Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 annelerin kız arkadaşları diyip iyice çividen çıkartayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sakin olalım tamam saat gece yarısına yaklaştı ama, kendinize hakim olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi gece testosteron mu veriyo hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 size sormak lazım fede-bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: abi gece testosteron mu veriyo hükümet ahahaha lol bu hükümett verse verse şap falan verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mathias said: Yeditepe'de yurtta kalan kızlar eğer geç dönerlerse yurda ceza alıyorlar. aa bilmiyordum fenaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kız yurtları ayrı ölumcul yerler.aynı yurtta a blogu(kız) imza atıyoruz evci yazıoruz gec izni alıyoruz...B blogunda(erkek) hiç biişi yapmıyorlar..eyy ytüü duy isyanımıııı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kaynana kaynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bizde yurda karışan yok. sorun yok. ister gel ister gelme. kaçta gelirsen gel ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abileride war bazılarının, insan kendini mahçup hissediyor bişi yapmış gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Abi kızın kız arkadaşları da çok çirkeflik ediyo harbiden ya:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 di said: Daemir said: tinercisi falan olmasaydı gece 3 te kızının yalnız dolasmasına veya erkek arkadasıyla dolasmasına izin verir misin? Kızını tanımadığın kişilerle dolaştırmak yerine arkadaşlarını tanısan, çeşitli şekillerde davranışlarını gözlemleyip bir falsosu var mı yok mu diye baksan ve ona göre karar versen buna olmaz mı ? Gayet olur. Bana ve kız arkadaşıma senelerce işkence eden adam 2 hafta önce benimle yemeğe çıktıi uzunca konuştuk ve birden bire değişti. Bu adam da muhafazakar, bu adam da kız babası. Ne yani ... ben olmaz izin vermem demedim ki. Sadece siz baba oldugunuzda nası davranırdınız diye düşünülsün amacıyla sordum o soruyu. Ha izin verir miyim, bilmiyorum, mantıgım bi sakıncası olmaz diyo, ama içimde de bi sıkıntı oluyo, gece 3 e kadar cıkacagına aksam 12 e 1 e kadar izin verirdim ama.napacaklar gece 3 e kadar ay ışığı mı seyretcekler, 12 e kadar seyretsinler. ala ala, benim kızım olmasın bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 turkiyede disarda her saatte it kopuk oldugu ve bu insanlar suruler halinde gezdigi surece ve cogu erkek gencin aklının sadece uckuruna ve "skora" calistigi surece bu uygulama super bi uygulamadir. gece gec saate kadar gezdir kızı yor yedir icir sonra eve at. vururum adamı alnının catisindan benim kardeslerime ole bi oyun cekmeye calisan olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Açıkçası ileride bir kız babası olursam bu uygulamaya sonuna kadar destek verme taraftarıyım. Bir erkek olarakta gayet aklımızın nereye çalıştığını biliyorum. İster istemez konu oraya geliyor. Çocuğum olursa onu sokakta bulmam yani, örf ve adetlerimiz de var sonuçta ne kadar relax ve modern olursam olıyım bazı örf ve adetlerin korunması taraftarıyım. Bütün sayfaları okumaya üşendim konu kız annelerinden nasıl buraya kaymış ilginç : ). Esas konu üzerinede yorum yapmak lazım. Kızların üzerine ne kadar belli etmeselerde annelerinin etkileri çok fazla,çünkü kadın milleti birbirinin hakkında ki herşeyi bildiklerinden dolayı rahatça istediklerinde yön verebiliyorlar. Benimde eski kız arkadaşımdan ayrılma sebebim annesiydi, ilk zamanlarında dinlemiyordu bende çok rahattım tabii ki tehlikenin farkında olmadan. Ama kadın hummalı bir çalışma sonucunda ufak tefek laf sokmalarla, aradaki tartışmalardan faydalanarak istediği sonuca ulaştı. Çok dikkatli olmak lazım cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sen kız arkadaşının annesiyle tanışarak başta yapmışsın hatayı. eğer evlenmek gibi düşünceniz yoksa anneyle falan tanışmayın. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim erkeemde ailemle çok iyi anlaşır,özellikle annemle.ama benden 6 yaş büyük bi ablam varki evdeki herekese bedel.terminatör mübarek,abimi babamı sollamış durumda,hayatımda duymadığım kısıtlamaları benim üzerimde yapmaya çalışıyor,kazık kadar olduk sallamıyoruz tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 vivavale said: Stblack said: Aileye kendini sevdirince de ne yazık ki ayrıldıktan sora sorun oluyor... çok doru yafff.mesela eski kız arkadaşımın annesinin doğumgünü var haftaya ve biz kızla konuşmuyoruz.ne yapim bilmiom annesi ilede aramız gayet iidi.şimdi öküz öldü ortaklık bitti die baksam çok hayvanca olcak msj atsam küçük duruma düşşem gibi gelio.bilmiom valla.kötü offfff o taktiği bende bir birliktelikte kısa süreli ayrılıp barışmalarda ayrıyken denedim,çok hayvani durum,kesinlikle aramak lazımki o zaman daha kıymetli oluyo insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 insanlarla tanışamama veya yaşça büyük insanlarla geçinememe sorununuz var sanırım. bende hiç bir problem olmuyor anneleriyle geçinme konusunda, hatta gözardı edilemez katkıları var ilişkilere. ha gidip kocakarı kızıyla takılıyorsanız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ulan ne şanslı adamım, kız arkadaşımın annesi babası ayrı, genelde babasıyla kalıyor. babası da şeker gibi adam, gidip evlerinde kalıyorum muhabbet ediyorum adamla hiç bi şey demiyor kızmıyor etmiyor. annesi biraz daha tutucu bi insan ama pek karşılaşmıyorum onla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi kavgada vs de anne baba kendi çocuğunu tutup gaz verirse zaten o ilişkiden hayır gelmez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Zaten sürekli benim hakkımda tanımadan etmeden saçma saçma konuşuyormuş,suç kızda tabi mantıklı olma sorunu yaşadığından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim bi arkadaşımı kızın anası sevgilisinden ayırdı,sebepte şişman olmasıymıs,uzun saçlı ve sakallı olmasıymıs,şişman falanda değildi ayrıca.yağmur atacanın şimdiki hali gibi.zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 "anneleri abileri" yeterince açık sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 PrudenT said: ulan ne şanslı adamım, kız arkadaşımın annesi babası ayrı, genelde babasıyla kalıyor. babası da şeker gibi adam, gidip evlerinde kalıyorum muhabbet ediyorum adamla hiç bi şey demiyor kızmıyor etmiyor. annesi biraz daha tutucu bi insan ama pek karşılaşmıyorum onla sdfs ulan bende yurtdısında böyleydim, evlerine zart diye girer kendime sandwich falan hazırlar, babasıyla maç izlerdim. hangi takımı tutuyosa rakip takımı tutar kıl ederdim.. eheh. ne güzeldi ya, kıskandım Pru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim annem tatlidir. pek oyle bikbik etmez. ama sonuc olarak anne, naparsan yap dirdir var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar