Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açarken çok düşündüm "acaba internete mi açsaydım" falan diye de, sonunda en uygun burasıdır diye düşünüp buraya açtım. Konsolla ilgili bi sorum da var çünkü. Hata ettiysem affola :) Neyse, konuya döneyim. Sonunda PS3'ümü aldım ve kıytırık oyunları bile 180YTL'ye satan çılgın mağazaları görünce koşa koşa eve geldim play-asia'ya girmek için. Fakat bi oyunda karar kılıp sipariş vermek üzereyken bi şey dikkatimi çekti, ürün sayfasında Japon bayrağı var. "More choices" tuşuna basınca da Amerikan ve Hong Kong bayraklıları da gördüm. PS3'te region protection olmadığı için bunlar heralde dil seçenekleridir diye düşündüm. Yine de emin olmak istiyorum. Örneğin şu iki ürün arasındaki fark nedir biri açıklarsa çok sevinirim: 1 2 Bi de PS3'te wireless üzerinden internete bağlanabilme oyunu varmış. Bu olay 40GB'lik sürüm için de geçerli mi? Önceden ayarları yapılmış bi wireless bağlantıyı hiçbi sorun yaşamadan şak diye alabilir di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi region olayından sorun yaşamazsın da oyun Japonca çıkarsa tatsız dakikalar yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 He yani o hakikaten de oyunun dili? E iyi madem, İngilizcesi daha ucuzmuş dsfjghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ha bu arada PSN'e kaydolurken Türkiye seçmiyoruz di mi, store'a ulaşabilmek için? Peki store'dan bi şeyler satın alamicaksam (mesela UK seçip, fatura kesim adresi olarak Türkiye'yi gösterememe olayı) neden sırf store için ilerde değiştirilemicek bi bilgiyi yanlış vereyim? Bilgim olmadıı için pek, bi şeyler de uydurmak istemiyorum kafamdan açıkçası. Bu konuda da bi yardım pls :P dipnot: Bi önceki postu editlemek için 4 dakika gecikmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ps3 resmi olarak ulkemizde satılmasına karşın buradan bir sey alamamak cok can sıkıcı. metal gear online da eklentileri alamıyorum ornegin kan beynime sıcrıyor. sanki bedava satıldı burada ps3 ler gibi davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 japon oyunlari daha pahalli amerikalilar fakirya herseyi daha ucuza aliyorlar sfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 playasiada gordugum kadariyla esasen japon oyunlari daha ucuz. hep bi 5 dolarlik fark oluyo. mesela en son bf bad company'e bakmistim asian versiyonu 59.95 di us 64.95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 asian japon degil hongkong cin filan japon versiyonlarin yaninda japon bayragi oluyor asian versiyonlarin en ucuzu olmasinin sebebi ilki direk cinde uretildiklerinde ve playasia hong kong da oldugundan tasima ucreti binmiyor ustune fazla misal mgs4 japon versiyon 80$ amerikan versiyon 65$ asia versiyon 60$ (ingilzice bu bide) ingilizce dil destegi oldugu yaziyorsa asia almak en mantiklisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eğer dlc ya da patch lerle ilgilenmiyorsaniz asia en iyisi. örneğin 5 gün önce uncharted a trophy desteği geldi. asia oyunlar cekemiyor du o patchi en son. cok umrumda olan bi oyun değilse, bi kere oynayip kaldiracağim bir oyunsa asia, arşivlik ve multi oynayacağım bir oyunsa us aliyorum ben. bu arada play-asia ile ilgili bi kıyak geceyim patiye :p. www.strikebang.com a üye oluyoruz her ay forumlara 5 post atiyoruz her ay 1 tane 10 dolarlik indirim ceki kazanıyoruz. bu da demek oluyorki ship dahil toplamda 60 dolardan ucuza us oyunu sahibi oluyoruz. amerikalilardan 1-2 dolar daha az ödüyoruz aynı oyuna :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya ben hala şu yalan adres verme olayına takılı durumdayım. Fatura gerektircek bi şey indirme ihtimalime karşılık çekiniyorum yalan adres verme olayından. Biri gelip olayı derinlemesine anlatır, tecrübelerini sunarsa çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla daha simdiye kadar internetten ev adresimi veridgim herhangi bir yerden tek bir mektup bile almadim ha cok onemli diyorsaniz amerikada avrupada filan bir arkadasinizi ayarlayin onun adresi verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya benim istediim olay şey, bi şeyler indirebilmek PSN'den. Ama Türkiye seçince indiremiyomuşuz, o yüzden bi şeyler indirmek istedik mi Amerika'dan falan yalan bi adres bulup onu veriyomuşuz. İşte kafamı karıştıran olay o. Türkiye'den bi adres verip bi şeyler indirebiliyosak direk veririm kendi adresimi zaten, çekinmem de işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 o olay soyle. turkiyeden adres sectinmi ayni itunesun itunes shop ta yaptigi gibi bu opsiyon sizin ulkede gecerli degil diyip savusturuyo. yabanci bi fake adres girersen psn shop'a girip ordan bedava seyleri indirebilirsin. parali olan dlc leri indirebilmek icin point alman lazim. playstationdan direk yapamazsin cunku girilen adres - kredi karti fatura adresi tutarsizligi olacaktir. o yuzden playasiadan falan psn points alip onu hesabina yukleyip istedigini indirebilirsin. ayni seyler malesef xbox icinde gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Aboo bunu öğrendiim iyi oldu, saol. Bi anlık gazla Amerika'dan kaydettirmiştim kendimi, saçma sapan dmeolar indirip geziniyodum. Play-asia'daki network cardlar da Japon sürümü içinmiş. Neyse ya napalım artık, belki başka PSN hesaplarıyla artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 us psn den alişveriş yapabiliyoruz türkiyeden. tr kredi kartlarını kabul ediyor direkt eğer internet alişverişine aciksa kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ha denememistim o zaman yanlis bilgi icin sori. cunku cogu alisveriste verilen adresle kredi kartinin fatura adresi tutmuyosa sorun cikariyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şimdi ben burdan bi sipariş verdim ama içime kurt düştü. Çünkü kargoya 3 $ falan diyodu en yavaşını seçtim. Asyadan belki 3 dolara geliyodur dedim hafif şey ve en yavaşı diye. 5-10 gün yazıyodu ama 10 günü geçti. Kıllanmalımıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kıllan, bana Airmaille 6 günde falan geliyodu, mail at adamlara bi sor. Bilgi alamazsan çok işin var yalnız 1-2 gün daha gelmezse. Gümrük aranacak, airmail ofisine sorulacak ohooo. En güzeli fedex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Fedexde dünyanın parası işte. iki ucu boklu değnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bana 15 günden kisa sürede geldiği nadir oluyor. ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 burda da posta işleri biraz yavaş haklısın. Ben yine de mail attım da bakalım bikaç gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya oyun degilde burdan oyun kutusu boyutlarinda bi aparat aldim bilgisayar icin 20$'a. 14 gun oldu hala ya adamlara mail attim hala gelmedi ne is diye, cevapta atmadilar. ne bahtsiz adamim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 en ucuz kargoyu seçtiyseniz bekleme süresi 1 aydan fazla olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mail atmislar bugun 5-21 gun diye, ulan zaten su saat itibariyle 21 gun oldu. bakalim cumaya kadar beklicem olmadi mail aticam gene. boyle bisi basina gelen varmi ? belki ptt ye gelmistir orda kalmistir arayip ogrenebilecegimiz falan biyer varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ayın 6 sında verdim ben sipariş en ucuz kargoyla, bu sefer baya geç oldu hala gelmedi benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar