mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi tane alt char paladin levellıyorum ama kasarken retri mi gitsem yoksa prot mu? prot çok güzel aoe grind filan yapıyo deniliyo ama su yeni gelen olayla questlerin daha çok xp vermesi filan emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Retri yap. Prot AoE farming uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Leveling as Retribution Level 10-14: 5/5 Benediction Level 15-16: 2/2 Improved Judgement Level 17-19: 3/5 Deflection Level 20: 1/1 Seal of Command Level 21-25: 5/5 Conviction Level 26-28: 3/3 Pursuit of Justice Level 29: 1/3 Crusade Level 30-32: 3/3 Two-Handed Weapon Specialization Level 33-34: 3/3 Crusade Level 35-39: 5/5 Vengeance Level 40: 1/1 Repentance Level 41-43: 3/3 Sanctified Judgement Level 44: 1/3 Sanctified Seals Level 45-49: 5/5 Fanaticism Level 50: 1/1 Crusader Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benim de aklımda o tarz bişeyler var ama pursuit of justice i once bitiricem sonra convinction crusade fullemek yerine sanctity + imp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben level 40'a kadar retri gittim sonra yaklaşık bir 4-5 level prot deniyim dedim, gercekten de AoE grind güzel yapiliyor ama artık quest xp daha verimli olduğu için yine retriye döndüm:)Prot'un tek faydası tank tank diye aranan instancelara hoop diye girmek oldu, şimdilik level 55 oluverdim 3gün 19 saat played timela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 prot grind için bazı talent ve abilityler açılana kadar retri git, aoe grind yapıcam dersen o zaman dönersin retri git yine de ne uğraşıcan aoe grindiyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 su 20 den sonra xp azalması ve 30+ quest xp si artmasından dolayı gerek yok gibi gelmişti bana da artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Arkadaşım retri kasmıştı, gayet de hızlı lvlledi. Yalnız o spell dmg. gitmişti sette, neden öyle yaptı anlamadım. (8-9 gün falan online timela kasmıştı charı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 prot aoe sahanedir ama yerin yok onun icin lvllarken efendi gibi retri gideceksin, baska yolu yok. bolca instance yap, retri olarak rahat tanklarsin ufak instancelari. outlandste de boostlayacak adam yoksa en hizli healer olup instancedan instancea kosarak lvllarsin, palazlaninca donersin prota niyetin oysa benim vardi boostlayacak esim dostum, paso prot gittim ama itemsiz prot pala sux, o yuzden item toplayana kadar nazini cekecek adam lazim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Artıbir, özellikle şu yeni quest xp değişikliğinden sonra 60-61e kadar retri git. Üç beş spell damage plate aldıktan sonra prot dönersin outlandsde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 EzerGecer said: Leveling as Retribution Level 10-14: 5/5 Benediction Level 15-16: 2/2 Improved Judgement Level 17-19: 3/5 Deflection Level 20: 1/1 Seal of Command Level 21-25: 5/5 Conviction Level 26-28: 3/3 Pursuit of Justice Level 29: 1/3 Crusade Level 30-32: 3/3 Two-Handed Weapon Specialization Level 33-34: 3/3 Crusade Level 35-39: 5/5 Vengeance Level 40: 1/1 Repentance Level 41-43: 3/3 Sanctified Judgement Level 44: 1/3 Sanctified Seals Level 45-49: 5/5 Fanaticism Level 50: 1/1 Crusader Strike Şunu kullanıyorum son derece memnunum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pek çok kişide demiş zaten aoe uğraşma hiç retri kas güzel güzel sonra repmi farmlıycaksın itemmı, dönersin prota, prot kasanlar hızlı kastıklarını sanırlar hep ordan çıkıyo sorun hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 64 palamı yeni prot yaptım sırf meraktan aoe grinding o kadar kolay ve zahmetsizki kesinlikle tavsiye ederim eğer daha önce 70 lediğin char varda tekrar tekrar aynı questleri yapmaktan bay geldiyse exp kazanmanın bedava yolu ve güzel de gold kasılabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de bu aralar paladin kasıyorum ancak benim durumum biraz farklı prot paladin i cok begendigim icin prot kasıyorum lvl 60 dan once prot kasmak cok akıl karı degil 60 civarlarında hem item hem talent olarak aoe farm a uygun hale geliyor paladin... ondan once prot kasman icin benim gibi lvl ing deil eglence arıyor olman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eglence arıyorum ama mazoşist eglencesi degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar