Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starship Troopers 3


diablotg

Öne çıkan mesajlar

1. Film bilimkurgu sevenler için oldukça başarılıydı (sırf Denise Richards aslında +10 puan verir filme ya)

StarShip Troopers'ın esasında konusundan çok arka planı, dünya düzeni vs olarak kitabıyla çeşitli çizgiroman ve hatta çizgifilm serisiyle falan apayrı bir tadı vardır. Çok güzel bir arka plan ve dünya vardır. Bunları bilerek izlemenin tadı da ayrıydı tabii.

2. film çok düşük bütçeyle çevrilmiş bir televizyon filmiydi. Efektlerden, dekorlardan, oyunculardan, her şeyden kısmışlardı. Açıkçası beklendiği gibi de kötü oldu. Ancak yine de ufak detaylar (filmdeki propoganda havası ve son sahne, baştaki bayrak sahnesinde ekrandan gerçeğe geçiş, insanların radarında böceklerin hamamböceği çıkması, böceklerin zerg gibi infess etmesi) filmi özellikle de StarCraft sevenlerin sevgisini kazanacak kadar güzel detaylar olsa ve konsepti daha da güzel yansıtsa da genel havası kötüydü.

3. film ise 1 ve 2 nin ortası bir yerde. Yine eskisi kadar efekt ve özen yok, çok yüksek bütçesi olmadığı ortada. Ama seriyi bir adım daha öteye taşıyor. Başrolde yine 1. film kahramanı John Rico ve Roughnecks takımı var. Ama kadronun geri kalanı korunmamış. 1. filmden kötü 2. filmden başarılı bir çaba.

Konseptten biraz sapmışlar. Daha farklı yaklaşmışlar. Yine de filmin geneli iyiydi. Öyle çok bir şey beklemiyorsanız tatmin ediyor. Ancak şunu söylemeliyim ki filmin sonu (dua falan diyim, spoiler diye gerisini söylemiyorum) ÇOK kötüydü bence, yani bu kadar komik olmamalıydı çok kötüydü. sırf o yüzden filmden çok puan gider.

Yine de konsepti hem teknoloji hem de federal anlamda yepyeni bir düzeye taşıdılar. Devam filmlerinden iş çıkabilir. Orta karar seyretmelik bir film serisine dönebilir.

Bu arada serinin bir de çizgi film serisi var. Bilgisayarla yapılmış ve açıkçası gözü rahatsız edecek kadar kötü ve başarısız olmuş. Ama yine de ilgilenenler bakabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Birincisi filmin sonu tamamen hristiyanlık propagandası olmuş... Böyle bir filmde eğrelti ve gereksiz duruyor.

İkincisi koca filme adını veren Marauderleri sadece 1 dakika gördük. Filmde dua edilerek geçirilen zamanın yarısı savaşta yada marauderlerle yada herhangibir aksiyonla geçmiyor. Yani çölde gereksiz laf dalaşları bile tüm final ve Marauder geyiğinden kat ve kat uzun.

Üçüncüsü hala niye piyade sorusuna cevap bulamadık. Yani şu an bile uzaktan kumandalı basit askeri robotlar, kendi kendine uçan uçaklar fln varken? Nerede zırhlı kuvvetler, hava kuvvetleri? Nerede kimyasal biyolojik savaş araç-gereçleri?

Dördüncüsü nasıl bu böcükler gezegenden gezegene gidebiliyor?

Altıncısı 3. film olmasına rağmen filmde neden hala bu sorulara saçmada olsa 2 dakikalık birer açıklama yapılmıyor laf arasında olsa dahi?

Son olarak başındaki üste geçen çarpışmayı izleyin (O kısım iyi işte, klasik Starship Troopers olayları), gerisine gerek yok derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. filme richards ablamızdan ziyade Dina Meyer ve (himym sayesinde olsada) Neil Patrick Harris sayesinde ve daha da önemlisi starcraftın filmi olduğu düşüncesiyle çok sıcak bakıyordum...

(ta ki 2. filme kadar)

...2. film resmen beni ilk filmden soğuttu.Belkide izlediğim en kötü filmdi diyebilirm.Her ne kadar merak edecek olsam da 3. filmide 2. film yüzünden izlemeyeceğimi düşünüyorm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
SturmVogel said:
Rewendor -rep verdim

CG ile yapılmış dizisi bana göre şu ana dek yapılmış en iyi USA animasyon serisidir.


Bunun diziside mi var?

Adı, sanı nedir? Konusu nedir?
Bir sürü dev böceğe ateş eden bir sürü asker konseptiyse izleyebilirim.






watch?v=60AogdtK13w

Son yıllarda TV'de sürekli izlediğim tek dizi olarak kalmıştı.

Böyle bir diziyi alıp her iki yayınladığında da saat 06.00 kuşağına koyan Kanal D'ye ne kadar küfür etsem azdır.

Mininova'dan tüm serisini indirebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin sonunda papa nın çıkıp inanmayanı hoplatırız mesajı vermesini bekledim.genel olarak izlenebilir ama bazı yerler uymamış st atmosferine.

starship kızlarını nereden buluyorlar ayrıca hiç bir filmde öyleleri yok james bond kızları bile çirkin yanlarında ya bu filkdeki superdi 9/10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...