Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 zor grup.bide fenerli arkadaşlardan kesin yeneriz kesin cıkarız gözüyle bakmamalarını rica ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilk maç deplasman porto sonra içerde kiev snr ard arda arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sonuçta şampiyonlar ligi , bütün takımlar zor. İy olanlar CL kaldı . Kötüler elendi. O nedenle kimin çıktığı pekte önemli değil hani. Geçen senede GG yazanlar vardı. Ama Fener TT yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 maçlar ne zman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 17 eylül porto - fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları Monaco'da çekildi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda ilk maçlar 16-17 Eylül, ikinci maçlar 30 Eylül-1 Ekim, üçüncü maçlar 21-22 Ekim, 4. maçlar 4-5 Kasım, 5. maçlar 25-26 Kasım, 6. maçlar ise 9-10 Aralık tarihlerinde oynanacak. Grup maçları sonrasında 16 takımla sürecek ilk eleme turunda ilk maçlar 24-25 Şubat 2009, rövanş maçları ise 10-11 Mart 2009 tarihinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları ise 7-8 Nisan 2009, rövanş heyecanı da 14-15 Nisan 2009 tarihinde yaşanacak. Yarı final heyecanında ise ilk maçlar 28-29 Nisan, finali belirleyecek olan rövanş maçları ise 5-6 Mayıs 2009 tarihlerinde oynanacak. Roma'da yapılacak olan final maçı ise 27 Mayıs 2009 tarihinde oynanacak ve şampiyon belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 janis said: Sonuçta şampiyonlar ligi , bütün takımlar zor. İy olanlar CL kaldı . Kötüler elendi. tamamda arkadaşım, niye düzgün bi cümlenin arasında çaktırmadan laf sokmaya çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ne alıngan oldunuz ya elenince doğru yazmış işte.İyi transfer yaptınız gen merak etmeyin uefada bi yere gelir takım ama uefa kupası sınıfında yarışacaksınız.Devler kendi liginde diğer arta kalan nispeten güçlü takımlarda uefada yarışacak.Bu işin kuralı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 CL ye kalamadiniz sonucta, olan olmus... seneye katilirsiniz. Bu sene uefaya kasarsiniz olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fener 3. olup uefa ya kalırsa bu lafları aynen iade ederim ama :D "arta kalan" (inşallah turu geçer ona bişey demiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Fbnın balı goz onune alınırsa kotu bır kura. Ben gene 2.torbadan psvyı ceker son torbadanda anortosısı ceker fb dıye beklıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 valla gücümüz porto ya da dinamo kiev e de fazlasıyla yeter eğer fenerbahçe gibi oynarsak. arsenal de dikkat edilecek isimler var adebayor, fabregas ve nasri gibi. van persie pek formda değil, defans adebayor a aşırı dikkat etse yeter. gereken önlemleri almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bence fener rahatlıkla 2. olur rahatlıkla demesek de deplasmanda arsenale yenilir ama diğer iki deplasmandan puan çıkarır ve kendi evinde arsenalle berabere kalır diğer 2takımı evinde yenip 2.olur inş 2.olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 drogba nın ne hale geldiğini gördük 2 maçtada , lugano ve edu parçalar adebayoru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gene deli şike dönmüş bu kuralarda ha.. ne çakal herifler. anorthosis ve panatinakos aynı grupta bak sen şu tesadüfe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Theghosthand said: Ne alıngan oldunuz ya elenince doğru yazmış işte.İyi transfer yaptınız gen merak etmeyin uefada bi yere gelir takım ama uefa kupası sınıfında yarışacaksınız.Devler kendi liginde diğer arta kalan nispeten güçlü takımlarda uefada yarışacak.Bu işin kuralı bu. en azından fark yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kiev den oldum olası korkarım ben.ön elemelerde denk gelip de feneri elemişliği epey var sanırım sdfgd.belalısı takım fenerin.bence madrid daha iyi olurdu kievden.ben korkuyom sağı solu belli değil kiev in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geffen said: Theghosthand said: Ne alıngan oldunuz ya elenince doğru yazmış işte.İyi transfer yaptınız gen merak etmeyin uefada bi yere gelir takım ama uefa kupası sınıfında yarışacaksınız.Devler kendi liginde diğer arta kalan nispeten güçlü takımlarda uefada yarışacak.Bu işin kuralı bu. en azından fark yemezler Amaç bu işte; güçlüyü güçsüzden bi şekilde ayırmaya çalışmak. Yalnız bir kişi kalabilir(Higlander). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fenerin fikstür çok kötü , kaybederse bu yüzden kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dereque said: fenerin fikstür çok kötü , kaybederse bu yüzden kaybeder hakkaten en kötü fikstürü bu sene çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Madcat said: gene deli şike dönmüş bu kuralarda ha.. ne çakal herifler. anorthosis ve panatinakos aynı grupta bak sen şu tesadüfe. bu bana da bi garip göründü tek yunan tek rum aynı grupta bence elemelerde de bilerek elemdi olympiakos amac cyprus diye görünsün herkese bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 10 aralık'ta kiev deplasmanı olması hayli kötü oldu. zor grup ama fenerbahçe çıkabilir bu gruptan en kötü ihtimalle 3. oluruz diye düşünüyorum. 3.lük çok kötü olmaz kendi evimizde bir final şansımız varken. uefa'da ayrı bir motivasyonla devam edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fener 0-6 arası puan çeker, belki uefaya kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Grange said: Fbnın balı goz onune alınırsa kotu bır kura. Ben gene 2.torbadan psvyı ceker son torbadanda anortosısı ceker fb dıye beklıyordum. neymiş o bal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fenerın bu gruptan cıkması ( ki ben ınanmıyorum bu kadro ile ) geöen seneki çeyrek final kadar başarılı olmuştur demektir bana göre. fenerden zaten en az çeyrek final bekleyenin aklından zoru vardır. geçen sene çeyrek final oynadı, bu sene en az bi yarı final oynaması lazım die birşey yok. 2.tura çıkması bile kafidir bu kadro ile. hiç belli olmaz kadroya sihirli bir el dokunursa daha da ilerleyebilir fenerbahçe. ama bu andaki durumu ile bu çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar