Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cincap resimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sincap farenin sadece kuyruğu süslü olanı. Sevmem sincabı. Babamın ufak iken beslediği sincaba komşusu oturmuş ezmiş garibi. O gün bugündür her sincap gördüğümde babamın çocukluğunu hayal etmeye çalışırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
bunnar bide fındık fıstık falan yerken çok tatlı oluyolarr =) şerefsiz seni, nassı bakıo[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
E o mantığa göre tavuskuşu da tavuğun süslüsü oluyo... Ama şimdi Tavuskuşuyla tavuğu bir tutabilir misin ki? :P[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
Ayrıca bahadır kardeş verdiğin linki iyi bir incele ona göre konuş. Açıklama altta resim üstte. Senin gösterdiğin arkadaşın da açıklaması altında.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
istanbulda sincap nerde var?

valla ankarada görmek imkansiz gibi birsey.
heryerde orman var ama daha çok suni orman..

ayriyetten dag basinda oturmama ragmen tek bir agaç bile yok burda.. her yer toz duman.. ankara'nin her yeri böyle..

ya ingiltere-sidmouth'u özledim. Orda bir sürü sincap vard1 :(((
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 30 Mart 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
Trt2'deki ressam amca da, abso da herkes mi akşamdan kalma? Şirin değil işte, farelerden de nefret ederim zaten, korkarım da. ıyk İğrenç.

dres yannız trt 2 deki ressam amca seviyo sincapları =)
bi programinda cebinden cıkarıp bahcede buldum ne sirin dimi falan demiş ehe eksi sozlukte bakın bob ross die[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Mesaj tarihi:
pis hayvanlar bunlar. ben hic sevmiyorum. zaten yakalayamiyorum da :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 30 Mart 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
pis hayvanlar bunlar. ben hic sevmiyorum. zaten yakalayamiyorum da :)

kesinlikle ya sole yakalayamadikca ellelyemedikce uzaktan olmuo valla varmi kablumbaga gibisi :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
said:
hasansemre, 30 Mart 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
sanki kar var kenarda yada ben bi anda karı özledim ondan öle geldi nerden buldun bi cincapı direk kameraya bakarak poz vermiş hayvancık :)
yada soğuktan kaçıpta şehrin sokaklarında kendini bulan bu ürkek sincaptan sende istifade ettin :)

sanki demekle ayıp etmiyomusun :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
bende bi sincap resmi var ama o resmi burda göstermek ne kdr doğru olur bilmiyorum.. =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
yumos reklamindaki kirpi. yumostan kat kat sevimli olmasina ragmen neden secilmiyor anlamis degilim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Fareleride şirin bulurum.Tarla fareleri özellikle.
Sincaplarda pek şirindir.Ingilterede şehirin ortasındaki kampüsümüzde sık sık çıkardı sabahları bunlar az fotorafını çekmedim zibidilerin.Zıplamalarına ayrı hastayım.

Kirpiyide severim suratı çok şirindir ama birazkötü kokuyor meretler.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Mesaj tarihi:
eski sevgilimi hatırladım bunları görünce :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
montana sam geldi, gösterin nerde bu cincap!

bugs bunny rolünü üstlensin biri :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 30 Mart 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
montana sam geldi, gösterin nerde bu cincap!

bugs bunny rolünü üstlensin biri :-p

bence bu sefer de bugs bunny duymasin.
montana max, yosemite sam. biraz hybrid olmus seninki :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
lolanza bre, diyordum zatene bir yerde bir hata yaptım diye.. :-p

*!dual revolver'larını çekip yere ateşler arka arkaya, havada uçar*[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
  • Yeni Oluştur...