Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun mouse'u

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun, 'her mouse'unu denedim' dediğine göre muhtemelen yeteri kadar logitech mouse'u kullanmıştır o yorumu yazmak için.

Ama LathspeLL'in yorumuna katılmıyorum kesinlikle. Logitech Razer kadar iyi midir değil midir tartışılabilir tabii, ama kesinlikle kötü değil.

Razer'ın yazılımlarını çok daha başarılı buluyorum bu arada. Logitech'in SetPoint denen programını bir türlü sevemedim.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
Sam said:
peki simetrik (iki elle de kullanılabilir) ve kablosuz gibi iki kriter belirlesek? var mı böyle bir oyun faresi? bulamadım da ondan soruyorum heh

direk mac mouse u al :)

Logitech'in orta/düşük kaliteli mouse'larında var aradığın özellikler:

Logitech LX8 Cordless Laser Mouse
LX7 Cordless Optical Mouse
LX6 Cordless Optical Mouse

Bir iki tane de notebook için olanı vardı. Onlara da siteden bakabilirsin.

Onun dışında razer'in bir çok mouse'u simetrik ama hepsi kablolu ne yazik ki. Kablosuz çıkartacaklardı ama noldu bilemiyorum. LathspeLL'e sormak lazım o bahsediyordu bir ara.
  • Admin
Mesaj tarihi:
a4 teach x7 fiyat / performans da en iyi,

üstündeki tuştan dpi ayarlaması yapabiliyorsun doğrudan böylece oyun çin istedigin hıza getirip windows için değiştirebilirsin hatta oyun oynadıgın anda bile değiştirebiliyorsun hızlıca

dpi hızına göre de tekerleğin rengi değişiyor üstünde böylece anlıyorsun ne hızda oldugunu

bitane 3 lü vuruş tuşu var cs gibi oyunlar için ama pek kullanıslı degil erişimi cok rahat degil ve namluyu düzgün tutamıyosun basınca, quake tarzı oyunlarda belki işe yarar ama cs de verim alamadım ben
Mesaj tarihi:
logitech-razer vs çok pahalı yav. çok profesyonel olmadıktan ve çok paran olmadıktan sonra almanın bi mantıgı yok bence. zevk işi bunlar zaten. ben de bilgisayarı alırken a4 x710 almıştım. onu kullanıyom hala. A4tech te tek sorun eli kolay terletiyor oyun oynarken falan. hele de sıcak havalarda. ama sonradan bişeler yaptılar sanırım mouseun o kısmının materyali değişti herhalde terlemeyi önlemek için. bu farelerin içine bi fan takacaksın, üzeri de delikli olarak. püfür püfür estirecek. (adamın biri yapmış bunu zaten geceenlerde okumuştum)
Mesaj tarihi:
Ben a4 8k kullanıyordum bozulana kadar 4 sene rahat gitti. Tabi arada başka mouselar kullandım ama 8k ayrı bir rahat. Gerçi gamer mouse değil ofis mouse u ama olsun iş görüyordu.
Şimdi razerin 1-2 çeşiti ms sidewinder, razerin ms için hazırladığı modeli ve g9 arasında kaldım ben. Bu hafta g7 geliyor yine onu kullanırım bir müddet ondan sonra burda millet ne tavsiye etmiş ona göre bir seçimde ben yaparım =)
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Logitech'in orta/düşük kaliteli mouse'larında var aradığın özellikler:

Logitech LX8 Cordless Laser Mouse
LX7 Cordless Optical Mouse
LX6 Cordless Optical Mouse

Bir iki tane de notebook için olanı vardı. Onlara da siteden bakabilirsin.

Onun dışında razer'in bir çok mouse'u simetrik ama hepsi kablolu ne yazik ki. Kablosuz çıkartacaklardı ama noldu bilemiyorum. LathspeLL'e sormak lazım o bahsediyordu bir ara.

halihazırda lx7 kullanıyorum (tamirde) ama 1 yılda bozuldu sol fare tuşu, (ki ilk defa böyle fare tuşu bozulması yaşıyorum) çok rahatsız zaten tuşlar basılı tutmayı gerektiren oyunlarda. tek parça plastikle boğuşuyorsun resmen böyle heavy ile minigun döndürmek için vs. :X
Mesaj tarihi:
İnanılmaz bir antipatim var benim a4'e karşı. Bundan bir 7-8 sene önce piyasanın belki de en kalitesiz mouselarını üretirlerdi, bazı internet kafelerde de hep bunlardan vardı. O gün bugündür a4'e kılım. Gelişip piyasanın en iyi oyun mouseu olsa bile gidip almam yani.

Fakat bunun yanında MX310'a da bir o kadar aşığım. Elime tam oturuyor, simetrik olduğu için ergonomik değil diye bir şey de yok bence. O ergonomik diye geçinen mouselarda elim rahat etmiyor benim, o ergonomi kişiden kişiye değişiyor biraz. MX310'un iki tarafında da bulunan oyuklar, girintiler vs mousea çok daha rahat hakim olabilmemi sağlıyor.

Kısaca aslında MX310'u da fanatik bir şekilde seviyorum.
Mesaj tarihi:
bi de mouse overclock olayı vardı. yapan var mı hiç? 125mhz de çalışan mouse'u bi kaç işlemle 500mhz de falan çalıştırıyoduk. ama her mouse'a uygulanmıyodu.
Mesaj tarihi:
a4,logitech,microsoft ve razer dahil hepsinden bi kaç model kullandım ama , Razer kesinlikle aralarında 1 numara. tabi bu fiyatına da yansıyor. eline aldığın al mouse'u farkı hissediyorsun.
Mesaj tarihi:
oper said:
bi de mouse overclock olayı vardı. yapan var mı hiç? 125mhz de çalışan mouse'u bi kaç işlemle 500mhz de falan çalıştırıyoduk. ama her mouse'a uygulanmıyodu.

acikcasi ne gibi bir yarar sagladigini anlayabilmi$degilim bunun.

hatta teorik olarak 2000dpi bile sacma geliyor. yillarin ali$kanligi olan 800 dpi yeterince iyi.

onemli olan aletin ele oturmasi zaten. biraz da tu$ zenginligi. gerisi yetenek =P
Mesaj tarihi:
Arkadaş vardı Alman SC'ci , sponsorları Razer olduğundan kargoladı bi tane Razer Copperhead ; fakat Logitech g9'umdan ayrılamıyorum öncesinde ise g5'im vardı üstüne gül koklama ihtimali bile tanımıyordum fakat g9 über birşey.

Yani farkı hissedersin.
  • Yeni Oluştur...