Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play-Asia.com ile ilgili bi soru

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Konuyu açarken çok düşündüm "acaba internete mi açsaydım" falan diye de, sonunda en uygun burasıdır diye düşünüp buraya açtım. Konsolla ilgili bi sorum da var çünkü. Hata ettiysem affola :)
Neyse, konuya döneyim. Sonunda PS3'ümü aldım ve kıytırık oyunları bile 180YTL'ye satan çılgın mağazaları görünce koşa koşa eve geldim play-asia'ya girmek için. Fakat bi oyunda karar kılıp sipariş vermek üzereyken bi şey dikkatimi çekti, ürün sayfasında Japon bayrağı var. "More choices" tuşuna basınca da Amerikan ve Hong Kong bayraklıları da gördüm. PS3'te region protection olmadığı için bunlar heralde dil seçenekleridir diye düşündüm. Yine de emin olmak istiyorum. Örneğin şu iki ürün arasındaki fark nedir biri açıklarsa çok sevinirim:
1
2

Bi de PS3'te wireless üzerinden internete bağlanabilme oyunu varmış. Bu olay 40GB'lik sürüm için de geçerli mi? Önceden ayarları yapılmış bi wireless bağlantıyı hiçbi sorun yaşamadan şak diye alabilir di mi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada PSN'e kaydolurken Türkiye seçmiyoruz di mi, store'a ulaşabilmek için? Peki store'dan bi şeyler satın alamicaksam (mesela UK seçip, fatura kesim adresi olarak Türkiye'yi gösterememe olayı) neden sırf store için ilerde değiştirilemicek bi bilgiyi yanlış vereyim? Bilgim olmadıı için pek, bi şeyler de uydurmak istemiyorum kafamdan açıkçası. Bu konuda da bi yardım pls :P

dipnot: Bi önceki postu editlemek için 4 dakika gecikmişim :(
Sosyal ağlarda paylaş

asian japon degil

hongkong cin filan

japon versiyonlarin yaninda japon bayragi oluyor

asian versiyonlarin en ucuzu olmasinin sebebi ilki direk cinde uretildiklerinde ve playasia hong kong da oldugundan tasima ucreti binmiyor ustune fazla

misal mgs4
japon versiyon 80$
amerikan versiyon 65$
asia versiyon 60$ (ingilzice bu bide)

ingilizce dil destegi oldugu yaziyorsa asia almak en mantiklisi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

eğer dlc ya da patch lerle ilgilenmiyorsaniz asia en iyisi. örneğin 5 gün önce uncharted a trophy desteği geldi. asia oyunlar cekemiyor du o patchi en son. cok umrumda olan bi oyun değilse, bi kere oynayip kaldiracağim bir oyunsa asia, arşivlik ve multi oynayacağım bir oyunsa us aliyorum ben.

bu arada play-asia ile ilgili bi kıyak geceyim patiye :p. www.strikebang.com a üye oluyoruz her ay forumlara 5 post atiyoruz her ay 1 tane 10 dolarlik indirim ceki kazanıyoruz. bu da demek oluyorki ship dahil toplamda 60 dolardan ucuza us oyunu sahibi oluyoruz. amerikalilardan 1-2 dolar daha az ödüyoruz aynı oyuna :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim istediim olay şey, bi şeyler indirebilmek PSN'den. Ama Türkiye seçince indiremiyomuşuz, o yüzden bi şeyler indirmek istedik mi Amerika'dan falan yalan bi adres bulup onu veriyomuşuz.
İşte kafamı karıştıran olay o. Türkiye'den bi adres verip bi şeyler indirebiliyosak direk veririm kendi adresimi zaten, çekinmem de işte :P
Sosyal ağlarda paylaş

o olay soyle. turkiyeden adres sectinmi ayni itunesun itunes shop ta yaptigi gibi bu opsiyon sizin ulkede gecerli degil diyip savusturuyo. yabanci bi fake adres girersen psn shop'a girip ordan bedava seyleri indirebilirsin. parali olan dlc leri indirebilmek icin point alman lazim. playstationdan direk yapamazsin cunku girilen adres - kredi karti fatura adresi tutarsizligi olacaktir. o yuzden playasiadan falan psn points alip onu hesabina yukleyip istedigini indirebilirsin. ayni seyler malesef xbox icinde gecerli
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...