karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sana karşı hissettiklerim sevmemekten de öte. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şahan sevilir, candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ölse üzülmemler listemdedir kendisi. evet evet öyle bi listem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yaşasa da üzülmüyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Türk komedi izleyicisini iyi tahlil etmiş, nabza göre şerbet verebilen sanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karpuz beni de sev...=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Benim de öyle bi listem var da. Şahan kesinlikle ölse üzüleceklerim arasında :D Yani Recep İvedik iğrenç hırbo falan ama bu Türk halkının genelinin bir karikatürü. Acı gerçek de, adam hareketli karikatür sanatçısı resmen. Penguen'de hırbo çizilince komik oluyor, sinemada görünce "Ayy hiç zeka ürünü espriler yok sırf hırboo" oluyo. Sözüm meclisten dışarı :D Şahan ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 geçen recep ibidik diye bir film gördüm asdasfasd konusuda eski şaban filmlerini anımsattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şahandan bi cacık olmaz.hıhahah muahahha esprileri 1 güldürür 2 güldürür 3.üde bitirirler şahanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cıvık komedi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bence borat 7,2 alıyosa, şahanın rahat bi 8 falan alması lazımdı... basit gülgeç filmi olabilir, ama güldürüyor mu güldürüyor, ötesinde bir maksadı yok adamın ne şovlarında ne filminde, başarılı buluyorum, ama lakayıt o da doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şahanı bilmem de şaban (tu) hey gidi süt kardeşler ey şaban ey gulyabani özlettiniz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şahan cok iide recep ivedik ölsün artık ya tv de her reklamda cıktıgında ayrı bi igreniyorum direk 0-12 yaş grubuna hitap ediyo komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 FromTheHell said: ölse üzülmemler listemdedir kendisi. evet evet öyle bi listem var Sevdim bunu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 listem yok ama random olarak üzülmeyebilirim. üzüledebilirim garanti vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ölse üzülürüm. hümanist değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 borat'a güldüğümün 100000000000'da 1'i kadar recep ivedik'e gülmedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hatta biri torrent linkini pm atsa keşke diyordum da, valla sonra söz direk editlicem bu mesajı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o diil de kıro kıro şeyler bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 borat yargılar abi, yakışıyo o herife.yapmacık da durmuyo o kadar adam rol mol yapabiliyo bi şekilde. recep ivedik bi gitsin ölsün şahan gebersin ama.ne hareketlerini seviyorm ne başka bişeyini.çok itici bi karakter lan? oysa borat öyle mi, gelsin evimde misafir olsun o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 FromTheHell said: borat yargılar abi, yakışıyo o herife.yapmacık da durmuyo o kadar adam rol mol yapabiliyo bi şekilde. recep ivedik bi gitsin ölsün şahan gebersin ama.ne hareketlerini seviyorm ne başka bişeyini.çok itici bi karakter lan? oysa borat öyle mi, gelsin evimde misafir olsun o derece. sonra tuvalete gidip yaptıklarını poşetle getirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 adam samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Borat ta çok seviyesiz ve kötüydü recep ivedik te resmen alay ediyor inasnlarla seviyesiz ve kötü.Şahan da kıçı kırık artist in teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 biri demişti kim dedi hatırlamıyorum ama adam kendini yırta yırta güldürmeye çalışıyor.gülmüyor muyum gülüyorum ama sonra geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar