postumda SSlerini koydugum setin questten geldigine emin misin? :S pek quest seti gibi gözükmedi bana biraz fazla güzel gözükmüo mu quest setlerine göre :S sen hangi serverda oynuosn bi de,official betada mı? evet akşam wotlk bilgilerine eklerim SSleri detaylıca item statsları vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Anubisath said: scorch said: 1. bu set rare itemlerden oluşuyor lvl 55-60 neredeyse epic eşitliğinde (ubrs loot diyelim) 2.oyuna full yeşil bir set ile başlıyorsunuz , daha çok cultist elbiselerine benziyor 3.oyuna farklı sıradan bi runeblade ile başlıyorsunuz 4.death knight questlerini yaptıkca rare itemleri alıyorsunuz reward olarak tüm questler bitip te osn queste gelindiğinde bu resimlerde gördüğünüz gear a sahip oluyorsunuz. 5.son questi yapınca size mace / axe / sword olmak üzere 3 secenek veriyor , resimdeki güzel kılıç son DK questi rewardı olan runeblade... 6.setin kalitesi stats olrak gayet iyi lvl 65 e kadar götürüyor cok rahat 7.tier 7 diye birşey açıklamadı henüz blizzard yanlızca bi kaç dungeon set itemlar var senin bahsettigin mavi item seti bu.çantamda duruyor.benim SSlerini yolladıklarım tamamen farklı bi set,ayrıca lvl 55 questiyle kimse kimseye ışıklı omuzluk kafalık vermez. Hmm, level 57 Death Knight'ımdan bir SS. Böyle ışıklı falan... Mavi item hemde; (Sormadan söyleyeyim, Offical beta server, evet. =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Neyse, korsanla işimiz olmaz. Tier 7 diye birşey de şu anda yok. Yanlış bilgi vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar