BlackRose Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ben de senin matematiğine hayran kaldım yalnız :p 1931'de doğan adam 1930'da nası 1 yaşında oluyo bakim ^_- :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 esas olarak bağımsızlık savaşları 1932'de bitiyor ki bu şekilde ucundan da olsa 1 yaşında olabilir :-P Offf adam kalkmış tüfekle Apache düşürmüş bizim yaptığımız geyiğe bak :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 -1[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 eheh olabilir tabi ama seni faka bastırırken .oka basmış arkadaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: BlackRose, 24 Mart 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben de senin matematiğine hayran kaldım yalnız :p 1931'de doğan adam 1930'da nası 1 yaşında oluyo bakim ^_- :p Başına (-) koymayı unutmuşum ben özür.. :) [hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 24 Mart 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: fedaykin, 24 Mart 2003 14:38 tarihinde demiş ki: Yok bu çarpıştığı iddia edilen değil, adam basbaya tüfeğiyle düşürmüş, helikopterin önünde poz veriyordu gazetecilere ben de biliyorum adamın düşürdüğünü. diyorum ki adamlar düşürdü de sonra amerikalılar böyle bişeyin ortaya çıkacağını hesaba katmadan iki helikopterimiz çarpıştı falan mı dediler...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Kesin emin olmamakla birlikte o çarpıştı dedikleri Umm Kasr civarında, bu ise Bağdat civarında diye biliyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 24 Mart 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: DynamicK, 23 Mart 2003 19:34 tarihinde demiş ki: koşu yoluna atmışlardır mermiyi:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Hahahah doğru (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bu abd'li askerlerin mallığı. o apache'yi kullanmayı bilse saniyede duman ederdi adamı... Bu arada F-14 eski bi model hücum uçağı helal olsun... Ama abi benim aklım almıyo, nası bi eğitim alıyolar ki bi 2. dünya savaşından kalma silahla vuruluyolar... Devamlı gülesim geliyo, aklımda canladırırken :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Düşünsenize siz o düşürülen helikpterin pilotusunuz. Sizi kimin düşürdüğüne bakmak için kafayı bir uzatıyorsunuz ve bir de ne görüyorsunuz, sizi düşüren elinde mavzerle 70'inde bir dede. Herhalde adam orda kalp krizi filan geçirmiştir yada bünyesi dayanıklıysa gidip adamı dövmeye çalışmıştır. Yuh demiştir kendi kendine, altımda milyon dolarlık aygıt, yıllarca bu savaşın eğitimini aldık şu moruğun yediği naneye bak, bizi ele güne rezil etti :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Dede g.t korkusuyla karışık bir heyecanla ateş etti, ve yüksek adrenalini nedeniyle iyi bir isabet aldı, ve herhangi bir helikopteri, özellikle alçaktan uçuyorsa (ki bence o helipkopteri alçaktan uçuruyordu pilot) tek atışta öldürmeden yaralamak ve zorunlu inişe geçirmek mümkündür. Etrafında aluminyum kalkan yok ki arka pervane nin yas da üst pervanenin dibinin, insanın böğrü ya da gözü gibi yerler oralar. Amerikan askerleri iyice batırdılar, inşallah gaza gelip bu düşüklüklerini kapatmak için bombalamayı üst seviyelere taşımazlar.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ehe ya sazanlamayın hemen Edit o edit :D IRaklı editör arkadaşlar Edit yapmışlar o video ya :DD ehea walla ben inanamadım o dede nasıl düşürmüş onu diye.. Hey Allahım sen nelere kadirsin.. Ölmeden,En baba savaş makinesi dediğim aleti bir 70lik dedenin düşürdüğünüde gördüm ya,Artık ölsemde gam yemem..heh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Bu arada Iraklılar çok utanmaz canım, bugün zırhlı birlikleri karşı saldırıya geçmiş. İngilizlere göre 50 tankla yapılan bu karşı saldırı İngiliz zırhlı birliklerince püskürtülmüş. Pışşş aloooo Iraakkkkk senin görevin savunmaktı seneryoya uymayı ne zaman öğreneceksin sen bakiyim :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 walla bizim edebiyatçıyla muhabbet edioduk. o da öyle dedi.kesin pilotlar tuvaletlerini yapmaya inmiştir. dede de onları silahla esir almıştır dedi. açıkçası bende de mantıklı olanın bu olduğu kanısı doğdu.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Uhaha şimdide uçaklar patriot bataryası vurmuş. Ulan bu salaklar daha Kuveyt nerede Irak nerede onu bile biliyor be. Uçak: Komtanım bana bir radar kilitlendi ne yapayım Komutan: Vur hemen Uçak: Vurdum komutanım büyük bir başarıyla radar ve füze bataryasını yok ettim. Uçak: Komutanım... Uçak: Komutanım... Salak herifler, daha önce patrriotla bir İngiliz uçağını vurmuşlardı, şimdi uçaklar bir patriot bataryasını vurdu intikamlarını aldılar. Yuh be insan bi haritaya bakar ateş ettiği topraklar neresidir diye. Tabi adam bakıyo orasıda çöl burasıda çöl her yer çöl direk bombalıyor. Birde diyorlar sivillere çok dikkat ediyoruz, hadi ordan be siz önce kendi adamlarınıza dikkat edin.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 lOL![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 hehe o kadar para ıcın herseyı yapıyor adamlar benım anlamadıgım herkesın evınde ena zbırtane keles var cok mu ucuz ne adamlar sureklı yanlarınd atasıyorlar havada gorduler mı ates karambolede denk gelıyo heralde yinede helal adamlar amerıka ve ıngılızler bır haftadır her gun umkasraya gırdık dıyolar hala gıremedıler :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 [Bu mesaj typxan tarafından 26 Mart 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bu aradaIrak ordusuda iki tane M1 Abrahams tankı imha etmiş. Sözde adamlar çiçeklerle karşılayıp direkt teslim olacaktı. Bence amerikalılar ve ingilizler verdikleri kayıp sayılarını doğru vermiyorlar. Irak açıklıyor bir sürü esir aldık diye amerikalılar bunu reddediyor bizim hiç kaybımız yok diye, adamlar televizyonda gösterincede bik bik ediyorlar yalanlarını örtmek için. Irak jet düşürdük diyor amerika yok biz orada hiç kaybetmedik diyor Irak TV'si düşüş görüntüsünü yayınlıyor.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Pek inmiş bir helikopterin duruşuna benzemiodu o helikopterin duruşu :D Belki ıraklılar öyle göstermiştir kaza süsü vermişlerdir :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bu arada dün bi haber vardı Bi Patriot füze bataryası Amerikan F16'sına kilitlenmiş F16 ateş etmek zorunda kalmış.. Muahaha derim ben buna.Füze sanmış uçağı ya ehehhe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Aslında düşünecek olursak Amerika,bizim Kuzey Irak'a girmememizi kendileri için değil,bizim için söylüyor.Şimdi bunlar yanlışlıkla 2,3 helikopterimizi,10-15 askerimizi vururlar,sonra bizde inanmayız.Kopar olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ben bişileri kaçırdım türklerin neden kuzey ıraka girmesi gerekiyo? bizim politikacılar olası göç dalgasını engellemek için diyolar göç dalgasını kendi sınırımızda engelleyemiyo muyuz -ki göç eden yok yani pek-. kürtlere petrolü bırakmamak için diyo bazıları da. Önce kendi topraklarımızdaki petrole, bor yataklarına(ve bi söylentiye göre neptunium(uranium yapımında kullanılan değerli bi zımbırtı(-imiş) bilmiyorum ben de.)) falan sahip çıkmamız gerekmez mi? ayrıca bizden önce amerika bırakmaz o petrolü kürtlere. son olarak ırakın toprak bütünlüğünü korumak için deniyo. e zaten başlı başına kopuk bi bahane. adamların toprak bütünlüğünden bize ne? bizm toprak bütünlüğümüz tehlikeye girerse gene kendi topraklarımızı savunuruz gerektiği gibi -kendi sınırlarımız dahilinde- yani herzaman yapmış olduğumuz gibi. birisi lütfen neyi yanlış anladığımı detaylı bir şekilde açıklayabilir mi?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ulan adamlarla Kalaşnikof silahlarla 3-5 milyon $ a yapılan (atımmı?) Amerikanın çok güvendiği Apache Helikopterleri tek tek indiriyorlar. Bu arada bunuda yeni gördüm: 2 İngiliz birliği Çölde kerbela yakınlarında bir yerde karşılaşmışlar. Kum fırtınasından birbirlerini görememişler ve çatışmışlar. 3 İngiliz askeri ölmüş 4 kişide yaralanmış eheueu. Bunlar zaten gidene kadar birbirlerini yok edecekler.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Grudge, 26 Mart 2003 19:04 tarihinde demiş ki: ben bişileri kaçırdım türklerin neden kuzey ıraka girmesi gerekiyo? bizim politikacılar olası göç dalgasını engellemek için diyolar göç dalgasını kendi sınırımızda engelleyemiyo muyuz -ki göç eden yok yani pek-. kürtlere petrolü bırakmamak için diyo bazıları da. Önce kendi topraklarımızdaki petrole, bor yataklarına(ve bi söylentiye göre neptunium(uranium yapımında kullanılan değerli bi zımbırtı(-imiş) bilmiyorum ben de.)) falan sahip çıkmamız gerekmez mi? ayrıca bizden önce amerika bırakmaz o petrolü kürtlere. son olarak ırakın toprak bütünlüğünü korumak için deniyo. e zaten başlı başına kopuk bi bahane. adamların toprak bütünlüğünden bize ne? bizm toprak bütünlüğümüz tehlikeye girerse gene kendi topraklarımızı savunuruz gerektiği gibi -kendi sınırlarımız dahilinde- yani herzaman yapmış olduğumuz gibi. birisi lütfen neyi yanlış anladığımı detaylı bir şekilde açıklayabilir mi?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley MAUHAUAHUAH NEPTUNIUM YARILDIM YA Arkadaşlar evet böle bi soylenti var ama neptunium doğada bulunmaz.. tıpkı plutonium gibi suni bir maddedir.. Bizim girmemizi istemeleri ise bence tamamen Pay kapma çabası.. artık neden pay kapıcaksak. Allahım çıldırıcam ya Amerika istemiyo bizi biz yaranmak için ille de girelim diye tutturduk. Tabi altında yatan başka sebeplerde var Kürtlere karşı falan ama o da yanlış bence.. Kürtlerin de devlet kurmaya hakkı var (tabiki bizim topraklarımızda değil)kursunlar da gitsinler türkiyeden.. başka bişi istemiyorum açıkcası. Türkiyeyi istemeyeni bende istemem.[hline]ERKEKLIGI TUTTUGU TAKIMIN RENGINE BAĞLAYAN ADAM BIRAK ERKEGI, TRAVESTI BILE DEGILDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar