Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 neyse logu koyuyorum: bu arada kleiner olan kişi bi kız arkım kleiner : lan kleiner : sen paticik uyesimisin Masteis -: evet kleiner : allah belanı versin kleiner : ben de fistan Masteis -: nasıl ya Masteis -: fistan erkek olm kleiner : haha Masteis -: ne oluyor ya kleiner : hee ben ecem ama fistan yanımda Masteis -: naptın sen ecem kleiner : 2.benliğimde bi özcanım Masteis -: ne oluyor burda Masteis -: asdfasdf Masteis -: dur ya daha yeni uyandım Masteis -: allah belanı vermesin Masteis -: şu olaya bi gün ışığı tutalım kleiner : ecemin listeye baktım kleiner : masteis yazıyo kleiner : davrandım klavyeye Masteis -: ahahah kleiner : Masteis -: 2 saat tribe girdim ya kleiner : tanıom ben bunu diye kleiner : senmişsin Masteis -: uaehua Masteis -: ecem fistan çıktı dedim Masteis -: ecem yıllardır fake atıyor Masteis -: ne oluyor burda kleiner : hhaha Masteis -: neden böyle birşey yapsın Masteis -: bu kız dedim Masteis -: hey allahım kleiner : slm söle patiye Masteis -: selamda sen ecemi Masteis -: nerden tanıon Masteis -: ahah kleiner : pati kim erkut? kleiner : aynı işyerindeyiz kleiner : kasişyer öçzcan kleiner : sdd Masteis -: kasişyer öçzcan Masteis -: vuu Masteis -: taşaklı elemansın kleiner : kasiyer özcan kleiner : Masteis -: güne güzel başlangıç Masteis -: de nasıl bir raslantıdır bu ya kleiner : pati kim? Masteis -: pati çok güzel bi kız
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 adama garbıçı mı uygun gördün
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yeni kategörü açtırcaktım sonra bunu oraya taşıcaz
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 FromTheHell said: adama garbıçı mı uygun gördün Ahahahaa :D Aleykümselam fistan. Pati de çok güzel bi kız evet lol :D
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SELAM OZCAN GERI DON ARTIK, COCUKLAR AC, SUSUZ, HEPSI OZCAN OZCAN DIYE AGLIYO.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 "Kasiyer Özcan" 7. sınıf erotik Türk filmi ismi gibi olmuş sdf.
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 özcaaaan geri gel bütün mahalle ağlıyor halaa
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Edit : Aslında bu başlığa yazacak bir şeyim yok evet.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kasiyer özcan ya gral adam
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bugün gördüm özcanı varuna da. kasada duruyodu, iyiydi, size selam söylemedi. * pati..? dedim elini kaldırdı beni susturdu. başını çevirip uzaklara baktı. zannettim ben de mekana hatun giriyomuş bitane ona bakıyodu. *dan sonrası sallama
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fistan işi büyütmüş varuna 3 ü açıyormuş. kendisi burda olsa reklamını yapardı ben yapayım bari. 6 45 in oralarda yine varuna adıyla alkollü mekan açıyomuş alkollü mekan lafı çok ilginç bu arada
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Geçen Eskişehir'deyken misafiri olduk Özcan'ın Villians ile. 'itköpek' geçenlerde İstanbul'a gelmiş. Hiç haber vermio Tekrarlıyorum 'itköpek'
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Senin de sesin çıkmıyor ki sezer, yaşıyor musun belli değil yani.
Öne çıkan mesajlar