geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bilemem bl de ne kadar klas bi ortamınız vardı falan filan da. grim batoldaki ortam knight online ortamına dönüşmüştü. sonuçta kendi evinizden çıkmasanızda saçma sapan bir mahallede kavga gürültü rahatsız eder. trade channelda mna koim böle hakemin- ben de bilmem ne diye laflar olunca oyunun tadını kaçırıyordu dayılar. bu lag problemi düzelmez eskiden neyse hep o olcak orası. neyse tercih sizin ben sadece öneri falan sunayım dedim. başarılar tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 grim batolda melodi var daha ne kalite istiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Off melodi, yoksa senmisin? ALŞSDKAŞSLDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok artık lebronceyms huskarcığım ben ash canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ahahah yok öyle bir insan tiplemesi(!) Neyse etmeyelim konunun içine, hayırlı olsun efenim guild :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 melodi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hepimiz melodiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 adam tam1 fenomen.Bir ajdar misali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 melody belf female mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet ama farklı bi topic açalım bence, açanlar kızcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 beyler grimbatol yerine veknilash dusunur musunu? sk gaminge taş cıkartalım :D ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Malesef baslandi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greandisthass Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 greandisthas da döndü. güzel olacak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Aman allahım Evren geliyor. Allylara acıdım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yeni realm olsa daha hoş olmazmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Northstar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Masterımız topiği açarken; zamanında bizimle dostluk ve arkadaşlık anlamında paylaşımlarda bulunmuş, CATASTROPHE de oynamanın bir ayrıcalık olduğuna inanmış ancak çeşitli sebeplerden dolayı iletişimimizin koptuğu insanlara ulaşmaktı. Umarım Buradan sesimizi duyurabiliriz. Yokmu CATASTROPHE nin geçmişinde olup, yine bizimle aynı güzel anları yaşamak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Northstar said: Masterımız topiği açarken; zamanında bizimle dostluk ve arkadaşlık anlamında paylaşımlarda bulunmuş, CATASTROPHE de oynamanın bir ayrıcalık olduğuna inanmış ancak çeşitli sebeplerden dolayı iletişimimizin koptuğu insanlara ulaşmaktı. Umarım Buradan sesimizi duyurabiliriz. Yokmu CATASTROPHE nin geçmişinde olup, yine bizimle aynı güzel anları yaşamak isteyen bu ne demek anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Catastrophe çok güzel guilddi,yanlış hatırlamıyorsam guilde ilk kurulduğu zamanlar katılmış(Tomcats'ten geçmiştim),oyunu bırakana kadar guildde kalmıştım.Nickim Undertakerr'dı.BWL'yi ilk orada bitirmiştim.Güzel günlerdi :).Başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yahu MURAT EZİYETMİSİNİZ anladım hadi başka server ama NEDEN HORDE ? illa yeni karakter kasmak ya da satın almak zorunda bırakılırmı insanlar. EZİYET olma olgusunu üzerinden atamayan CATASTROPHE gene yollarda lol. BL de 4 tane 70 yapmışım siz gidin horde yapın. Tistaslar yesin sizi :). Alehyel - (Murat) Budarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Karakter almak çokmu zor ucuz, baya bir kişi sattı alliance karakterlerini geldiler bile bahane uydurmayalım lütfen, amaç lich ve nerden baksan çıkmasına 3 ay var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam olsun eski günlere dostlarım... Sizin tekrar biraraya geliyor olmasını görmek garip bir heyecan yarattı. Umalım eskisinden de iyi oluruz. p.s Demir bırak lan emrah edebiyatını git al expansionu !! biliyorum parasızlıktan taksime cıkamıyoruz ama bu ayrı dsuhdasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Eskiden evmi varmış kışa kadar idare edecen kışın bakarız bir çaresine. :D Onur senide bekleriz. Öyle iyi oluruz deyip kaçmak yok, arada vente gel hiç değilse sesini duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 off cok pis gelesim var ama wowa tekrar baslamak ya da baslamamak zor bir karar Ucuz Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya siz hic seyde oynadiniz mi neydi lan serverin adi ahn quirajda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ahn Qiraj demeyin bana, grrr. Kankam orda diye transfer oldum, bir iki birşeyler yaparız diye ama bu kadar kötü bir server olamaz. 15 gündür boşta duruo karakter, hiçbir şey yapamıorum, düzgün adam eksikliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar