Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 neyse logu koyuyorum: bu arada kleiner olan kişi bi kız arkım kleiner : lan kleiner : sen paticik uyesimisin Masteis -: evet kleiner : allah belanı versin kleiner : ben de fistan Masteis -: nasıl ya Masteis -: fistan erkek olm kleiner : haha Masteis -: ne oluyor ya kleiner : hee ben ecem ama fistan yanımda Masteis -: naptın sen ecem kleiner : 2.benliğimde bi özcanım Masteis -: ne oluyor burda Masteis -: asdfasdf Masteis -: dur ya daha yeni uyandım Masteis -: allah belanı vermesin Masteis -: şu olaya bi gün ışığı tutalım kleiner : ecemin listeye baktım kleiner : masteis yazıyo kleiner : davrandım klavyeye Masteis -: ahahah kleiner : Masteis -: 2 saat tribe girdim ya kleiner : tanıom ben bunu diye kleiner : senmişsin Masteis -: uaehua Masteis -: ecem fistan çıktı dedim Masteis -: ecem yıllardır fake atıyor Masteis -: ne oluyor burda kleiner : hhaha Masteis -: neden böyle birşey yapsın Masteis -: bu kız dedim Masteis -: hey allahım kleiner : slm söle patiye Masteis -: selamda sen ecemi Masteis -: nerden tanıon Masteis -: ahah kleiner : pati kim erkut? kleiner : aynı işyerindeyiz kleiner : kasişyer öçzcan kleiner : sdd Masteis -: kasişyer öçzcan Masteis -: vuu Masteis -: taşaklı elemansın kleiner : kasiyer özcan kleiner : Masteis -: güne güzel başlangıç Masteis -: de nasıl bir raslantıdır bu ya kleiner : pati kim? Masteis -: pati çok güzel bi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Aleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 adama garbıçı mı uygun gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yeni kategörü açtırcaktım sonra bunu oraya taşıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 a.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 FromTheHell said: adama garbıçı mı uygun gördün Ahahahaa :D Aleykümselam fistan. Pati de çok güzel bi kız evet lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 özlendiğini söyle sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SELAM OZCAN GERI DON ARTIK, COCUKLAR AC, SUSUZ, HEPSI OZCAN OZCAN DIYE AGLIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 "Kasiyer Özcan" 7. sınıf erotik Türk filmi ismi gibi olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 özcaaaan geri gel bütün mahalle ağlıyor halaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Edit : Aslında bu başlığa yazacak bir şeyim yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kasiyer özcan ya gral adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fistan kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bugün gördüm özcanı varuna da. kasada duruyodu, iyiydi, size selam söylemedi. * pati..? dedim elini kaldırdı beni susturdu. başını çevirip uzaklara baktı. zannettim ben de mekana hatun giriyomuş bitane ona bakıyodu. *dan sonrası sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kasışyer özcan kjsdhgkjsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fistan bize el salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fistan bize çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fistan bize birae al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fistan işi büyütmüş varuna 3 ü açıyormuş. kendisi burda olsa reklamını yapardı ben yapayım bari. 6 45 in oralarda yine varuna adıyla alkollü mekan açıyomuş alkollü mekan lafı çok ilginç bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Geçen Eskişehir'deyken misafiri olduk Özcan'ın Villians ile. 'itköpek' geçenlerde İstanbul'a gelmiş. Hiç haber vermio Tekrarlıyorum 'itköpek' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Senin de sesin çıkmıyor ki sezer, yaşıyor musun belli değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar