Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten silah, crossbow...vs ısmarlıyabilen bünyeler varmı?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Varmı patide böyle birşey
çok güzel crossbowlar var
ama trde crossbow kullanımı yasakmış
http://www.weaponmasters.com/index.html?ID=e80a7f926df0b6278fdd798ed59e925e&SORT=&ITEM=WM-2251
Böyle bişi almayı düşünüyorum
Trye sokabilirmiyim? Gümrük geçirirmi yoksa gümrük gümbürtüye mi götürür?
Bide bu siteler kredi kartı falan soymaz dimi:) ii bi siteye benziyor sanmıyorum da

Katanaları falan TR ye sokabilen varmı ülke dışından istiyipte
evine getirtebilen varmı? olmassa londra da tanıdık var tr ye gelirken ondan alabilirim bide uçak mühendisi rahat giriyor uçaklara:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

üstünde tabanca tasimak serbest.
laila'ya giderken kapidaki kutuya birakan birçok kisi varmis ankarada..

tabanca tasimak serbest, tabanca neden degil ya ühühühü..
tabanca tek kursunda öldürür, ama katana o kadar kolay öldüremezsin, teknik gerekir güç gerekir..

ya nolur katana da tasinabilsin..
varsin deli desinler bana, tabanca tasinabiliyor da neden katana degil ühü ya.. :([signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Sosyal ağlarda paylaş

Ateşli silahlar, silahlar ve cephane
Üfleme borusu, kama-hançer, cephe saldırısına karşı dizayn edilen ve iki sağlam ağaca zincir ya da kalın halat gerilerek yapılan silah, sapan, saldırma, tatar yaylı tabanca, demir muşta, bunların taklitleri – ancak çocuk oyuncağı olarak tasarımlanmış olanları kapsamaz - dahil ateşli silahlar (hafif hava tabancası dahil), cephane ve silahlar.
Getirilmeleri yasak olabilir ya da izin ve güvenlik testi gerekebilir. Seyahate çıkmadan önce bilgi almak için Gümrük Servisi’ne başvurunuz. Seyahata çıkmadan önce bavul hazırlarken tehlikeli maddeler hakkında havayolu şirketinden bilgi alınız.

Assıtrr...
Ulan
Bide tam belirtmiş
Tatar yaylı silah
Hay be hay beeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

[Bu mesaj Chemical tarafından 29 Mart 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehn
benim almak istediğim oluyo

Tam macerayı seven adam silahı[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

[Bu mesaj Chemical tarafından 29 Mart 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

abi linkde var en üstte
öff
sokabilsem trye
bi sokucam öyleki
bidaha çıkaramıcaklar
silahı
istanbuldan
odamdan yani...[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 29 Mart 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
crossbowun türkçesi arbalet dimiydi yaw?

Yok, crossbowun tam türkçesi tatar yayı. Arbalet çok daha ağır bir silah, crossbowa benzer ama taşımak ve hedef almak bayağı kas gücü gerektirir. Ayrıca aşırı güçlüdür, orta menzilden plate armoru bile rahatça delebildiği için ortaçağda papalık tarafından hristiyanlara karşı kullanılması yasaklanmıştır.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

himinimi[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 29 Mart 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
arbalest ne oluyo o zaman mrk ettim onuda sayın ansiklopedi dostumuz Rewendor :)

Yok valla, ben deilim burada FRP sözlüğümüz var da, zamanla başlamıştık 4-5 senede baya bişi birikti falan oradan baktım. Oraya kim yazmış? Hmm Xasf yazmış..

Arbalest ing. ismi, Arbalet diye çevrilmiş Türkçeye.. Ne kadar da yaratıcı ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..

[Bu mesaj Rewendor tarafından 29 Mart 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok rahat getiriyorlar sen merak etme.
Swordsonline'da çalışan adamlar oldukça zeki elemanlar.

Zira ısmarladığım 2 folding knife'da geldi elime.
Üstüne bir not düşüyorlar bu sadece gösterim içindir vs tarzında.
Bıçaklarında metal kısımlarına yakalık vidalıyorlar olay bitiyor.Onuda tornavidayla çıkartıyorsunuz daha sonra.
Crossbow'a not düşerler gelir.
Crossbow'un gelme ihtimali benimkilerden 10 kat daha yüksek yani.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Sosyal ağlarda paylaş

alexi
ulan
sevindim ha
valla helal olsun
crossbowda parçalanabilen birşey ben birleştiririmde
silah biçimi fena
onuda dağıtılar bence evde birleştirim ben
Bide siteden birşey ısmarlayan birisni görmek çok güzel çok sevindim ha:)
Bide o crossbow morluğu evet ben karnıma dayıyorum tahtayı kurarken (o en az 80 90 lbs vardı ya mumu 20 metredeki pancurlara atıp yamultuyordum(ikisinide) ) sonra baktım mor eühehüe

Ulan en kıllandığım olay
ya gümrük el koyarsa?
nolcak geri yollarlarmı gönderene(hiç sanmıyorum cebine atar)
bi mesaj atıp durumu bildirmek lazım sitedeki adamlara şöle şöle napabiliriz diye:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Gümrük el koymaz.
Ama aykırı birşey aldıklarında yada aşırı "fragile" birşey aldıklarında evine belge yolluyorlar bir tane."Gelin alın." tarzı.

Yani ben Fosil siparişi vermiştim.
Trilobit falan, anormal kırılgan şeyler.Gelin alın demişlerdi adres falan temiz temiz yazıyor.Gidip alıyorsun.

Cross-Bow'da öyle bir olay çıkmaz merak etme.Kapından teslim alırsın.
El koymazlarda ama bekletirler gider uğraşırsın ki bu da X-Bow'unun başına gelemiyecek birşey.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 sene önce ısmarladığım daoc'ları almaya gittiğim ptt kargo şeysinde (ankara) bi kavga dövüş kopmuştu.

elemanın teki bu dekoratif amaçlı kılış-baltalardan getirtmiş 3-5 tane, ordaki yetkililer de tutturmuştu bunlar suç aleti olarak kullanılabilir yas-sak sokamazsın güzide memleketimize diye. sanki yerden alacağın bir taş sopa, ya da heryerde satılan keskin bir bursa bıçağı da aynı işlevi görmeyecekmiş gibi peh.

saçma sapan şeyler de olabilir böyle aklınızda bulunsun. kargo geri dönerse de paranız iade edilir ama gidiş dönüş kargo parasını ödersiniz her halükarda.[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...