Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hem öyle pankart taşı, hem sokakta öyle gez. yani şimdi hangisine inanalım ukranya? evet, ukranya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 genel evimsi her gelene vermiyoruz diyorlar ozaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 güzeller ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hemde nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ucuzmu acaba ukraynaya seks turizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Neye isyan etmişler anlamadım ben? Zorla mı yapıyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 E bunu yaptılar ne değişti şimdi? Şu fotograflara bakanlar "hakkaten güzel kızlar heaaa" dan başka bişi dedi mi?Hala "bir saat yuz dolar"d eğil mi?Niyetleri tabi ki güzel ama sadece eğlenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&haberID=487131 sağlam reklam yaptılar, bunu gören türk erkekleri daha fazla rabet etcek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Detaylı haberini okursanız , o kıyafetleri protesto amacı ile özellikle giymişler hatta ufak oyunlar sergilemişler. Özellikle türkçe pankart açmaları bizim ayıların oraya nekadar fazla gittiğini göstermekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aydınlattın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 böyle giyinip protesto yapmak bunu engellemek için değil tam tersi işler artsın diye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bildigin yarin gidiyorum ki sdf. hayir amac nedir yani, genel ev degil diyorsun, sonra da fuhusun onune gecen bir resmi kurumun olmadigini farkediyorsun :P Ne anladim bu isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 fotoda gözüken kızlarda maşallah yani gel ben burdayım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 maelstrom said: güzeller ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 paraları bitmiştir. diyecem de tüm ukraynalılara iğrenç bi laf ediyomuşum gibi oldu, bunların paraları bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o kadar kız(güzel) o kıyafetlerle anneme kufur pankartı açsa yine giderim yanlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Redeagle said: maelstrom said: güzeller ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 resimlerin altindaki anketten en usttekine oy verdim ama en dusuk oymus ne diyor acaba :S sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 uçak bileti ne kadar ukraynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abov bacaklara bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gelsinler sakinlestirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Voys said: abov bacaklara bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 toplu gitsek indirime tabii tutulurmuyuz acaba? (uçak bileti için diyorum canım alla alla...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Çok güzeller lan. Genel ev değil tamam parasız istiyorlarsa para vermeden yaparız çok meraklıydık para vermeye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar