Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepe Parkındaki Basketbol Sahaları(Nasıl Şikayet Edebilirim?)

NoS

Öne çıkan mesajlar

matama said:
goztepe parkini sevmezler sizi oradan uzaklastirip kimse kullanmiyor hadi cami yapalim diyecekler

valla öyle olabilir.

Sabah gibi gazeteler ilgilenmez ama Hürriyet'e gidip derdini anlatabilirsin. Adamların bu konuyu gazetelerinde işlemelerini isteyebilirsin.
"Gidemem" dersen "yeter söz milletin" kısmına e-mail de atabilirsin.

Belediyenin uygulamasını şikayet edebileceğin bir yer yok, git belediyeye şikayet et diycem ama umursamıycaklardır, 23 parasıyla veya camiyle alakalı olabilir tabii.
Eğer öyleyse zaten kaale bile almazlar seni.
Sanki bir gazetenin bu konuya dikkat çekmesi daha etkili olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence dava açılabilir sonuçta Devletin para kazanma gibi bir amacı olamaz; paralı hizmetin bir mantığa dayanması ve hakkaniyetli bir ücreti olması lazım.

Eğer bu parka yakında ikamet ediyorsan bir dilekçeyle İdare mahkemesine başvur bakalım. İdare mahkemesine başvurmak nispeten kolaydır öyle çok avukatlık bir iş istemez (böyle bir konuda) ,tanıdık bir avukat varsa ona danışıp bir dilekçe yaz ve başvur. Ancak mevzuat gereği tek başına başvuracaksın.

Bana göre mahkeme bu uygulamayı haksız bulabilir; belediye biz gereksiz insanlar kullanmasın diye paralı yaptık diyecektir ama o zaman da ücretin çok yüksek olduğu açık, dolayısıyla makul bir miktara çekmesi gerekir.

Mahkeme işine girişmeden evvel belediyeye telefonla ve mektupla ulaş, durumu anlat ve mahkeme yolunu saklı tuttuğunu belirt. Bazen en ufak telefonla bile sorunlar çözülebiliyor; yeter ki şikayetinizi bildirin gerekli yerlere.

Ayrıca tüketici derneğine başvurulabilir gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 senedir orada basketbol oynuyorum.Hani bundan bize ne demeniz doğal tabii neyse bu yazın başından beri orayı belediye paralı yaptı.15 ytl ye 1 saat oynayabiliyorsun.Tabii bu futbol gibi olmadığı için öyle parayla gidip oynamak istemiyorsun.Şimdi size sorum burada başlıyor

1-Buna hakları var mı?Sonuç itibariyle orası gençlerin spor yapması için ve belediyenin bilgisi dışında yaptılar galiba
2-Şikayet etsek bi sonuca varır mı?Ve nereye edebiliriz

hangi belediye bakıyorsa ismini yazıp buraya şikayet edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

serkan:
artık gündüzleri paralı
serkan:
deil:D
serkan:
ak partiye sikayet ettim:D
serkan:
adem var bizim tanıo musun o halletti:D
Ernest J. Garnest:
dinsizin hakkından imansız abi D:

AQP nin hakkında AQP geliyor gördüğünüz gibi herşey için sağolun beyler
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
Rock said:
Bak şu şeytan akp nin yaptığına. Çoluk çocuğun parkını da gelir kaynağı yapmış.

ben bunu quote edip kenarda tutayım da değiştireme sen. zuzuzu.

çoluk çocuğun iki kuruşluk zevkine bile göz dikmiş diyelim biz ona. sosyal devlet ya o bakımdan.

Peki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...