Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Champions League 08/09

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları Monaco'da çekildi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda ilk maçlar 16-17 Eylül, ikinci maçlar 30 Eylül-1 Ekim, üçüncü maçlar 21-22 Ekim, 4. maçlar 4-5 Kasım, 5. maçlar 25-26 Kasım, 6. maçlar ise 9-10 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Grup maçları sonrasında 16 takımla sürecek ilk eleme turunda ilk maçlar 24-25 Şubat 2009, rövanş maçları ise 10-11 Mart 2009 tarihinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları ise 7-8 Nisan 2009, rövanş heyecanı da 14-15 Nisan 2009 tarihinde yaşanacak. Yarı final heyecanında ise ilk maçlar 28-29 Nisan, finali belirleyecek olan rövanş maçları ise 5-6 Mayıs 2009 tarihlerinde oynanacak. Roma'da yapılacak olan final maçı ise 27 Mayıs 2009 tarihinde oynanacak ve şampiyon belli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Ne alıngan oldunuz ya elenince doğru yazmış işte.İyi transfer yaptınız gen merak etmeyin uefada bi yere gelir takım ama uefa kupası sınıfında yarışacaksınız.Devler kendi liginde diğer arta kalan nispeten güçlü takımlarda uefada yarışacak.Bu işin kuralı bu.

en azından fark yemezler
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
Theghosthand said:
Ne alıngan oldunuz ya elenince doğru yazmış işte.İyi transfer yaptınız gen merak etmeyin uefada bi yere gelir takım ama uefa kupası sınıfında yarışacaksınız.Devler kendi liginde diğer arta kalan nispeten güçlü takımlarda uefada yarışacak.Bu işin kuralı bu.

en azından fark yemezler

Amaç bu işte; güçlüyü güçsüzden bi şekilde ayırmaya çalışmak.
Yalnız bir kişi kalabilir(Higlander).
Sosyal ağlarda paylaş

fenerın bu gruptan cıkması ( ki ben ınanmıyorum bu kadro ile ) geöen seneki çeyrek final kadar başarılı olmuştur demektir bana göre. fenerden zaten en az çeyrek final bekleyenin aklından zoru vardır. geçen sene çeyrek final oynadı, bu sene en az bi yarı final oynaması lazım die birşey yok. 2.tura çıkması bile kafidir bu kadro ile. hiç belli olmaz kadroya sihirli bir el dokunursa daha da ilerleyebilir fenerbahçe. ama bu andaki durumu ile bu çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...