Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hümeyra ve Vural Çelik'in diziden ayrılmasıyla Avrupa Yakası kan kaybeder derken, yeni gelen isimle bu düşünceyi çürüttü. Diziye önümüzdeki sezon büyük usta Şener Şen'in katılacağı haberi kulislere sızdı. ANTEP'TEN GELİYOR Gazanfer Özcan, Tolga Çevik, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi birçok oyuncuyu kadrosunda barındıran diziye Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen de dahil olacak. Bugüne kadar yer aldığı her projede büyük başarı elde eden ve oyunculuğuyla 7'den 70'e herkesin takdirini kazanan Şen, Sacit ve Makbule'nin Gaziantep'ten İstanbul'a gelen babasını canlandıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya o dizi bitmiyor mu artık yetmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha derim bu habere olursa. Bu kadın diziyi resmen zombi haline getirdi bi ölüp bi diriliyo ya. İlginç bi başarı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 İkinci Bahar'ın tüm bölümlerini kaçırmayan bir insandım ama Şener Şen bu diziye gelirse cidden üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bende şener şen hayranıyım eğer doğruysa sevinirim. çünkü şener şen uzun süredir komedi yapmıyordu. kalitesini ispatlamış ve reyting kaygısı olmayan avrupa yakasında oynaması güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sener şeni bi dizide gormeyeli baya zaman oldu. farklı bi tat katıcak diziye bekliyip gorucez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 avrupa yakasına cogu kişi laf edio ama bence suana kadar yapılmış en komik dizimiz.birisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bence. zaman zmaan sıksada bikaç bolum sora hemen toparlıyo dizi.dizi zaten geyik yani başka bi amaçla izlenmez.oturcan gülcen ve unutucaksın. ben son 2 sezonu surekli izleyemedim.eski bölümlere denk geliyorum yada bzen yeni.oturup izliyorum gülüyorum.insan bişi kaybetmio yani izleyince :). şener şen yakışır.vural çelik e üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ah ulan ah ata da olacaktı şener şen le beraber tadından yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sener Sen gelsin ciksin ekrana, hic bisey yapmadan dursun izlerim yani, imba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yeni bi dizi yapsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hümeyra çıkmış ha. hmmz. Ata belki gelir bida:p hümeyra ile kavga edip gitmişti. şener şen'i görmekten mutluluk duyarım. komedide görmemiştim uzun zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bokunu çıkardılar tadında bırakın ya şener şenide harcamasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 LasT_SuRviVoR said: bokunu çıkardılar tadında bırakın ya şener şenide harcamasalar bari yahu dizi konulu bi dizi değil ki saçmalasın.makara geyik.dizide 1 kere gözüken ününe ün katmışken şener şen gibi bi adam nasıl harcansın :) elin gavuru 50 sezon friends dizisi yaparken güzel olur türk yapınca boku cıktı :) zaten kaliteli diziler yokken bari 3-5 güzel dizimizide karalamayalım :) sevmiyo olabilirsin.ama bok atmaya karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yanlız Vural Çelik de Hümeyra da ÇOK büyük kayıplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Red said: avrupa yakasına cogu kişi laf edio ama bence suana kadar yapılmış en komik dizimiz.birisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bence. tatlı hayat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tatlı hayat da yabancı bi yapımdan uyarlamaydı, ben yedi numara diyorum, avrupa yakasında acıkcası 2 senedir sadece burhan ve şahika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tatlı Hayat, Yedi Numara, Bizimkiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bence de bir numara Tatli Hayat'tir (zira Bizimkiler komedi degildi). Ama Avrupa Yakasi cok iyi basladi ve her seye ragmen gundemde ve basarili kalmayi bildi. Guvenim tam, cok guzel bir sezon olacagindan eminim. Sener Sen'in varligi yeter, Turkiye'nin en usta sinema oyuncusu bence kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ata Demirer de geri dönerse, şahika denen yaratığı da çıkarırlarsa senaryodan büyük konuşmayım ama sanırım yine her çarşamba izlemeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Red said: elin gavuru 50 sezon friends dizisi yaparken güzel olur türk yapınca boku cıktı :) Friends 10 sezon, 1 bölüm 20dk, 1 sezon 24 bölüm; son sezon 18, yani toplamda 234 bölüm = 78 saate denk geliyor. Avrupa Yakası 5 sezon, her sezon 20 bölüm desek (kesin bilmiyorum), bölüm başına 90 dk. falan heralde (belki daha fazladır), reklamsız uzunluğu; buda 100 bölüm = 150 saat eder. Yani sözün özü, dünya televizyonlarının en iyi sitcom larından biri 78 saat sürmüş, bizimki (sitcom demeyebiliriz tabi artık) 150 saat. Amerikalılar "You do the math" der ama onu da ben yaptım senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PhysX said: Red said: avrupa yakasına cogu kişi laf edio ama bence suana kadar yapılmış en komik dizimiz.birisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bence. tatlı hayat :)söyleyen olmuş.. :) ed: 2. sayfada her postta varmış okumamıştım hüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tatlı Hayat aşağı alır. Ama Avrupa Yakası özgün, o açıdan ezer bence. İzlemem ama özgünse ve ona yakın derecede komikse bence çok büyük başarı. Espriler bazen bayık geliyo, özellikle tiplemelerle espri yapılması sit-com janrına uygun değil kanımca. Yani Burhan yada Gaffur falan hep aynı tarzda laflar, hareketler. Bu şekilde güldürmek yerine durum komedisine ağırlık verseler hakkaten imba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 en son babalar duyar, ilk kadrosuyla cok kral komediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yalan bu haber teklif dahi götürülmemiş şener şene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 BİTSİN BU DİZİ YA OF yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar