Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynen benimde 6 sinda yola cikmis iste alet. playasia bi tracking numarasi verse olurmu ya girip pttnin sitesinden baksak. usps tracking numarasi girdim catir catir gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Verdim dediğim evet işte 6 sında order shipped demiş. UPS en kralı abi tracking numberı giriyosun google mapsden gösteriyo nerde olduğunu. Süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ups e param yetmez benim ben usps dediydim :p united states postal service hehe. bakalim gerci artik isi ptt nin eline devrettiler bugun giris yapmis. hemde guitar hero 3 controller allaha emanet bu saatten sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Benimki geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi nedir bu play-asia nın bana çektirdiği ya. sanal kart kullanıyorum. bugüne kadar amazon dahil birçok alışveriş sitesi kullandım bukadar sorun çıkaranını görmedim. garanti nin 3d secure sistemine yönlendiriyor. tamam bunda sorun yok daha öncede kullandım bu sistemi ama bir türlü kabul etmiyor kartı. son kullanma tarihi değiştiği için belki sorun olmuştur dedim bankayı yüz kere aradım bir sorun yok dediler. sonunda sanal kartı iptal ettirip yeniden açtırdım temiz bi sanal kart. temiz bir 3d secure hesabı yaptım. gene kabul etmiyor. yeni kartı WAR ve WoW a kabul ettirdim. Ama paypal da kabul etmiyor. uykumdan oldum. gözlerim kan çanağı oldu. allah top etsin hepsini ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Xaenin said: Benimki geldi bugün. hepsi beraber mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 3'ü aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dolar 1.7 iken play-asia falan kastırmaya gerek yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar