Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşların anneleri

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

di said:
Daemir said:
tinercisi falan olmasaydı gece 3 te kızının yalnız dolasmasına veya erkek arkadasıyla dolasmasına izin verir misin?

Kızını tanımadığın kişilerle dolaştırmak yerine arkadaşlarını tanısan, çeşitli şekillerde davranışlarını gözlemleyip bir falsosu var mı yok mu diye baksan ve ona göre karar versen buna olmaz mı ?

Gayet olur.

Bana ve kız arkadaşıma senelerce işkence eden adam 2 hafta önce benimle yemeğe çıktıi uzunca konuştuk ve birden bire değişti. Bu adam da muhafazakar, bu adam da kız babası. Ne yani ...

ben olmaz izin vermem demedim ki. Sadece siz baba oldugunuzda nası davranırdınız diye düşünülsün amacıyla sordum o soruyu. Ha izin verir miyim, bilmiyorum, mantıgım bi sakıncası olmaz diyo, ama içimde de bi sıkıntı oluyo, gece 3 e kadar cıkacagına aksam 12 e 1 e kadar izin verirdim ama.napacaklar gece 3 e kadar ay ışığı mı seyretcekler, 12 e kadar seyretsinler. ala ala, benim kızım olmasın bnce.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede disarda her saatte it kopuk oldugu ve bu insanlar suruler halinde gezdigi surece ve cogu erkek gencin aklının sadece uckuruna ve "skora" calistigi surece bu uygulama super bi uygulamadir. gece gec saate kadar gezdir kızı yor yedir icir sonra eve at. vururum adamı alnının catisindan benim kardeslerime ole bi oyun cekmeye calisan olursa
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ileride bir kız babası olursam bu uygulamaya sonuna kadar destek verme taraftarıyım. Bir erkek olarakta gayet aklımızın nereye çalıştığını biliyorum. İster istemez konu oraya geliyor. Çocuğum olursa onu sokakta bulmam yani, örf ve adetlerimiz de var sonuçta ne kadar relax ve modern olursam olıyım bazı örf ve adetlerin korunması taraftarıyım.

Bütün sayfaları okumaya üşendim konu kız annelerinden nasıl buraya kaymış ilginç : ). Esas konu üzerinede yorum yapmak lazım. Kızların üzerine ne kadar belli etmeselerde annelerinin etkileri çok fazla,çünkü kadın milleti birbirinin hakkında ki herşeyi bildiklerinden dolayı rahatça istediklerinde yön verebiliyorlar. Benimde eski kız arkadaşımdan ayrılma sebebim annesiydi, ilk zamanlarında dinlemiyordu bende çok rahattım tabii ki tehlikenin farkında olmadan. Ama kadın hummalı bir çalışma sonucunda ufak tefek laf sokmalarla, aradaki tartışmalardan faydalanarak istediği sonuca ulaştı. Çok dikkatli olmak lazım cidden :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim erkeemde ailemle çok iyi anlaşır,özellikle annemle.ama benden 6 yaş büyük bi ablam varki evdeki herekese bedel.terminatör mübarek,abimi babamı sollamış durumda,hayatımda duymadığım kısıtlamaları benim üzerimde yapmaya çalışıyor,kazık kadar olduk sallamıyoruz tabikide.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
Stblack said:
Aileye kendini sevdirince de ne yazık ki ayrıldıktan sora sorun oluyor...

çok doru yafff.mesela eski kız arkadaşımın annesinin doğumgünü var haftaya ve biz kızla konuşmuyoruz.ne yapim bilmiom annesi ilede aramız gayet iidi.şimdi öküz öldü ortaklık bitti die baksam çok hayvanca olcak msj atsam küçük duruma düşşem gibi gelio.bilmiom valla.kötü offfff

o taktiği bende bir birliktelikte kısa süreli ayrılıp barışmalarda ayrıyken denedim,çok hayvani durum,kesinlikle aramak lazımki o zaman daha kıymetli oluyo insan :)
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
ulan ne şanslı adamım, kız arkadaşımın annesi babası ayrı, genelde babasıyla kalıyor. babası da şeker gibi adam, gidip evlerinde kalıyorum muhabbet ediyorum adamla hiç bi şey demiyor kızmıyor etmiyor. annesi biraz daha tutucu bi insan ama pek karşılaşmıyorum onla sdfs

ulan bende yurtdısında böyleydim, evlerine zart diye girer kendime sandwich falan hazırlar, babasıyla maç izlerdim.

hangi takımı tutuyosa rakip takımı tutar kıl ederdim.. eheh.

ne güzeldi ya, kıskandım Pru =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...